POiNTER napísal: v prvom rade si myslim ze sa jedna o mladu pubertacku, ktora skusa svoje zbrane... to je normalne... ked na to ma... je to skor chyba tych chlanov ze do toho idu... ale ti su zrejme nadrzany, tak im je to jedno.
po druhe... chcel by som povedat ze za ku*vu povazujem len babu, ktora suka pre nejaky financny alebo materialny zisk... nie pre potesenie zo sexu. Sa trochu uvedomte niektori... ked mate kamarata, ktory spal z viac ako 10 babami, tak mu zavidite a povazujete za frajera... ked to iste robi baba tak ju hned odsudzujete ze je ku*va (mozno prave preto ze ste nasrany, ze prave vam nedala - lebo aj takych mnohych poznam). Ked si chce baba uzivat nech si uziva, je to jej vec... ked si v mladosti uzije, tak ju to aspon nebude tak pokusat ked bude mat vazny vztah.
suhlasim s tebou
t0m4s3 napísal:ja osobne povazujem chalana co robi to iste skor za chudaka a hajzla ako za frajera.
za chudaka a hajzla ? z akeho dovodu ? ak baba chce aj chalan nezavezne ,tak nech si uzivaju
ZenniX napísal:za chudaka a hajzla ? z akeho dovodu ? ak baba chce aj chalan nezavezne ,tak nech si uzivaju
Nebudem tvrdit ze je to tom4sov pripad... ale mnohi takto uvazuju prave zo zavisti... nemaju u bab stastie tak tych, ktori ho maju odsudzuju... a povazuju za chudakov a hajzlov
PS: som rad ze sa najde niekto, kto somnou suhlasi.
POiNTER napísal:Nebudem tvrdit ze je to tom4sov pripad... ale mnohi takto uvazuju prave zo zavisti... nemaju u bab stastie tak tych, ktori ho maju odsudzuju... a povazuju za chudakov a hajzlov
PS: som rad ze sa najde niekto, kto somnou suhlasi.
tomu ty hovoris stastie? Ja si stastie s babou predstavujem trochu inak, nielen ukojenie zvieracich pudov. Asi som prilis staromodny. V dnesnej dobe maju ludia divne priority.
POiNTER napísal: v prvom rade si myslim ze sa jedna o mladu pubertacku, ktora skusa svoje zbrane... to je normalne... ked na to ma... je to skor chyba tych chlanov ze do toho idu... ale ti su zrejme nadrzany, tak im je to jedno.
po druhe... chcel by som povedat ze za ku*vu povazujem len babu, ktora suka pre nejaky financny alebo materialny zisk... nie pre potesenie zo sexu. Sa trochu uvedomte niektori... ked mate kamarata, ktory spal z viac ako 10 babami, tak mu zavidite a povazujete za frajera... ked to iste robi baba tak ju hned odsudzujete ze je ku*va (mozno prave preto ze ste nasrany, ze prave vam nedala - lebo aj takych mnohych poznam). Ked si chce baba uzivat nech si uziva, je to jej vec... ked si v mladosti uzije, tak ju to aspon nebude tak pokusat ked bude mat vazny vztah.
aj ja stym suhlasim
k teme -> to ze chodila nieje normalne ani z jeje strany ani zo strany tvojich spoluziakov sak to musia byt jaky trapkovia
t0m4s3 napísal:tomu ty hovoris stastie? Ja si stastie s babou predstavujem trochu inak, nielen ukojenie zvieracich pudov. Asi som prilis staromodny. V dnesnej dobe maju ludia divne priority.
Nehovorim ze je to stastie ako take (nemusis ma chytat za slovo)... ale stastie na baby (cize ked vie niekto lahsie zbalit babu ako niekto iny). A co sa tyka ukojenia zvieracich pudov... skor ci neskor to pride (skoro) na kazdeho... a ja si myslim ze je to lepsie skor ako neskor (ked ma clovek uz vztah) - pisem zo skusenosti. Nevravim ze baba si zrovna musi uzivat s kazdym druhym... len vravim ze neodsdzujem ked si uziva len tak nezavezne... a len kvoli poteseniu zo sexu.