KAMERA - aku? DV alebo DVD?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
MarkAurel
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

KAMERA - aku? DV alebo DVD?

Príspevok od používateľa MarkAurel »

Poradte ty co mate doma kamerku, premyslam kupit daku nakolko starej SVHS-C som sa zbavil, no neviem ci kupit DV s dobrimy funkciamy, alebo radsej v tej cen uz zobrat zakladnu verziu DVD kamerky. :?
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

no ja by som uz radsej bral DVD. btw mame doma dv kameru a ked chcem video z kamery dostat do digitálnej podoby a tak aby nezaberalo viac ako 4gb tak to zabere dost casu a vysledok nie je vzdy uspokojivy. Aj napriek tomu ze kameru zlu nemame
MarkAurel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

presne preto sa pytam, pretoze som mal strsiu a viem ze ake patalie s tym boli, a momentalne maju samsung 161 dvd za 9.990sk je to zakladna ale postacujuca kamera potom sony 105 za 13.990sk
MarkAurel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

kupena SAMSUNG DC161 super mala DVD kamierka, aj media dvd rw 8cm u v pohode po 50SK
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

reno23 napísal:no ja by som uz radsej bral DVD. btw mame doma dv kameru a ked chcem video z kamery dostat do digitálnej podoby a tak aby nezaberalo viac ako 4gb tak to zabere dost casu a vysledok nie je vzdy uspokojivy. Aj napriek tomu ze kameru zlu nemame
aj my mame doma dv kameru a dvd rekorder.. cez dvd rekorder, dostanes v HQ hodinu resp v SP dve hodiny v realnom case kvalitny uspokojivy zaznam na dvd
Napísať odpoveď