Kam ísť na výlet, web

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
BX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Kam ísť na výlet, web

Príspevok od používateľa BX »

Aby ste si nemysleli, že som sa na to vykašľal ;) Web si teraz viac stojí za svojím názvom.
http://navylet.info
Užívajte v zdraví, pomaličky budem ďalej zlepšovať.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

BX: To tlacitko na zvysovanie kilometrov, ked si vyberiem lokalitu a mam moznost zvolit kilometre v okolii, tak to tlacitko tam strasne nepasuje.
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Celý koncept tohto webu sa mi veľmi páči, takže za mňa klobúk dole. Samozrejme bude treba niektoré veci doladiť. Ja by som napr. uvítal doplnenie možnosti dopravy o bicykel a celkovo o cyklotrasy
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

chýbajú ti tam obrázky, a tam kde sú sú strašne veľké [viď. screen]

@hojko: to je štandartný html5-kový element. To že ho niektoré prehliadače vykreslujú škaredo je problém prehliadača. Ale súhlasím, možno by som tiež zvolil niečo iné lebo toto vyzerá v každom browseri inak

s tým, že je ten koncept divný súhlasím. Celá tá navigácia v troch krokoch mi príde ako problematická. Ak zvolím peši, neviem sa vrátiť a vybrať znova auto (jedine cez nadpis ktorý vôbec nie je zrejmý že ide o klikateľný). Z tretieho kroku na druhý už cesta neexistuje. Ak vyberiem peši a v okolí, a potom chcem zmeniť na peši a cestou, tak musím prejsť na index a znova vybrať peši.

čo sa týka programátorského hladiska, je to hrozné. Tie elementy máš defaultne skryté, čo je problém lebo ak niekto nemá javascript zapnutý, tak je stránka nepoužiteľná. Mali by byť viditeľné, a javascriptom im na začiatku nastaviť skrytie aby ich videli ľudia, čo nemajú js zapnutý. Bootstrap je fajn vec, ale nie v tomto prípade. Pre jeden obyčajný "button" 11 divov? Ten prvý choice s dvoma voľbami autom-peši má neuveriteľných 22 divov. Načo preboha? Kopec z nich je prázdnych. Toto spravíš cez dva divy s pár riadkami csska. Namiesto toho si ale radšej načítaš 114KB bootstrap a kopu bordelu v html. Ten javascript mohol byť tiež objektovo

Kód: Vybrať všetko

$('#headlogo').click( function() {
  location.reload();
});
prečo to nie je odkaz, ale div s javascriptom?
Prílohy
screenshot_043.jpg
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Uznávam, s tým úvodným výberom na 100 krokov som to trocha prehnal. Tak teda druhý pokus.
http://navylet.info

Scorpion90: Ďakujem za pochvalu :) Cyklotrasy sú na zozname, ale veľmi ďaleko dolu. Túto možnosť musím najprv poriadne preskúmať a nie len z technického hľadiska.
Napísať odpoveď