Kairos Technologies investovanie - podvod?
Re: Kairos Technologies investovanie
No mne ten kairos zavana pyramidovou hrou, a to poriadne. Ludia, ktorí to propaguju vyhlasuju, ze ten volny priestor ktory prenajmu firme, predava Kairos nejakym zakaznikom ako sú Nissan a podobne, a to s 500% marziu. Respektive 1GB vasho priestoru firma preda s 500%. Ak by to bola pravda, vypadalo by to na poriadne slusny biznis pre Kairos. Otazka je potom, preco radsej nenakupia za nejaku sumu 1000 notebookov, a z nich by potom predavali zakaznikom 1 GB so spominanou marzou. Nezda sa vam, ze by sa im to oplatilo ovela viac? Vsak by sa nemuseli s nikym delit o svoj zisk (distributorom udajne vyplacaju 250%) a zarobili by na tom ovela ovela viac.
Celkovo mi tento system vobec nedava logiku, a pride mi to tak, ze je to zamerane skor na distributorov ako na nejakych zakaznikov. Kto uz potrebuje sifrovat svoje spravy? Mozno nejaky gangstri ci mafiani, popripade nejake firmy, no podla mna su lacnejsie alternativy ako ma kairos technologies napr Google drive, OneDrive od Microsoftu, DropBox.
V tomto clanku som sa docital dalsie informacie o firme, ktore ma v podstate viac utvrdzuju v mojom nazore. http://pracanadoma-skusenosti.eu/news/k ... o-projekt/ . Mne to zavana dalsim scamom.
Celkovo mi tento system vobec nedava logiku, a pride mi to tak, ze je to zamerane skor na distributorov ako na nejakych zakaznikov. Kto uz potrebuje sifrovat svoje spravy? Mozno nejaky gangstri ci mafiani, popripade nejake firmy, no podla mna su lacnejsie alternativy ako ma kairos technologies napr Google drive, OneDrive od Microsoftu, DropBox.
V tomto clanku som sa docital dalsie informacie o firme, ktore ma v podstate viac utvrdzuju v mojom nazore. http://pracanadoma-skusenosti.eu/news/k ... o-projekt/ . Mne to zavana dalsim scamom.
nieco podobne uz tu bolo, a to vypocty rozne tam bolo treba CPU vyuzivat, tu je priestor, toto cele s tim ako to cele vypada, a propagacia urcite do konca roka sa netreba bat, no dovtedy sa vam pomaly bude vracat vklad resp. vela ludom, potom zacne to, ze znizia 250% na povedzme 150% pobezi este chvilu a koniec...
este som nevidel sice az tak taku progaciu u slovakov ako tu http://www.kairosplanet.sk/
je toho milion podobnych projektov, vacsinou su z danovych rajov, alebo este anglicko tam toho fici hodne, posledny takyto projekt bol tiez z anglicka a bolo to trosku ine sice, fungovalo vyse roka, jedneho dna z nicoho nic koniec
este som nevidel sice az tak taku progaciu u slovakov ako tu http://www.kairosplanet.sk/
je toho milion podobnych projektov, vacsinou su z danovych rajov, alebo este anglicko tam toho fici hodne, posledny takyto projekt bol tiez z anglicka a bolo to trosku ine sice, fungovalo vyse roka, jedneho dna z nicoho nic koniec
Moze to byt pyramida aj nemusi no v sucasnosti system funguje a vyplacaju raz mesacne bez problemov z internetoveho uctu na moj bankovy ucet.Znacnu cast aj tak zo spominanych licencii teda poplatkov dopredu rozdelia medzi starsich partnerov.
Mám najradšej tých ľudí, ktorí to neskúsili a hovoria, že je to podvod.
Osobne som v tom 2 mesiace, som vysoko v pluse, pekne to zarába mne ale aj mojim priateľom.
Každý, kto tvrdí, že je to pyramída alebo čokoľvek iné a zlé, nepochopil pointu spoločnosti. To, že dopredu platíte investíciu má zmysel.
Napísal som o tom ebook tu: http
Stiahnite si ho, prečítajte a keď pochopíte celý systém, zapojíte sa do toho a spoločnosť vás okradne, až potom môžete hovoriť a verejne písať, že ide o podvod, pretože to je až príliš dobré.
Myslíte si, že keď vám dá niekto garantovaný úrok 250% už to je podvod ?
Každý, kto o tom rozmýšľa, nech mi napíše na [email protected], ja ťa pridám do FB skupiny, kde sú iba ľudia, ktorí to skúsili a tam uvidíš, ako to funguje.
Nemá zmysel čítať negatívne veci od ľudí, ktorí to neskúsili.
Ak by tu bol niekto, kto do toho dal peniaze a prišiel o nich, nech napíše. V tom prípade so spoločnosťou končím a tím 200 ľudí, ktorí v tom sú so mnou, tiež. No takéto vyjadrenia som na celom internete nenašiel a toto dokáže napísať iba niekto, kto to neskúsil.
To, že to niekomu nedáva logiku alebo zmysel je iba kvôli tomu, že nemá dostatok informácií.
Osobne som v tom 2 mesiace, som vysoko v pluse, pekne to zarába mne ale aj mojim priateľom.
Každý, kto tvrdí, že je to pyramída alebo čokoľvek iné a zlé, nepochopil pointu spoločnosti. To, že dopredu platíte investíciu má zmysel.
Napísal som o tom ebook tu: http
Stiahnite si ho, prečítajte a keď pochopíte celý systém, zapojíte sa do toho a spoločnosť vás okradne, až potom môžete hovoriť a verejne písať, že ide o podvod, pretože to je až príliš dobré.
Myslíte si, že keď vám dá niekto garantovaný úrok 250% už to je podvod ?
Každý, kto o tom rozmýšľa, nech mi napíše na [email protected], ja ťa pridám do FB skupiny, kde sú iba ľudia, ktorí to skúsili a tam uvidíš, ako to funguje.
Nemá zmysel čítať negatívne veci od ľudí, ktorí to neskúsili.
Ak by tu bol niekto, kto do toho dal peniaze a prišiel o nich, nech napíše. V tom prípade so spoločnosťou končím a tím 200 ľudí, ktorí v tom sú so mnou, tiež. No takéto vyjadrenia som na celom internete nenašiel a toto dokáže napísať iba niekto, kto to neskúsil.
To, že to niekomu nedáva logiku alebo zmysel je iba kvôli tomu, že nemá dostatok informácií.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ano, kazdy kto da garantovany urok 250% je podvod.
ani tolko netreba aby sa na Slovensku riesila kauza 20 rokov, vid BMG, Drukos, AGW atd...
Ked ti to vynasa take prachy a si si taky isty tym, ze to funguje, tak urcite mi nebudes mat problem pozicat 200 eur. Velmi jednoduche podmienky, ja polovicu vlozim do systemu, a ked to tak vynasa, tak ti o rok vratim 250 eur. Ked to nebude fungovat, nevratim ti nic.
ani tolko netreba aby sa na Slovensku riesila kauza 20 rokov, vid BMG, Drukos, AGW atd...
Ked ti to vynasa take prachy a si si taky isty tym, ze to funguje, tak urcite mi nebudes mat problem pozicat 200 eur. Velmi jednoduche podmienky, ja polovicu vlozim do systemu, a ked to tak vynasa, tak ti o rok vratim 250 eur. Ked to nebude fungovat, nevratim ti nic.
-
t0m4s3
Admin
To, ze to niekomu dava logiku a zmysel je iba kvoli tomu, ze nema dostatok mentalnej kapacity.flash9 napísal: To, že to niekomu nedáva logiku alebo zmysel je iba kvôli tomu, že nemá dostatok informácií.
Nebudem sa tu s nikým hádať.
Neviem, či som tu jediný, kto do toho šiel.
No zarába mi to, môžem tu hodiť aj výpis z účtu.
Neviem, prečo by to nemalo dávať logiku, keď mi to funguje.
Neviem, čo stále riešite, keď jasne na príklad vidíte, že to funguje, zarobil som vďaka tomu slušný balík ja, ale aj ďalších 200 ľudí, s ktorými som v kontakte na Facebooku.
Takže my zarábame a ostatní tvrdia že je to podvod
Neviem, či som tu jediný, kto do toho šiel.
Neviem, prečo by to nemalo dávať logiku, keď mi to funguje.
Neviem, čo stále riešite, keď jasne na príklad vidíte, že to funguje, zarobil som vďaka tomu slušný balík ja, ale aj ďalších 200 ľudí, s ktorými som v kontakte na Facebooku.
Takže my zarábame a ostatní tvrdia že je to podvod
tak tu rovno hod ten vypis 
Vsak daj. Alebo neflash9 napísal:
Takze potom mas potrebu o tej firme googlit dalej a pripadne sa snazit presvedcit dalsich ludi, ze to podvod neniTakže my zarábame a ostatní tvrdia že je to podvod
Nejde tu nahrať, tak ti naň posielam odkaz: http://topinvesticia.sk/wp-content/uplo ... zok-16.png
Alebo si rovno prečítaj tento môj krátky článok o tom, kde presne ukazujem svoj účet, zárobky, výbery atď.
>> _
A ak toto už nikoho nepresvedčí, že tie peniaze reálne chodia, tak už neviem
//autoeditácia príspevku (25 Nov 2015, 19:57)
A nemám potrebu to šíriť ďalej, keď do toho ľudia nechcú ísť, nech nechodia.
Som naštvaný iba kvôli tomu, že denne mi na Facebook posielajú ľudia správy s odkazmi na takéto fóra, kde ľudia, ktorí si to neskúsili, tvrdia, že je to podvod.
Tak nemám na výber nič iné, len vám to dokázať, že to funguje.
Samozrejme nikto z vás do toho nemusí ísť, ja len nechcem, aby mi vyjadrenia ľudí, ktorí to neskúsili, kazili biznis a tvrdili že je to podvod.
Predstavte si, že si otvoríte pizzériu a ľudia o vás budú hovoriť, akú hnusnú a skazenú pizzu robíte.
Tiež by vás to naštvalo, nie ?
A toto presne je môj prípad. Ja a môj tím si vďaka tomu pekne zarábame a negatívni ľudia v týchto fórach len presviedčajú potenciálnych záujemcov, že je to podvod. Pričom ste si to neskúsili a nikdy vás ta spoločnosť neokradla o peniaze.
//t0m4s3 - linky pomazane
Alebo si rovno prečítaj tento môj krátky článok o tom, kde presne ukazujem svoj účet, zárobky, výbery atď.
>> _
A ak toto už nikoho nepresvedčí, že tie peniaze reálne chodia, tak už neviem
//autoeditácia príspevku (25 Nov 2015, 19:57)
A nemám potrebu to šíriť ďalej, keď do toho ľudia nechcú ísť, nech nechodia.
Som naštvaný iba kvôli tomu, že denne mi na Facebook posielajú ľudia správy s odkazmi na takéto fóra, kde ľudia, ktorí si to neskúsili, tvrdia, že je to podvod.
Tak nemám na výber nič iné, len vám to dokázať, že to funguje.
Samozrejme nikto z vás do toho nemusí ísť, ja len nechcem, aby mi vyjadrenia ľudí, ktorí to neskúsili, kazili biznis a tvrdili že je to podvod.
Predstavte si, že si otvoríte pizzériu a ľudia o vás budú hovoriť, akú hnusnú a skazenú pizzu robíte.
Tiež by vás to naštvalo, nie ?
A toto presne je môj prípad. Ja a môj tím si vďaka tomu pekne zarábame a negatívni ľudia v týchto fórach len presviedčajú potenciálnych záujemcov, že je to podvod. Pričom ste si to neskúsili a nikdy vás ta spoločnosť neokradla o peniaze.
//t0m4s3 - linky pomazane
-
t0m4s3
Admin
Mam dve otazky. Z akeho dovodu (okrem nahanania referalov) si niekto zalozi ucet na fore len kvoli tomu aby sa pochvalil ako to funguje? Na co nam sem posielas akoze vypisy z uctu, ked je to nejaky debilny interny system a nie bankovy ucet?
vsak to chodi, chodia rozne aj ovela pochybnejsie spolocnosti otazka je dokedy, tuto je sanca vyssia, lebo cim viac ludi investuje tim lepsie a dlhsie pojde, vsak take rusacke hyipky, ktore maju dost investorov a ako taky system nielen ponzi tak pri istom stasti kedy vlozit sa da spravit z 200e aj 1000e za mesiac....
//autoeditácia príspevku (25 Nov 2015, 20:02)
dneska ti daju kartu visa,mastercard kadejake e-penazenky, takze neni problem si bud previest z e-penazenky na druhu alebo niektore aj priamo na bank. ucet alebo na ich vlastnu kartu, napr. take skrill, neteller atd...
//autoeditácia príspevku (25 Nov 2015, 20:02)
dneska ti daju kartu visa,mastercard kadejake e-penazenky, takze neni problem si bud previest z e-penazenky na druhu alebo niektore aj priamo na bank. ucet alebo na ich vlastnu kartu, napr. take skrill, neteller atd...
Na SK bankovú účet to neposielam, kvôli daniam. Epayments je zahraničná banka, kde je ročný limit 13000€, takže ušetrím dosť veľa eur, keď to pošlem na iný účet, nie bankový v SR.
A ten účet má tiež bankovú kartu a funguje ako klasická banka v SR. Osobne si z tej karty môžeš vybrať peniaze z akéhokoľvek bankomatu, takže by som tu toto neriešil. Kľudne si to môžeš poslať aj na bankový účet v SR, no platíš navyše 8€ za prevod + daniš, takže asi je lepšia tá internetové peňaženka.
A neposielam sem ten výpis aby som sa pochválil, ale kvôli tomu, aby ste videli, že tie peniaze chodia.
A ten účet má tiež bankovú kartu a funguje ako klasická banka v SR. Osobne si z tej karty môžeš vybrať peniaze z akéhokoľvek bankomatu, takže by som tu toto neriešil. Kľudne si to môžeš poslať aj na bankový účet v SR, no platíš navyše 8€ za prevod + daniš, takže asi je lepšia tá internetové peňaženka.
A neposielam sem ten výpis aby som sa pochválil, ale kvôli tomu, aby ste videli, že tie peniaze chodia.
a nehovorím, že to bude trvať večne, každá firma môže zaniknúť. No čo som sa dozvedel na prednáške v Prahe, zmluva s Inter Holdings je podpísaná na 3 roky, takže 3 roky to musí fungovať minimálne. Čo bude potom, je mi jedno, pretože dovtedy ja, ale aj moji referalli budeme mať investície dávno späť.Axwell napísal:vsak to chodi, chodia rozne aj ovela pochybnejsie spolocnosti otazka je dokedy, tuto je sanca vyssia, lebo cim viac ludi investuje tim lepsie a dlhsie pojde, vsak take rusacke hyipky, ktore maju dost investorov a ako taky system nielen ponzi tak pri istom stasti kedy vlozit sa da spravit z 200e aj 1000e za mesiac....
hej... na zaklade papiera to vydrziflash9 napísal: a nehovorím, že to bude trvať večne, každá firma môže zaniknúť. No čo som sa dozvedel na prednáške v Prahe, zmluva s Inter Holdings je podpísaná na 3 roky, takže 3 roky to musí fungovať minimálne.
tak funguje vsetok biznis na svete
-
Fabo
Hardcore addict
Mozes napriklad urobit to co som ti navrhol, posles mi 200 eur, ja z toho stovku investujem a vratim ti o rok 250. To je urok 25% p.a. co si myslim ze v realnom svete je dost slusne.flash9 napísal: A ak toto už nikoho nepresvedčí, že tie peniaze reálne chodia, tak už neviem![]()
A zdokladujem priebeh. Pekne, cisto, transparentne. Ako dlhorocny a hodnoverny uzivatel fora.
potrebujes aspon ten druhy balik co je tusim okolo 500e x 10h zapnute pc denne aby to vynasalo...
-
p4ra
Redeemer
flash9 86 EUR?! No nech ti neje*e?!?! TOLKO penazi?! To rovno tam idem vlozit svojich 10.000. S urokom 250% musim ist na pana do roka!
Boha, aj s naivnymi debilmi.
Boha, aj s naivnymi debilmi.
ked to nie je pyramida, z coho generuju zisk?
kazda takato vec je pyramida, ale nie kazda je len pyramida cista, tu maju zisk z roznych oblasti aj materialnych povedzme telefony...
ten ich cloud v podstate myslienka dobra, bezpecna viac ako obycajny cloud, rozsekane subory, na roznych PC po celom svete krat niekolko nasobne koli zalohe, konkurencia tu moze byt jedine pri globalne orientovanych spolocnostiach google, microsoft... a takych nie je vela na svete.
Este im poskytnene priestor na HDD, konektivitu, cas, elektrinu 10h/den, a este zato zaplatite, a nie malo.
Davam tomu dlhu zivotnost este, v tejto oblasti investovania.
Pre mozno trosku opatrnejsich si pozrite tzv. p2p pozicky, pozicky bez banky ale na zmluvu, cize dlznik splacat musi ak nie tak normalne mozete vymahat ako to robia banky...
ten ich cloud v podstate myslienka dobra, bezpecna viac ako obycajny cloud, rozsekane subory, na roznych PC po celom svete krat niekolko nasobne koli zalohe, konkurencia tu moze byt jedine pri globalne orientovanych spolocnostiach google, microsoft... a takych nie je vela na svete.
Este im poskytnene priestor na HDD, konektivitu, cas, elektrinu 10h/den, a este zato zaplatite, a nie malo.
Davam tomu dlhu zivotnost este, v tejto oblasti investovania.
Pre mozno trosku opatrnejsich si pozrite tzv. p2p pozicky, pozicky bez banky ale na zmluvu, cize dlznik splacat musi ak nie tak normalne mozete vymahat ako to robia banky...
ziadna normalna firma ten ich cloud nepouzije, 10 hodin za den je ukrutne malo