tiez sa pripajam a nemusi byt ani oreginal ale ta cinska napodobnenina mne ju zasa brat rozobral vramci jeho velkej elektrotechnickej cinosti :-/ siel na SPSE a proste mal potrebu to rozpajkovat na suciastky
mam ASI dole v pivnici nieco taketo http://www.icisnizz.com/images/atari2600as.jpg
len by ma zaujimala cena za aku by si asi kupil, ci sa mi vobec oplati ist sa dole prehrabovat a hladat.... ked sa dore pametam tak bola len hola konzola mozno nejaky kabel.
Ja mam tusim niekde na pôjde Didaktik M funkčný. Mal som aj Didaktik Gama ale mama ked sa stahovala tak ho vyhodila ale ta nebola funkcna. Na Z80 som polamal nozičky
Burza so starozytnostami? Ja by som mal zaujem o MC kazety s hrami na Didaktik M Mal som totiz za cely zivot len dve a inde sa nedali zohnat. Tak sa aj patricne ohrali..
- taketo nieco mam, ma to nejakych 30 hier priamo (asi na flashke na doske:-)malo by to byt funkcne, prislusentstvo zahrna pistol a mozno aj naajaci kabel
jejda soccer station TO si dobre pamataaam. Kolko som sa na tom vyhral, maria a tankov a vsetkych tych prerabok mortal combat take zlte kazetky do toho isli. Na milde sa to dalo kupit za 500skk a ti hajzli na to davali tyzden zaruku :Laughing: Jedno mi fakcilo asi pol roka a potom druhe aj s pistolou islo nieco cez rok. Jaj spomienky, nostalgia