Mam kablovy modem Motorola SB5100E a velmi casto sa stava, ze sa prerusi spojenie, takze musim vytiahnut modem zo siete a po opatovnom zapnuti si znovu nacita IP adresu a net zase funguje. Vedel by niekto poradit, v com moze byt problem?
Diky
Kablovy modem
-
junior3
Star
- Kontaktovať používateľa:
No aj ja si myslim... No ja osobne mam modem Motorola SB5101E a taketo problemy mavam aj ja... Net mam od Martica a vacsinou mi to robi pri pretazeni netu... Jednoducho odpojim modem od zdroja (nerad vytahujem RJ-45 pretoze ak mate smejd, rychlo sa pokazi), pockam par sekund a nahodim naspat... Vsetko sa nacita a fici...n1^ napísal:Že by to bolo pre zaťaženie netu ?Mám taký istý problém, musím stále vytiahnuť z modemu kábel aby mi šiel net .
Ja som takisto pripojeny cez Marticonet uz rok a pol, ale blbne to asi len posledne dva mesiace. A mam presne ten isty problem, takisto pomoze len uplne opojenie modemu od siete, ale ked to musim robit niekedy aj 5x denne, tak to cloveka prestane bavit. Ale diky vsetkym za odpovede.junior3 napísal:No aj ja si myslim... No ja osobne mam modem Motorola SB5101E a taketo problemy mavam aj ja... Net mam od Martica a vacsinou mi to robi pri pretazeni netu... Jednoducho odpojim modem od zdroja (nerad vytahujem RJ-45 pretoze ak mate smejd, rychlo sa pokazi), pockam par sekund a nahodim naspat... Vsetko sa nacita a fici...
Chyba je urcite v Marticu ...
-
junior3
Star
- Kontaktovať používateľa:
Tak pozor, ale Ty to musis robit aj 5x denne???mike69 napísal:...ale ked to musim robit niekedy aj 5x denne, tak to cloveka prestane bavit...