Pozera niekto aj tento skvely serial? Pre viac informacii http://www.jericho.sk Ja som zacal pozerat vcera, vyslo len 9 casti. Som stiahol a pozrel zatial vsetky. Vyzera to nadejne. Ved predsalen, LOST ma stop a Prison Break je dlhe cakanie cely tyzden.
hej, tusim na miesto toho zacne Eureka season 2.
IT Crowd je supa, dalsia "seria" sa chysta co som cital, ale nikde ziadny datum. Su to Briti, tam to nie je tak sibenicne hnane terminmy ako v USA:)
Jericho je super, ale priznam sa pozeram to len aby som videl tu skazu ktoru nechali tie bomby. Tesim sa ako sa konecne pojdu pozriet do mesta... A rovnako by uz mohli ukazat ci su za tym utokom naozaj cinania. Na druhej strane su tam menej domyslene fakty, a to napriklad ze tam vobec nic nefunguje. Ako to ze na satelite chytili jedinu stanicu, ved v USA je tych satelitov a spolocnosti ktore ich prevadzkuju neurekom, nieje mozne aby boli znicene vsetky naraz a naraz prestali vysielat... a tak dalej. Ale verim ze sa to casom nejako vysvetli. Bola by skoda keby to nechali len tak.
Enduro3333 napísal:Titulky ? Original Hte best tak si to iba človek vychutna .. ne aby popritom sledoval este titulky to si tak nevychutna dej aspon ja si myslim ...
ked mozem si film stiahnut s tit alebo CZ dubing tak si ho stiahnem s TIT..
dabovane je to slabeeee
a TIT rad citam ( zdokonalim sa v ANG lebo pocujem a hned mam aj preklad by si sa cudoval ....) a tiez si vazim ludi co to prekladaju a robia tit ......
+ no v jednom si mal pravdu ze TIT su onicom ALE len vtedy ked nevies citat
R1k1nko napísal:ked mozem si film stiahnut s tit alebo CZ dubing tak si ho stiahnem s TIT..
dabovane je to slabeeee
a TIT rad citam ( zdokonalim sa v ANG lebo pocujem a hned mam aj preklad by si sa cudoval ....) a tiez si vazim ludi co to prekladaju a robia tit ......
+ no v jednom si mal pravdu ze TIT su onicom ALE len vtedy ked nevies citat
JA čitat viem ...naštastie len proste sa tak nesustredim potom na sledovanie filmu a deja .... a anglicky viem velmi dobre takze rozumiem 98% tomu čo tam hovoria ....
Ale hej respeckt tym čo titulky robia ....