joomla - úprava päty
-
last_knight
Light Professional
joomla - úprava päty
zdravím ľudia, ja viem že tu rozoberáte podstatne zložitejšie veci, ale ak by sa niekto našiel čo by poradil, bol by som vďačný. ide o to, že nejakým spôsobom som zdedil web v RS joomla, ktorý je dosť rozbitý a ja s ňou veľké skúsenosti nemám. čo to som dal dokopy a teraz mám vraj upraviť footer....tuším by sa to malo robiť cez administráciu "rozšírené - správca šablón" no problém je v tom, že sekciu "rozšírené" som nikde nenašiel. Vedeli by ste mi poradiť? a nejakú správu šablón už vôbec. neviem či to človek predo mnou odinštaloval, alebo čo s tým je. jedná sa o verziu 1.0.0 a som pod údajmi ako superadministrátor. vďaka
Re: joomla - úprava päty
ja s joomlou nerobim, tak poradim, ze mozes priamo kuknut do kodu pokial to pre teba neni neznama. V konkretnej sablone upravis len kod alebo doplnis atd a ulozis. Ale cez tu administraciu neviem lebo som s nou este neorbil a podla mna je strasne hrozna a zlozita.
-
last_knight
Light Professional
njn myslel som že cez includes/footer.php to upravím, ale tam sa dá upraviť iba "Joomla! International Edition je slobodný softvér šírený pod licenciou GNU/GP" lenže je tam ešte meno autora stránky a šefke sa to nepáči. pozeral som zdrojový kód a jeho meno je uložené vo footer2 len niečo také ako footer2 som v ftp nenašiel 
Pozeral si vo FTP konkretnej temy co mas teraz aktivovanu? alebo kde presne ?
Aka je to web stranka ? Ak smiem vediet.
Aka je to web stranka ? Ak smiem vediet.
-
last_knight
Light Professional
vyriešené, tak môžte lock
problém ukrytý v zložke s témou
problém ukrytý v zložke s témou