Nokia 6233, nejde zapnut, nie je vylucene ze chyba je len v baterke, resp. kontakt pri zapinaci odisiel (uz raz bol s tym v servise). (ale je mozne ze uz komplet odisiel, vazne neviem ) kolko ponukas?
sorry, ale kupovať niečo s neurčenou chybou sa mi neoplatí. Výdavky budú náhodou vysoké a potom by som za to mohol kúpiť funkčnú.(na kábli sa vôbec zapne?)
soj mám doma plne funkčný sony ericsson k700i. Jedinou vadou je joistick ktorý je skoro nefunkčný (nefunguje skoro nagvigacia do prava,dole) do lava a hore niekedy reaguje inka je telefon plne funkčný aj s dobrou baterkou, handsfree a nabíjačkou, pis ss pls
Mam doma plne funkcnu 3310 s baterkou, ktora vydrzi max den dalej 3510i tiez v 100% stave baterka vydrzi cca aj ten tyzden dalej nejake Sony Ericssony..ak mas zaujem daj mi vdiet, mozem aj urobit fotky
ja mam SE w580i, vada ziadna iba treba vymenit klavesnicu lebo popraskali tlacidla, zaruka este polroka, v orange to vymenia, informoval som sa, este je folia na displaji, mozes zaslat foto
Cau, nasiel som este LG Ku311 kompletka aj s 1gb kartou no ked ho zapojis do siete absolutne nereaguje pravdepodobne zlomeny kabvel na nabijacke ale nie som si isty. je tam aj nova baterka a mam aj staru neblokovany...
Nazdar, mam doma nokiu Nokia 6070 - cena 3 eura, pri zapnuty len zasvieti a nic, z nicoho nic sa mi to stalo, asi to bude len softwerova chyba, ale nezarucujem, potom mam este motorolu L6 ale je ruzova, len nemam teraz nabku a musim vyskusat ci funguje