k750i problem s filmamy

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
pishta
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

k750i problem s filmamy

Príspevok od používateľa pishta »

Viem ze tu nemate co robit ked uz nezhanate ten warez tak by som potreboval vyriesit problem

1. video-madagaskar

Stiahol som asi 4 subory 000-004 + .bat neslo to tak som samozrejme musel upravovat .bat subor potom to spojilo a islo spustil som to v kompe v programe mpegable player hralo to ok,som sa tesil potom som si to hodil do mobilu ale tam to uz neslo pisalo ze video nie je mozne prehrat tak ma napadlo ze to video bude zle prekonvertovane tak ho idem prekonvertovat do mpegable X4 life kde prekomvertovavam vsetky videa na kacko ale tam neslo otvorit pise No imput video(directshow mishmash?) hmmm...a tu som skoncil neviem si rady...

2.video-star wars III

Podobne som musel upravovat .bat spojilo...ale nejde spustit uz ani v mpegable player,tak tu som skoncil v X4 life nejde spustit

3.video-Rychlo a Zbesilo 2
Ide spustit,a v mobile tieu ale iba zvuk,asi zle prekonvertovane a treba nieco prestavit ale nejde otvorit

Normalne video mi v mpegable X4 life ide spustit a prekonvertovat normalne...

tak nevim som trochu nastvany skuste ci vas nieco nenapadne alebo v com to je inym ludom "pravdepodobne na 99%" tie videa idu :twisted:

Mam kacko od orangu firm. 035 a kartu 512mg sandisk :cry:
matus.k
Novice
Novice

Príspevok od používateľa matus.k »

Tie koncovky nemusis spajat spustenim ziadneho bat suboru,... vyzera ze zo je len rozdele v total commanderi,... tak si to spoj v nom.

A co sa tyka tych videi, tak ked ti ich neprehra na prvy krat uz ich potom mozes konvertovat kde len chces,... tiez mam k750i a tiez som mal podobne problemy... ide o to ze tam nejaky genius nastavil blby kodek co sa tyka grafiky a ani mpeg ani imtoo to nie su schopne uz prekonvertovat spat... takze del a hladat nove :roll:
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Konvertuj to do .3gp a supni si to do fonu... predtym vsak zmensi velkost
Napísať odpoveď