KAM A AKO NA OSOBNU WEBOVU STRANKU...
-
Lord ANAKIN
Professional
KAM A AKO NA OSOBNU WEBOVU STRANKU...
Chcel by som sa opytat kam sa oplati najviac umiestnit osobny web na ktorom chcem mat hlavne dost fotiek + nejake tie srandy, viem zaklady HTML + zacinam sa ucit dalsie veci okolo toho ....
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Osobny web ~ nulova navstevnost, takze na akykolvek spolahlivejsi hosting ako webzdarma.cz, ic.cz alebo slovenske obdoby. Tusim aj banan.cz ma nejaky freehosting.
Dost dobry zdroj spolahlivosti je toto http://mereni.kyblsoft.cz/
-
Lord ANAKIN
Professional
-
tom.tom11
Star
Nieje vsetko len o velkosti ponukaneho priestoru ale o rychlosti lebo ic.cz,webzdarma.cz to je hroza niekedy
ja som kedysi pouzival awardspace.com a celkom slusne to je mozes pozriet a moju stranku....Je tam 200MB FREE a 5GB trafic/Mesiac....A asi myslis tym ze stranku za 5minut tak asi webgarden.cz
-
Lord ANAKIN
Professional
-
.:M4jco:.
Medium Star
Čo ti môžem odporučiť tak skus www.hostuju.cz majú tam 1GB priestor s podla mňa na freehost slušnou rychlosťou.Ale pokial chceš web podla tých šablon tak jednoznačne webgarden.cz alebo estranky.cz
Ja len dodám, že keď si tu stránku povylepšuješ a budeš mať záujem o vlastnú doménu, tak jednoznačne freeserver.sk. Hosting je tam zadarmo o veľkosti 333MB, zakúpiš si jedine doménu za 714sk ročne. Majú tam isté obmedzenia ohladom multimedii nad 5MB a trafficu 3GB mesačne, no na takýto malý web, ako máš ty to bohate stačí a majú tam veľmi dobré rýchlosti. 
co najviac miesta??naco?na scripty a db ti bohate staci 50mbLord ANAKIN napísal:no ide mi o to ze kde mi daju naviac miesta zadarmo , na zaciatok nemienim nic platit ....
a sa mi zda ze na niektorych serveroch maju sablony alebo nieco podobne kde tvorba uplne zakladneho webu trva par minut - neviem robil som to naposeldy pred dobrymi 3 rokmi ...
wz nikdy pretoze maju pomali connect do sk a v dnesnej dobe cakat na strankut0m4s3 napísal:Osobny web ~ nulova navstevnost, takze na akykolvek spolahlivejsi hosting ako webzdarma.cz, ic.cz alebo slovenske obdoby. Tusim aj banan.cz ma nejaky freehosting.
Co sa tika toho...myslim ze je lepsie kupit najlacnejsi hosting s minimom miesta napr station.cz,konkretne program za little 150mb za 30kc mesacne ako cakat na freehostingu,trpet reklamy,ziadna podpora,zalohy etc.
-
Lord ANAKIN
Professional
dik chlapi ... mometalne som zakotvil na webgarden.cz vcelku solidne veci sa tam daju porobit ktore by som programoval asi tyzdne tak to mam za par hodin len mi este chybaju take malcikosti ako je zarovnanie hlavicky a podobne srandy ale prve pripravim aspon aky taky obsah a potom to doformatujem ....
pristor som chcel na fotky, dokumenty v PDF z prednasok - neviem akym zazrakom ale chlapik to spravil tak ze to ma dobrych 36 MB tak to hodim na rapidshare a hodim len link...
a ked sa dostanem do toho viac a bude ma to bavit tak jasne ze prejdem na nejaky plateny hosting...
pristor som chcel na fotky, dokumenty v PDF z prednasok - neviem akym zazrakom ale chlapik to spravil tak ze to ma dobrych 36 MB tak to hodim na rapidshare a hodim len link...
a ked sa dostanem do toho viac a bude ma to bavit tak jasne ze prejdem na nejaky plateny hosting...
-
Lord ANAKIN
Professional
-
Lord ANAKIN
Professional
-
Lord ANAKIN
Professional