Kamaratka na stuzkovej?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Suffel
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Kamaratka na stuzkovej?

Príspevok od používateľa Suffel »

Ahojte kedze som tak nejako mimo uz s toho a fakt neviem co mam spravit tak by mi niekto mohol helpnut ci uz s vlasnej skusenosti alebo ako by ste riesili na mojom mieste.. Ide oto ze zachvilku mam stuzkovu a triedna nas presviedcala aby sme si zobrali aj partnerky alebo kamaratky lebo ide nas len 23 chalanov.. par spoluziakov si berie frajerky a dvaja alebo traja len kamaratky.. ja som natom podobne tiez by som chcel zobrat kamaratku ale je to take cudne s tou kamartkou sa sice poznam 6 rokov ale von spolu moc nechodievame.. ono to bolo viac menej tak ze ona sa sama ponukla zeby chcela ist so mnou na stuzkovu (mna osobne by to asi nenapadlo sa jej to spytat).. preto neviem ci ju zobrat alebo nie? ako ste vy riesili podobne situacie.. viem je to mozno smiesne a aj banalne takato otazka ale aj tak by som bol rad keby mi niekto pomohol pri rozhodovani.. Vopred dakujem za akekolvek prispevky :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Re: Kamaratka na stuzkovej?

Príspevok od používateľa beardie »

ak ti nebude robit hanbu, urcite zober :)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Je to smiesne, co sa tu pytas. Ty sam musis vediet ci si tam niekoho vces vziat a ked sa ponukla, tak kde je problem? Kolko ludi si volalo partnerky, ktore pomaly ani nepoznali alebo im to vybavili kamarati, popripade isli so sesternicou alebo niekym inym s rodiny a nebol problem.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

na stuzkovu by sa patrilo vziat partnerku, ale ci to uz ma byt prave ta osoba, to uz musis vediet iba ty sam
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

tak tak ja som mal pred 2 tyzdnami stuzkovu ale osobne som tam mal priatelku.vela mojich spoluziakov malo sestry alebo aj kamaratky.urcite ak si s nou nemas co povedat tak neviem ale je to take cudne.ja na tvojom mieste by som si zobral kamaratku s ktorou by som si mal co povedat.good luck :wink:

//este ma napadlo niekedy pred nedavnom mi pisala kamaratka ze ich je na gymli 34 ziakov a ze oni si neberu nikoho :)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

CheZteR - Pokial niekto nema partnerku, tak nech si vezme koho chce. Su vsak triedy, ktore si partnerov nevolaju.
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

beardie - hambu urcite nie.. je slusna a poznam ju dobre takze viem co mozem od nej cakat ale hambu urcite nie..

heker - ja viem mas pravdu ja sam to musim vediet ale presne som sa pytal nato co si napisal v tvojej tretej vete..

CheZteR - frajerku nemam takze do uvahy priachadza len kamaratka tak dufam ze bude ta prava na stuzkovu :D

typek61 - ja sa s nou poznam dobre my si rozumieme tam nieje problem len som hovoril ze spolu nechodievame von ze sa osobne nestretavame casto.. iba si piseme ale nemame problem s komunikaciu.. davnejsie sa da povedat ze sme boli idealny kamarati... a ano viem aj o takych tiez mam kamaratku na gympli a u nich maju vsetky 4 triedy naraz stuzkovu takze si tiez nemozu nikoho brat iba rodicov..
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

tak ju ber nemas co stratit.a ani sa nemas ako zhodit kedze ju poznas dost rokou :wink:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Nechodievate spolu von, tak teraz sa to mozno zmeni. Ak mas moznost, tak zober aj druhu kamosku, s ktorou sa ona pozna. Nech tam nesmelo nesedi jak placaty kamen, ked sa zrovna budes bavit s ludmi z triedy. Ked budu dve, tak aj sa lahsie zaclenia do vziknuteho kolektivu.
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

hej hej mas pravdu.. noo spoluziak by mohol zobrat jej kamosku tak by to bolo dobre.. dufam ze to tak vyda nejako :D..
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Normálne ju vezmi. Keď sa ponúkla sama, tak hádam vie, do čoho ide a hanbu ti určite nespraví. Ja som mal na stužkovej sestru, spolužiaci mali buď kamarátky, alebo frajerky, jeden spolužiak si dokonca zavolal kamaráta... :) Hlavne, aby si tam nebol sám.
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

OMG :D Jake problemy...Len aby ona tebe neusla zo stuzkovej kvoli tomu,ze ty si nanic spolocnik :P (to som uz urobila)
A iste budete mat velku srandu na stuzkovej.Ja som bola jednemu,co mi rok predtym povedal,ze ma ma asi rad..rok sme sa nebavili a potom som sla rovno na jeho stuzkovu a pohoda.Nie pohoda ale uplne skvela smazba :lol:

Tak pre srandu kralikov ju ber. :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Suffel: Vezmi ju a daj jej aj patrične najavo, že sa tešíš, že Ti bude robiť spoločnosť. :)
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Ahoj Suffel, ja som na stužkovú zobral so sebou kamarátku s ktorou sa síce poznáme od malička ale nevídavali sme sa posledné roky. Vedel som akú ma povahu a že sa bude vedieť baviť aj v spoločnosti, kde nepozná veľa ľudí. Tak som na ňu vsadil :D , bol som spokojný a ona tiež. Takže je to na tebe ako dotyčnú poznáš a či to tam vydrží.
peter1803
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peter1803 »

počuj tým že ju pozveš nič neskazíš a ak ti bude jej spoločnosť príjemná tak ju môžeš aj dodatočne potom pozvať niekde na prechádzku ožno kino a tak keď sa ti navrhla že s tebou pojde tak má o teba asi záujem ..... predpokladám ....
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Ja som na stužkovej mal kamarátku (chodil som na elektrotechnickú, takže len 4 dievčatá v triede) a takisto som bol potom na jej a ešte aj inej kamarátke na stužkovej... Nič divné na tom nevidím, aj keď sa veľmi nestretávate, veď ti ide robiť partnerku na spoločenskú udalosť a nie nevestu.
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

podla mna sa chce nazrat na stuzkovaej a pobalit tam par chalanov, ked nechodite spolu von tak asi s nou neni velka zabava cize nemas dovod ju tam zobrat, ja by som sa vyvliekol z toho na tvojom mieste ak ju nechces zbalit samozrejme
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Ja by som ju určite zobral, pretože 23 chalani (sranda, ale aj my sme boli presne toľkí :-D) budú sami osebe nuda...treba tam baby a čím viac, tým lepšie :-D
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

Ako to dopadlo, bola uz stuzkova?
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ospravldnujem sa uplne som na tuto temu zabudol.. ano stuzkova bola uz pred tromi tyzdnami... nakoniec to dopadlo tak ze s toho "vycuvala" asi hlavnym dovodom bolo ze ja som ju nevolal a ona sa sama nanutila tak potom si to zrejme uvedomila a povedala ze v ten den nieco ma.. nejako som to potom uz ani neriesil, stuzkova dopadla perfektne urcite ak by bola moznost by som si ju rad zopakoval, vsetci boli maximalne spokojny takze super..
Napísať odpoveď