Kam dalej?
-
Blackout147
Medium Expert
Kam dalej?
Caute, zacal som davnejsie programovat vo VS, C# a zvladam OOP a pracu vo WF. Chcel by som sa dalej rozvijat, ale neviem ktorym smerom. Premyslal som nad Xamarinom alebo tvorbou webovych stranok vo Visual Studiu. Najradsej by som si kupil/stiahol nejaku knihu, ktora mi aspon vysvetli zaklady. Zaroven by som rad v buducnosti zacal aj brigadovat v tomto obore, taktiez o rok pojdem(asi
) studovat Informatiku na FIIT. Co ma vacsiu perspektivu? S cim sa mi skorej podari najst nejaku robotu?
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kam dalej?
Na ASP.NET MVC, netreba knihu, to pokojne zvladnes aj s tutorialmi, lebo tam nie nic take zaludne.
Ja som ich zmakol za 5 hodin.
Studium na informatiky nie je o programovacich jazkoch.
Sam som FIItku vystudoval, s mojich 160 spoluziakov na inzinierskom studiu nepoznam nikoho, kto by nemal robotu.
A relane ti jeden jazyk nebude stacit.
Ja som ich zmakol za 5 hodin.
S cimkolvek v com budes dobry.Blackout147 napísal: studovat Informatiku na FIIT. Co ma vacsiu perspektivu? S cim sa mi skorej podari najst nejaku robotu?
Studium na informatiky nie je o programovacich jazkoch.
Sam som FIItku vystudoval, s mojich 160 spoluziakov na inzinierskom studiu nepoznam nikoho, kto by nemal robotu.
A relane ti jeden jazyk nebude stacit.
Úplne jedno. Rob čo ťa baví a hlavne v programovaní nepoľavuj. Kľudne skús niečo úplne nové.
Na univerzite sa môže veľa zmeniť a možno ešte skončíš niekde úplne inde.
Na univerzite sa môže veľa zmeniť a možno ešte skončíš niekde úplne inde.
-
lowmanek
Light Professional
Prihlasit sa na univerzitu je najlepsie, co mozes v tvojom pripade spravit podle mna 
-
refr0
Star
Myslim ze najuzitocnejsie je zaplatit si predplatne na www.pluralsight.com (s niekym si to rozdelit). Vacsinou ked zacinam nove veci tak mi to ulahci zivot.
-
harrison314
Hardcore addict
Ma priblizne 18, najuzitocnejsie je v jeho veku programovat to co ho bavi.
-
refr0
Star
Ked sa bavime ze ma niekto 18 a co je prenho najuzitocnejsie tak by mal radsej behat po vonku a nahanat baby 
-
Blackout147
Medium Expert
Babu mam uz chytenu, o to pokoj.
Jasne, pozeram si tutorialy, googlim na stackoverflow a ucim sa. Lenze zacnem s niecim obtiaznejsim a autor tutorialu predpoklada dalsie znalosti, ktore uz nemam..
Pluralsight, dobre uvodne video, idem skusit trial.
Tak mi napadlo, existuje nejaky anglicky online chat o programovani? Hladal som aj teamspeak server, no nic som nenasiel.
Jasne, pozeram si tutorialy, googlim na stackoverflow a ucim sa. Lenze zacnem s niecim obtiaznejsim a autor tutorialu predpoklada dalsie znalosti, ktore uz nemam..
Pluralsight, dobre uvodne video, idem skusit trial.
Tak mi napadlo, existuje nejaky anglicky online chat o programovani? Hladal som aj teamspeak server, no nic som nenasiel.
na reddite mas /r/learnprogramming tam vzdy niekto poradi.
este existuje hackhands, co je taka online nonstop poradna, samozrejme platene. prihlas sa ale na github, poziadaj o studentsky balik (malo by to ist aj stredoskolakom hadam) a dostanes kredit 25 dolarov. (k tomu hromadu inych vymozenosti, ten balik sa oplati pre kazdeho).
neviem ci je to idealna vec pre teba ale minule som objavil https://www.codingame.com/, celkom zaujimavy sposob ako sa ucit programovat a su tam aj zlozitejsie ulohy.
este existuje hackhands, co je taka online nonstop poradna, samozrejme platene. prihlas sa ale na github, poziadaj o studentsky balik (malo by to ist aj stredoskolakom hadam) a dostanes kredit 25 dolarov. (k tomu hromadu inych vymozenosti, ten balik sa oplati pre kazdeho).
neviem ci je to idealna vec pre teba ale minule som objavil https://www.codingame.com/, celkom zaujimavy sposob ako sa ucit programovat a su tam aj zlozitejsie ulohy.
-
harrison314
Hardcore addict
Treba sa aj naucit hladat informacie samostatne, ale fora na zaciatku velmi pomozu.
...refr0 napísal:Ked sa bavime ze ma niekto 18 a co je prenho najuzitocnejsie tak by mal radsej behat po vonku a nahanat baby
A to už prečo?