Kam s frajerkou?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kachna
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kachna »

busher napísal:heellloouuu co je kuchajda?? :roll:
heellloouuu co je google?

mna napada este nejaka perchadzka pri dunaji, ale to v krajsom pocasi a za svetla, uz je tam zima vecer.
potom na kazdy den si mozte dat iny podnik, napr v pondelok do cokoladovne, v utorok do kaviarne, streda palacinkaren, stvrtok pizzeria, piatok cajovna, sobota kofola, nedela je na odpocivanie ;)

alebo vazne s nou skocit len do tesca a vyblaznit sa pri vianocnych ozdobach ci knihach resp detskych hrackach, poohovarat barbieny ze vyzeraju ako kur*y a podobne :-D fantazii sa medze nekladu. v ba je tolko miesta kam sa da ist. alebo zacat chodit do galerii, nejake vystavy...
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

busher napísal:heellloouuu co je kuchajda?? :roll:
jazero pri Poluse :wink: :wink:
busher
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa busher »

aha, no dobre, pretoze ja som neni z BA...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

na pohreb :twisted:
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

21rOBO21 napísal:jazero pri Poluse :wink: :wink:
Tak tam sme cez leto s frajerkou preliezali plot, lebo sme sa tak trochu stratili :D
(Nie sme z BA)
A vyzerá to tam celkom pekne, trochu zelene uprostred mesta, taký mini Central Park :)

A keď sme boli v BA, tak sme sa prechádzali po starom meste a išli sme pozrieť aj hrad.
jonatan83
Light Expert
Light Expert

Re: Kam s frajerkou?

Príspevok od používateľa jonatan83 »

Ako vidím dosť stará téma a možno už aj vyriešená, ale tiež mám pár tipov. Parádne miesto je Slavín, alebo Horsky park, alebo Hrad (všetky tri sú od seba kúsok). Fajn je aj tá promenáda pri Dunaji na nábreží keď to opravili, račianské lesy (pokial sa nebojí že ju tam znásilníš :D ), medická, centrum mesta, čajovne. Cez víkend keď bude pekne a viacej času tak určite odporúčam Vodné dielo Gabčíkovo, alebo park pri kaštieli v Rusovciach je miesto na ktoré tiež mám super spomienky. Ďalšia sranda je lanovka zo Studienky na Kamzík, alebo Bobová dráha, ZOO (nedávno to bolo všetko zdarma). A čo takto ísť na cyklodráhu na korčule alebo bicykel ? Alebo teraz cez leto na nejakú opekačku/stanovačku ?
A aj Euroveu som bol nedávno pozreť, je to parádne :-)
Blava je hrozne velká, má vela možnosti. A nemusíš vymýšlať stále nejaký nabitý program na exkluzívnych miestach, ono úplne stačí keď vám bude spolu fajn ale hlavne netreba trčať každý deň s tými istými luďmi na tých istých miestach.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

najlepsie miesto je byt spolu v posteli a pustit si nejake DVD ako zamienku :D .. Kvoli tomuto si nepamatam skore ziaden film co som kedy pozeral.. :oops:
Ak mate bicykle alebo korcule tak chodte na hradzu, niekam k Dunaji, teda myslim v Ba
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Kam vziať dievča na výlet ? Som zo ZA ... takže aby to zas nebol východ Slovenska :)
Rozmýšľal som nad nejakým celodenným výletom ... čo ma napadlo tak tradičné .. Aquapark, Zoo Lešná/Bojnice, Nízke Tatry Jasná (Chopok, Jaskyňa,) Vysoké Tatry (lanovka, bobová dráha), Veľká Rača (zas len nejaké tie kolobežky) Rajecké Teplice ...

Nič ďalšie okrem týchto "otrepaných" miest ma nenapadne. Ideálne keby to bolo niečo zaujímavé ...

Ďakujem za tipy :) K :plus:
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

ja osobne by som zvolil nejaku turu + atrakcia. napr. Vysoke tatry.

Zo Stareho smokovca zubackou na hrebienok, taka prechadzka po chatach - Bilikova chata - potom obidva vodopady - Rainerova chata - Zamkovskeho chata - potom po tatranskej magistrale az na Skalnate pleso - odtial dole na kolobezkach do Tatranskej Lomnice - na koniec po zeleznici naspat do Stareho smokovca (ak tam budete mat zaparkovane auto).

Tura nie je moc narocna, skor je to taka dlhsia prechadzka. Den mozete zakoncit vecerou niekde podla vyberu. to uz je na vas.

//osobne by som tam este od Zamkovskeho chaty isiel aj na Teryho chatu a potom naspat pri Zamkovskeho a nasledne na Skalnate pleso. Ale to uz je troska narocnejsie. A vyslo by to cca na 7-9 hodin.

Na Teryho chatu by som zvolil uz turisticku obuv. Zakial co v povodnej trase ju skoro nie je potrebne mat (stretavam mnohych, hlavne zahranicnych turistov, v teniskach. no samozrejme lepsie je ju mat)
DonAndres
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DonAndres »

Choď s ňou na Rysy, ak si trúfate.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Zas nejakí turisti nie sme ... max taká prechádzka, kde to môžem spojiť s nejakou atrakciou, príjemným sadnutím...
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Minulý rok fičala relácia Vo štvorici po Slovensku. No ak si už tam nevyberieš kam ísť, tak si beznádejný prípad. Aj s frajerkou :)
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Ak ste neboli, tak choďte do Lešnej. To je asi jediná ZOO, do ktorej by som sa bol ochotný vrátiť znova. :) Je tam fakt pekne. Poprípade ak chceš ísť troška ďalej (cca. 140km) tak cestou do Brna máš hrad Buchlovice, na ktorom je vraj veľmi pekne.

// who cares, všetci vieme, o čo ide :D
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

Buchlovice je zamok, kusok odtial je hrad Buchlov... aj ked ma to nikdy nejak netahalo tak mozem povedat, ze tam je pekne...

//autoeditácia príspevku (04 Júl 2013, 22:18)
melonSVK napísal:// who cares, všetci vieme, o čo ide :D
hlavne ty vies ked si tam ani nebol, a zaujima to toho kto by chcel vidiet zamok a ty mu poradis hrad...
ale sak co, hlavne, ze ovladas anglicke vyrazy, ktore zaujomaju uplne kazdeho :D
Napísať odpoveď