K: Nokia 5800 XpressMusic
K: Nokia 5800 XpressMusic
Kupim Nokiu 5800 XpressMusic.
Moje poziadavky:
-velmi zachovaly stav
-najlepsie kupeny v SR
-nejedna sa o fake Nokii
-s bateriou a nabijackou
-predajca najlepsie z vychodneho Slovenska
Moja ponuka:
-do 200€ (to uz je skutocne strop)
Moje poziadavky:
-velmi zachovaly stav
-najlepsie kupeny v SR
-nejedna sa o fake Nokii
-s bateriou a nabijackou
-predajca najlepsie z vychodneho Slovenska
Moja ponuka:
-do 200€ (to uz je skutocne strop)
Nehnevam saArkaz napísal:nehnevaj sa ale za 120 najdes ponuku mozno tak za rok-dva. kedze bez nicoho bezia za tak 170 minimalne az 200. tak bohuzial.
Uff, "utopenca" by som neradArkaz napísal:no dobreinak videl som ponuku za 100 no bola utopena. vraj dovoz z UK .
//autoeditácia príspevku ( 07 Aug 2009, 9:33 )
Cenu som trochu nadvihol po dôkladnom prieskume trhu
-
wayne
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
aktualne?
//moja je v servise (uvidime kedy dojde, vlozil som ju tam vcera, prestalo mi reagovat zelene tlacitko), je pol roka pouzivana denne, bez skrabancov, akurat na dolnom okraji (opacnom ako stylus, ale tiez zozadu) sa uz kusok lupe farba dole, cca 2x2mm, ale to si volnym okom nevsimnes, je kupovana v nokia shope, takze odblokovana, okolo tych 200€ by sme sa mozno dohodli ak mas zaujem este, viac info cez SS, pripadne aj fotky (hned ako sa vrati, mam nejake starsie, neaktualne;))
//moja je v servise (uvidime kedy dojde, vlozil som ju tam vcera, prestalo mi reagovat zelene tlacitko), je pol roka pouzivana denne, bez skrabancov, akurat na dolnom okraji (opacnom ako stylus, ale tiez zozadu) sa uz kusok lupe farba dole, cca 2x2mm, ale to si volnym okom nevsimnes, je kupovana v nokia shope, takze odblokovana, okolo tych 200€ by sme sa mozno dohodli ak mas zaujem este, viac info cez SS, pripadne aj fotky (hned ako sa vrati, mam nejake starsie, neaktualne;))