Kablovy modem

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
mike69
Amateur
Amateur

Kablovy modem

Príspevok od používateľa mike69 »

Mam kablovy modem Motorola SB5100E a velmi casto sa stava, ze sa prerusi spojenie, takze musim vytiahnut modem zo siete a po opatovnom zapnuti si znovu nacita IP adresu a net zase funguje. Vedel by niekto poradit, v com moze byt problem?
Diky
Grosay
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Pravdepodobne si ho dostal spolu so zapojenim internetu, ze? Ak ti to robi prilis casto, tak zavolaj spolocnosti, cez ktoru to mas. ja mam ten isty modem a ziadny problem (iba zriedka vypadne siet, ale to fakt len ojedinele).
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

mozno mas kabel poskodeny.. alebo niekde zle zapojeny
n1^
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa n1^ »

Žeby to bolo pre zaťaženie netu ? :wink: Mám taký istý problém, musím stále vytiahnuť z modemu kábel aby mi šiel net . :)

P.S : Samozrejme, že dám kábel s5.
junior3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa junior3 »

n1^ napísal:Že by to bolo pre zaťaženie netu ? :wink: Mám taký istý problém, musím stále vytiahnuť z modemu kábel aby mi šiel net . :)
No aj ja si myslim... No ja osobne mam modem Motorola SB5101E a taketo problemy mavam aj ja... Net mam od Martica a vacsinou mi to robi pri pretazeni netu... Jednoducho odpojim modem od zdroja (nerad vytahujem RJ-45 pretoze ak mate smejd, rychlo sa pokazi), pockam par sekund a nahodim naspat... Vsetko sa nacita a fici... :D
mike69
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mike69 »

junior3 napísal:No aj ja si myslim... No ja osobne mam modem Motorola SB5101E a taketo problemy mavam aj ja... Net mam od Martica a vacsinou mi to robi pri pretazeni netu... Jednoducho odpojim modem od zdroja (nerad vytahujem RJ-45 pretoze ak mate smejd, rychlo sa pokazi), pockam par sekund a nahodim naspat... Vsetko sa nacita a fici... :D
Ja som takisto pripojeny cez Marticonet uz rok a pol, ale blbne to asi len posledne dva mesiace. A mam presne ten isty problem, takisto pomoze len uplne opojenie modemu od siete, ale ked to musim robit niekedy aj 5x denne, tak to cloveka prestane bavit. Ale diky vsetkym za odpovede.
Chyba je urcite v Marticu ...
junior3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa junior3 »

mike69 napísal:...ale ked to musim robit niekedy aj 5x denne, tak to cloveka prestane bavit...
Tak pozor, ale Ty to musis robit aj 5x denne??? :shock: Vsak to ja raz za tyzden, iked pravda je ze ja za 5 dni napriklad stiahnem aj 18-20 GB, ten net je vytazeny a ja taketo problemy nemavam... Skus najst chybu u Teba... Uvidis... 8)
Napísať odpoveď