Jimm - SLOVENSKY konstruktor
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
skusal som si poslat na K850i-ku nastavenie z t-mobileu na GPRS kedze ja mam kredit a vkuse mi to nejde pripojit a vyhadzuje mi chybu 118.0 a neskor 121.0
tak isto som si aktivoval aj ten pristup na internet a surfujem normalne len na to icq cez jimma ma nechce pripojit.
neda sa este nejako inak pripojit na icq cez telefon??dik
tak isto som si aktivoval aj ten pristup na internet a surfujem normalne len na to icq cez jimma ma nechce pripojit.
neda sa este nejako inak pripojit na icq cez telefon??dik
ked to mas na easy karte tak ako je to spoplatnovane? pocitam ze sa plati za cas ktory si napojeny na nete,co moc vyhodne neni...t-mobile maju tusim web´n walk co je asi vyhodnejsie...ja mam orange world a tam to ide okSchre! napísal:To neni OT, ze tu zavadzas ludi. Ako o tom viem? Mam Easy Kartu a spojazdnil som to na prvy krat. Je to rovnake ako na pausale. Aktivujes GPRS, pridas miesto pristupu pre Web a ides. Nic viac, nic menej.
no,sak preto sa pytam.nemam easy tak neviem(resp mam,ale gprs net vyuzivam len cez orange world)...ale dik za odpovedSTomko napísal:Cez EASY --> nepocita sa cas, ale prenesene MB. 1MB nejakych 35sk, a uctuje sa tusim po 10kB. Prakticky som este nevidel nejaky net cez GPRS/EDGE, kde by sa to pocitalo na cas. To by bolo absolutne nevyhodne (to bolo tak pri WAPe)
-
D!eSel_78
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ved aj na Easy mas w´n´w a platis za prenesene data. Cennik na stranke T-Mgabberman napísal:ked to mas na easy karte tak ako je to spoplatnovane? pocitam ze sa plati za cas ktory si napojeny na nete,co moc vyhodne neni...t-mobile maju tusim web´n walk co je asi vyhodnejsie...ja mam orange world a tam to ide ok
sak ano,len tam mas tusim 10 mb za cca tusim 120 sk co je lepsie ako 1mb za 35sk (teda aspon podla mna)Schre! napísal:Ved aj na Easy mas w´n´w a platis za prenesene data. Cennik na stranke T-M
btw - Doplnkové služby Surf alebo Surf & Mail možno aktivovať na SIM karte s mesačným programom Vo veľkom, Viac, Relax, Ideal, Služba Partner, 250 SMS Viac alebo Podnikateľ. na easy ee
-
D!eSel_78
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ide im o nalákanie predplateniek na tarif, je to celkom logické...gabberman napísal:sak ano,len tam mas tusim 10 mb za cca tusim 120 sk co je lepsie ako 1mb za 35sk (teda aspon podla mna)
btw - Doplnkové služby Surf alebo Surf & Mail možno aktivovať na SIM karte s mesačným programom Vo veľkom, Viac, Relax, Ideal, Služba Partner, 250 SMS Viac alebo Podnikateľ. na easy ee
Proste na karte s mesacnym programom mozes mat aj ine mesacne doplnkove programy. Medzi tym aj Surf. Ale na easy ne. Ale cca 1rok je zavedene gprs aj na easy. Cize sa da ist na internet aj bez vytacaveho spojenia, kde sa plati za cas a nejde pre java app, ktore potrebuju GPRS pripojenie. A neviem ci by bolo mozne dat na easy akykolvek mesacny program. To sa vzdy plati na fakture, ale easy je ine, tam to taha z kreditu.
//autoeditácia príspevku ( 29 Jun 2008, 13:29 )
Kedze som zaregistroval nejake staznosti na jimm od Aspro nedalo mi a vrhol som sa na XaTTaB mod.
Na tejto stranke najdete najnovsi XaTTaB mod jimma v slovenčine.

//autoeditácia príspevku ( 02 Aug 2008, 11:06 )
Novy Aspro MOD. 0.6.0a od 31.07.2008
Posielanie súborov uz aj cez upload na server jimm.org a na server stranky projektu jimm.net.ru.
Pribudla automaticka odpoved.
Novy design.
Pribudol Bakširský jazyk.
Konstruktor je tiez upraveny, niektorre kroky som prelozit nestihol, no v najblizsej dobe by malo byt vsetko aj v SK.
Link: http://jimm-constructor.net.ru/construc ... index.html
//autoeditácia príspevku ( 15 Jan 2009, 23:43 )
Vcera 14.01.2009 vydal Aspro novu verziu svojej modifikacie. Bol pridany cesky jazyk od prekladatela qwerty => http://www.jimm.cz a bielorusky jazyk. Pribudli moznosti "Otvorene chaty", ktora funguje ako klavesova skratka a zobrazi zoznam chatov s uzivatelmi a zobrazovanie animovanych smajlikov vo vyskakovacich oknach. Posledna nova funkcia je odosielanie SMS priamo z aplikacie. Hlavne (skor pre Rusov ako pre nas) ale vysla prva verzia s podporou protokolu MRIM. Download popis a nove linky najdete na stranke SpaceMobil.
//autoeditácia príspevku ( 29 Jun 2008, 13:29 )
Kedze som zaregistroval nejake staznosti na jimm od Aspro nedalo mi a vrhol som sa na XaTTaB mod.
Kód: Vybrať všetko
http://www.spacemobil.tym.sk//autoeditácia príspevku ( 02 Aug 2008, 11:06 )
Novy Aspro MOD. 0.6.0a od 31.07.2008
Posielanie súborov uz aj cez upload na server jimm.org a na server stranky projektu jimm.net.ru.
Pribudla automaticka odpoved.
Novy design.
Pribudol Bakširský jazyk.
Konstruktor je tiez upraveny, niektorre kroky som prelozit nestihol, no v najblizsej dobe by malo byt vsetko aj v SK.
Link: http://jimm-constructor.net.ru/construc ... index.html
//autoeditácia príspevku ( 15 Jan 2009, 23:43 )
Vcera 14.01.2009 vydal Aspro novu verziu svojej modifikacie. Bol pridany cesky jazyk od prekladatela qwerty => http://www.jimm.cz a bielorusky jazyk. Pribudli moznosti "Otvorene chaty", ktora funguje ako klavesova skratka a zobrazi zoznam chatov s uzivatelmi a zobrazovanie animovanych smajlikov vo vyskakovacich oknach. Posledna nova funkcia je odosielanie SMS priamo z aplikacie. Hlavne (skor pre Rusov ako pre nas) ale vysla prva verzia s podporou protokolu MRIM. Download popis a nove linky najdete na stranke SpaceMobil.