kamarati ma už nevolaju do mesta .....kvoli babam
kamarati ma už nevolaju do mesta .....kvoli babam
mno takto.............začalo to tym že sme s kamarátmi začali chodiť do mesta ..........začinalo to ako vždy piatky potom už aj ine dni ........mno lenže postupne sme boli taka partia a vždy prišli aj nejake holky len ide oto že vždycky sa po mne liepali balili ma atd.... nieže by som nebol rad že sa babam pačim aj ked niektore sa nepačia mne ........ale ide oto že za posledny mesiac si kamarati doniesli asi 10 bab a všetky kceli len mna mno proste ked som bol v meste všetky šli zamnou mno a na nich srali ..........a chalani sa namna ted ani nieže nasrali ale už ma radšej nevolaju do mesta jednoducho predtym ked som povedal že sa mi nece piatok isť tak dobre že ma neukamenovali a teraz ani nenapišu že ideme do mesta atd ..........išlo oto že oni si riešili holky tyyždne a ja som ju mal za jeden den ...............mno a oni ma ten nevolaju preto že sa boja že im zase niekoho preberiem aj ked zato nemožem ................a minule v podnapitom stave mi kamarat povedal že počuj peťo si vpoho chalan ale sere me to že si zavolam holku a ja ju kcem riešiť ale ako ta zbada ide po tebe a ja som vpiči ..........a ja že zato nemožem že som pre nu pritažlivy a on že ja viem ale ........ a koniec ..........no ciže ma to sere lebo su to vpoho kamarati ..................vek ja 16.............oni 17
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
IQ tejto témy = 10
http://www.hojko.com/kamarati-vs-baba-t103111.html
Tu chalan tiež riešil a poriešil a namotával, tak sa s ním telefonicky spoj a chodievajte do mesta spolu.
http://www.hojko.com/kamarati-vs-baba-t103111.html
Tu chalan tiež riešil a poriešil a namotával, tak sa s ním telefonicky spoj a chodievajte do mesta spolu.
-
Miley Cyrus
Light Star
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
DYLYNO
Light Star
aj ked nie celkom ale suhlasim s tebou...ked im ide len o baby a nie o kamaratsvo tak to asi nebudu velky kamarati..mozno predtym ta volavali do mesta prave preto ze na teba letelo vela dievcat a mysleli si ze sa nieco ujde aj imfruxo napísal:bud niesu oni spravni kamarati alebo ty
tich "kamaratov" svojim sposobom chapem ale odsudzujem....lebo ak si ich kamarat tak toto by ti neurobili.....skor by im mohlo byt luto ze si pekny.....lebo baby letia za tvojov krasou,ale nie za tym aky si.....a to je hlupe,smutne,primitivne.....jedine co ma vtomto momente napada,je to zeby si mohol najst nejaku partiu peknych chalanov 
-
audiotrack
VIP
ClicK napísal:hh skus to tak ze povies svojim kamosom aby povedali tym babam ktore budu chciet s tebou "riesit" ako si povedal ze mas priatelku a vztaha tak sa na teba vykaslu (mozno
) za pokus nic nedas hh ale preco by si mal verit chlapkovy ako som ja