kamarátka, milenka, priatelka?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
fik
Novice
Novice

kamarátka, milenka, priatelka?

Príspevok od používateľa fik »

Ahojte,

Prosim Vas o radu..skusim strucne napisat co som zazil ako to mometalne je a prosim o pomoc ako dalej..

Pred rokom som spoznal kamosku, v tej dobe priatelku mojho kolegu z prace...boli sme kamarati vsetko v pohode, normalka az ako to tak byva zacali sme si pisat o kusok sukromenjsich veciach, a jedna bola aj to ze snou kolega uz nechce spavat..atd..tak sme si pisali a pisali az raz mi navrhla ze by sme sa stretli sami niekde na pive, kave...pred tym sme sa samozrejme stretavali vsetci spolocne, isli na akcie, koncerty atd..

Stretli sme sa, popili par piv a ako to tak byva, pobozkali sa, teda bozkvali sme sa celou cestou ku zastavke kde som ju siel odprevadit..potom sme sa stretli druhykrat, vyspali sa spolu a na to sme sa tajne stretavali asi tak tri mesiace..bolo to fajn ale v len tu fyzicku pritazlivost ktora bola na zaciatku to prerastlo k laske..ona mi to napisala prva ze ma miluje...ja samozrejme taktiez len som sa jej to bal napisat pretoze to bolo uz komplikovane v tej dobe dost..

potom sa ale stala vec ked sme sa zacali stretavat coraz menej a menej..co ma mrzelo pretoze som ju hrozne moc miloval..az to doslo do takeho stavu ze mi povedala ze ju uz nebavi viest dvojity zivot a ze bude lepsie ak budeme kamarati..
nejako to chvilu trvalo ale tiez som si povedal ze to spravne nebolo co sme robili a ze to tak skutocne bude lepsie ostat len dobrymi kamaratmi..potom asi tri mesiace sme sa nevideli ale pisali sme si ci volali skoro kazdy den. ale uz len cisto ako kamarati..

pred nedavnom sme sa stretli, a ja som jej potom napisal ze ju stale milujem..ona nenapisala nic, tak som sa jej na druhy den ospravedlnil ze to co som napisal asi nebolo spravne a ze ma to mrzi, ze jej zivot nechcem zase zbytocne komplikovat..ona mi na to pvedala ze sa nemam za co ospravedlnovat ze jej to nevadi...

dnes, teda vlastne vcera som sa dovzvedel ze sa s priatelom rozisla..resp. ze sa odstahovala a byva sama a ze uz k nemu nic neciti...

este ak sa mozem vratit tak to iste povedala aj mne po tych troch mesiacoch co sme sa dohodli ze budeme len kamarati..povedala ze ma ma rada ale len ako kamarata a nic viac..

tak som z toho teraz kus zmeteny ako postupovat..velmi mi na nej zalezi ale teraz ked viem ze sa rozisla tak asi nebude si chciet zacinat nieco nove a hlavne netusim ci o mna este stoji alebo ma bere skutocne uz len ako kamarata..

za par dni sa mame stretnut a ja neviem co robit..ci byt ticho a brat ju skutocne ako kamaratku a pockat

alebo

jej povedat co k nej citim..co som uz pred tyzdnom urobil a uvidim ako zareaguje

v kazdom pripade vam budem vdacny za vase rady, pomoc, nazor..
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: kamarátka, milenka, priatelka?

Príspevok od používateľa gogo956 »

podla mna asi od toho vasho "vztahu" cakala nieco viac, a je uplne skoro nemozne zistit co, proste v nejakom tom bode sa zasekla z nejakeho dovodu. Alebo si jej bol sympaticky na mensi ulet a odzaciatku nechcela ist viac do hlbky- lepsie na to uplne zabudnut, nema to perspektivu. :|
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

fik: Prvýkrát si si to posral tým, že si jej nepovedal, že ju tiež miluješ. Keď si jej to povedal, bolo už prineskoro. Je možné, že si jej zlomil srdce, no jej hrdosť jej to nedovolí prejaviť, nakoľko Ťa má ešte stále istým spôsobom rada a nechce Ťa vyčleniť zo svojho života.
Ešte nám skús objasniť - prečo si jej nemohol tiež rovno povedať, čo ku nej cítiš? Čo bolo také komplikované? A prečo ste sa začali stretávať menej?
Podľa toho mi to totiž príde, ako scenár klasickej aférky. Nezáväzné zoznámenie - sami vo dvojici - obdobie spaľujúceho fyzična - vytriezvenie - koniec/friendzone.

Teraz nesmieš nič očakávať, ani plánovať. Rozišla sa, býva sama, ktovie v akom je citovom rozpoložení. Pokiaľ o ňu ešte chceš zabojovať, tak Tvoja jediná šanca je vzplanutie citov a vášne, ako vtedy prvýkrát. Pokiaľ Ti ešte dá túto šancu, tak ju musíš zúžitkovať.
fik
Novice
Novice

jin: Asi som to zle napisal..ja som jej napisal ze ju milujem a aj som jej to povedal..a stale ju milujem ale mam pocit ze uz ona mna nie..
Ja co som a co ku nej citim ze ju este stale milujem som jej napisal asi pred tyzdnom..ona mi na to nenapisala uz nic..a ked sa na to opytam tak povie ze jej to nevadi ze sa nemam za co ospravedlnovat..

to ze preco sme sa zacali menej stretavat by som tiez rad chcel vediet..pretoze zrazu mi len povedala ze uz je unavena z toho ze musi stale klamarat svojmu priatelovi a ze ju uz nebavi stale si vymyslat kde s akou kamaratkou bola..i ked bola len so mnou..

sme velmi dobry kamarati takze viem ze ju ten rozchod ani tak neprekvapil a ona sa rozisla snim..koho by to ale prekvapilo ked s niekym chodis a nespite spolu vyse roka..sex sice nie je vsetko ale vo vztahu ma svoju podstatnu rolu stym asi musis suhlasit tak ju naprosto chapem..

bere to ale uplne v pohode..ako mi povedala citi taky oddych a pokoj..

ja viem, a ver mi ze sa o to snazim..snazim sa jej naznacovat ze snou chcem chodit von a stretavat sa ako predtym..zajtra sa mame stretnut a ja stale neviem ci jej mam povedat co ku nej citim i ked to myslim vie..na druhej strane chapem ze rozchod po 3 rokoch nie je len tak a mozno to chce cas..
ja len v tom chcem mat jasno..nechcem uz zit stym ze budem stale len v nejakych predtuchach ze co ak, alebo kedy sa to stane a pod...chcem to uz aj ja uzavriet, bud budeme kamarati a hotovo tak ako predtym ked medzi nami nic nebolo alebo budeme priatelia a skusime to tentokrat "poriadne"..tym myslim mat plnohodnotny vztah bez klamstiev atd..
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

fik napísal:...ona mi to napisala prva ze ma miluje...ja samozrejme taktiez len som sa jej to bal napisat pretoze to bolo uz komplikovane v tej dobe dost...
To, že si jej to nepovedal, som súdil na základe tohoto.
Ku tomu stretnutiu - nehovor jej nič, ona vie o tom, čo ku nej cítiš. A neprekáža jej to, nakoľko sa s Tebou chce stretávať aj naďalej. Nádeje však nechovaj a nechaj to na voľnom priebehu.
Resp. neupínaj sa na ňu, ako na jedinú možnosť.
fik
Novice
Novice

mas pravdu, napisal som to zle..malo to byt ze som jej to chcel uz napisat ako prvy ale bal som sa..ked mi to napisala ona tak som samozrejme nevahal a tiez som jej napisal ze ku nej citim to iste..

dakujem za radu, tiez som nad tym tak premyslal..necham tomu volny priebeh a uvidi sa ako to dopadne...a nech to uz dopadne akokolvek tak si mozem s istotou potom povedat ze som to aspon skusil..a nevycitat si to...
peter1803
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peter1803 »

No Počuj ja si myslím že keď ti povedala že budete kamaráti tak je asi o tom pevne rozhodnutá :sly: , ale možno teraz sa z toho ako podvádzala priateľa cíti mizerne a je jej to veľmi ľúto , teraz jej to došlo a musí sa s tým vysporiadať čiže nehaj tomu voľný priebeh...stretni sa porozprávajte sa že ako to vidí s vami ďalej ... ak ti povie jasne do očí kamaráti tak sa od nej odpútaj a nájdi si dačo iné ...
fik
Novice
Novice

Ja viem :( Viem že mi jasne do telefónu povedala že ma má rada ale nič viac, že ma už bere len ako kamaráta...ja som si ale i napriek tomu povedal že jej musím a chcem napísať čo k nej cítim i napriek tomu že ona ma už očividne bere len ako kamaráta...každopádne vie že ku nej stále niečo cítim a teraz je to asi už len skutočne na nej či mi dá niečo najavo alebo naopak bude to stále tak ako doteraz, čiže len kamarátstvo a nič viac..tak či onak nechám sa sám prekvapiť ako to dopadne...po pravde v kuse jej písať že ju milujem, že s nou chcem íst von, atd. a nevidieť žiadny záujem a skor len slušnost z kamarátstva aby neurazila naznačí, že je asi skutočne nádejam koniec.
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

Pokial dokaze spavat s dvomi muzmi pri jej vztahu a predtym aj s kolegom,tak s tym vysokopravdepodobne nema ziadny problem a vztah je pre nu len akasi chvilkova zabava, aby sa nepovedalo?Ak by ti to s nou vyslo nahodou tak co ak by aj popri tebe mala dalsieho alebo dalsich dvoch?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Suhlasim s Petou. Prave preto sa vyhybam akemukolvek vztahu so zadanymi, ku ktorym sa dostanem tak, ze za jeho chrbtom sa budem s nou stretavat.

Aj ked sa ti podari dosiahnut to, ze sa ich vztah rozpadne "z neznamych pricin" a vy dvaja budete pokracovat, tak nemas nikde zaruku toho, ze s tebou nenastane identicky scenar.

Ked sa stretavate ako kamarati, potom ona povie, ze to neklapalo tak sa rozisli a mesiac na to sa date dokopy to je este akceptovatelne.

Preto osobne povazujem za zbytocne silou mocou bojovat o obnovenie vztahu ... Ak si chces za rok-dva-tri zopakovat ten isty scenar po tom co ju zacnes nudit, tak kludne.
fik
Novice
Novice

petka89: tiez si to vravim ze co ak spravi aj mne to iste po case..ak by sme sa dali dokopy teda...a coraz viac si to zacinam lepsie uvedomovat.

Shark NX: ja viem a taktiez suhlasim aj to co napisala Petka..nemozem mat zaruku ze po roku ci dvoch si povie..fajn stacilo bolo to fajn skusim to opet s niekym inym...

Dakujem ale za rady, hlavne jin -ovi , na stretku som jej nevravel nic o tom co k nej citim alebo co bude dalej ci ma o mna zaujem atd, pokecali sme, dali sme veceru..bolo to fajn, kamaratsky pokec, nic viac...navrhla mi opet sa stretnut sa na buduci tyzden s cim som suhlasil..fakt od toho uz nic neocakavam..ako mi tu aj pisali viaceri a musim povedat ze mi to skutocne otvorilo oci a zacal som premyslat tentokrat skor hlavou nez niecim inym...to co k nej citim predsa vie, aj to ze sa s nou chcem aj nadalej stretavat, volat jej ci pisat..cisto v kamaratskom vztahu, ked to tak chcela a dala mi jasne najavo ze ma uz bere len ako kamarata..mne neostava nic ine len ju taktiez tak brat..a predsa ked bude mat zaujem o nieco viac tak si myslim ze mi to da najavo...
ja si myslim ze som jej to dal najavo dostatocne ze mam o nu zaujem viac nez len kamaratsky...nerad to vravim ale teraz je to skutocne len na nej co bude dalej a dufam ze mi to date za pravdu..

ako sa hovori niekedy treba dat urcitym veciam dostatok casu..
Napísať odpoveď