dufam ze som to zaradil dobre
k610i aplikacia na zablokovanie obrazkov
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
k610i aplikacia na zablokovanie obrazkov
zdravim chcem sa spytat, hladam neaku aplikaciu ktora by my zablokovala obrazky v telefone mam na mysli to ze ked si dam polozku obrazky a je tam neaky obrazok, aby som ho mohol zablokovat tak ze ked ho idem otvorit tak vypise napr. zadajte heslo. . alebo rovno v tej aplikacii ze ho musi odblokovat.. nieco som pozeral ale to by som musel odfotit fotku a to nieje moj pripad THX k+ bude
-
Dante3000rpm
Medium Star
no nieco podobne by sa dalo v moby explorer- to je nieco ako total commander, lenze problem je v tom ze si ho otvoris, najdes si obrazok (v tej aplikacii ten obrazok nieje mozne zobrazit) zvolis moznost decrypted (nieco take) potom normalne v telefone ho neotvoris ale musis ist zase do toho programu a dat encrypt a potom ho v telefone normalne zobrazi, je to zlozity postup ale aspon daco 
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
no viem, nieco som prave cital ale ja to potrebujem tak ze aby som to dokazal otvorit hocikedy a nemusel sadat za Pc nieco take som mala ale zabudol som nazov aplikacieDante3000rpm napísal:no nieco podobne by sa dalo v moby explorer- to je nieco ako total commander, lenze problem je v tom ze si ho otvoris, najdes si obrazok (v tej aplikacii ten obrazok nieje mozne zobrazit) zvolis moznost decrypted (nieco take) potom normalne v telefone ho neotvoris ale musis ist zase do toho programu a dat encrypt a potom ho v telefone normalne zobrazi, je to zlozity postup ale aspon daco
-
Dante3000rpm
Medium Star
-
Dante3000rpm
Medium Star
-
Dante3000rpm
Medium Star
ono to je mozne odstranit, ale musis mat mat CID 49. teda aspon podla tohoto: mozno to uz ide aj na novsie verzie CID. viac som nestudoval.
Kód: Vybrať všetko
http://se-tuning.cz/viewtopic.php?t=2715