"Kamoškin" podraz

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mulatt
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: "Kamoškin" podraz

Príspevok od používateľa mulatt »

pilifo: Mohlo to byt aj horsie. Predstav si, ze by si jej tu dovolenku zaplatil :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

mulatt, to sa našťastie nestalo, ale mala pravdepodobne šťastie, že sme tam nešli mojím autom, o čom sme pôvodne rozmýšľali. Keby som tam fakt bol autom, asi by som ju tam bez milosti nechal a nestaral sa o to, ako sa dostane aj s lyžami a batožinou domov :D
Bobala
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bobala »

pilifo, nemal by si problem chodit so zenou, ktora pofaja dakoho na lyzovacke na ktoru ju ty zavolas ? este tak sa spytam.. nemal by si problem chodit so zenou, ktora pofajala dakoho na lyzovacke, hned prvy den jak ho videla ?(hoc aj o tom v skutocnosti nevies)
a vseobecne chlapi, nemali by ste problem chodit s takou zenou ?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Nie. Preco?
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

to zalezi od konkretnej zeny. ak by islo iba o ulet, tak by ma to sice skrelo, ale dokazal by som to prekonat a do vztahu ist. ak by to ale bola nejaka stetula, ktoru by si na chaty a akcie volali prave koli jej povolnosti, tak urcite nie.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Ak by som to bol ja, koho pofajala, tak nemám problém.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Neverím tomu, že žena, ktorá nemá problém s jednorázovkou by s tým mala problém vo vzťahu. Aj keď ju dotyčný namotal, namotal ju za jeden večer, takže moc sa snažiť nemusel...
Bobala napísal: nemal by si problem chodit so zenou, ktora pofajala dakoho na lyzovacke, hned prvy den jak ho videla ?(hoc aj o tom v skutocnosti nevies)
a vseobecne chlapi, nemali by ste problem chodit s takou zenou ?
Jasne že nie, najskôr by sme sa o tom ani nedozvedeli :D
Láska je slepá, ale kto zažil, dáva si väčší pozor s kým si začne vzťah a koho iba oprie :P
Netreba sa pozerať iba na to, ako sa ženská správa k vám, ale hlavne ako sa správa sama k sebe a k svojmu okoliu...
M142
Addict
Addict

ale prosim ta..bol by si niekolko mesiacov bez vztahu, zeny..nejaka sa ti ponukne a ty ju vytrtkas. znamena to, ze by si to spravil aj vo vztahu? zeny su ine ako my, ale nie az take rozdielne, tiez maju svoje potreby a ked su slobodne a narazia na niekoho kto im vyhovuje..
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

A ty zase vyprávaš, jak keby si nikdy nenarazil na takú, ktorá ti nedá ani po 5 rande :D .

Boha chlapi, to nemáte žiadne hodnoty? No ja by som takú povoľnú nechcel veru do vzťahu. Čo je to za frajerku, keď v nej bola 3/4 kamošov? :P
kayko
Medium Professional
Medium Professional

M142 prenesene do kontextu tejto temy = vyspim sa s jednou, ta ma pozve na chatu a tam poriesim inu... Bol by som kurevnik? Jednoznacne :wink:
Kazdy sa potrebuje obcas uvolnit, ale je rozdiel ked to riesim cestou kamarat taky rad a ked kazdy vikend striedam partnerku... Zenska predsa mala s kym uspokojit svoje potreby, nemusela sa zamykat na wc s jednodnovou znamostou.
M142
Addict
Addict

bindo: no nestazoval by som sa :D a neboj sa, keby si sa do takej zamiloval, tak by ti to bolo jedno. nehovoriac o tom, ze by si to pravdepodobne ani nezistil. myslis, ze by ti nejaka nova znamost vesala na nos, ze s nou niekedy v 18-19 zacala plieskat puberta a spravila zopar kiksov? pravdepodobne by sa za to obdobie sama hanbila, nieto este po tom ako by si jej naznacil svoj nazor na to :D
inac jeden priklad, sice uz hodne extremny, ale skvelo sa hodi do temy "nikdy nevies co mas doma". pred rokmi sme isli brigadovat do anglicka na farmu a islo s nami jedno dievca z mesta. prisla tam ako panna, ale za 5 tyzdnov vystriedala styroch!! sexualnych partnerov. na otazku co to ma znamenat odpovedala :"slusne dievca mozem byt doma, tu si chcem uzit". nikto nechapal preco jej tak preplo alebo co ju k takym veciam hnalo, ale hovorila pravdu. ked prisla domov, tak viedla usporiadany zivot, za ten cas dokoncila vs, nasla si ok zamestnanie, ma dlhorocny fungujuci vztah..proste v zivote by si nepovedal co to dievca vyvadzalo. a co myslis, vie nieco o tej minulosti jej frajer? mozes si tipnut..

kayko: lenze ja sa nepytam, ci by si bol kurevnik, ale ci by to znamenalo, ze to spravis aj pocas vztahu.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

slusne dievca mozem byt doma, tu si chcem uzit
Presne o tychto typoch pisem. To ze ma fungujuci vztah este neznamena, ze trci stale doma, ak vies co tym chcem povedat. Pojde na sluzobku, alebo na nejaku babsku jazdu, zase si povie "slusne dievca mozem byt doma".
To ci je baba povolnejsia nezalezi na tom, ci ma prave vztah, ale kolkym a za "kolko" dala. To je mi fuk, ci to robi mimo vztahu, ale ak je schopna kazdy tyzden riesit ineho, tak to bohvie aka "romanticka" nebude :P
Potom ked sa to chudak chalan dozvie, tak si len povzdychne a povie si "a ja kkt som ju balil 4 tyzdne kym som sa s nou vyspal a pritom stacilo tak malo" :lol:
Nevravim, povyvadzal som tiez kadeco, ale az taky extrem, aby som daval "dvojminutovu" znamost a za dverami holka, ktoru som prasil pred tyzdnom... Obcas je to frajerina, ale za tu povest to nemusi stat a myslim si, ze robit chybu s vedomim "vsak zajtra (alebo o 1000km dalej) uz budem iny clovek" nie je ospravedlnenie, ale psychicka porucha. Charakter uz nikomu nic nehovori, hlavne ked pudy su prednejsie ako moralka. Potom sa necudujme, ze vztahy krachuju, ked si toto povie kdekto.
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

čítal som iba prvý príspevok, ale tak ak baba mala za sebou ťažký rozchod a zrejme dlhší vzťah, myslíš že hneď chce ísť do ďalšieho? Chce si užívať a zabávať sa. Trocha si sa namotal, ked sa ku tebe vrátila mal si na ňu zaútočiť a pretiahnuť ju. Mal by si dobrú story aspoň a sex :)

áno je to svinstvo, ale toto je život
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Presiel som vsetky prispevky a chcem vyjadrit klobuk dolu pred reakciou Pilifa. Aj ked si uvedomujem aka je spravna reakcia (tvoja) ale priamo v dany moment by som nedokazal nijak triezvo reagovat, myslim ze by si obaja uzili vyvar mojich emocii aj ked na koniec by som bol ja za toho ko***a a lutoval by som, nikdy by som nezvladol zachovat chladnu hlavu.
Inak zeny vedia byt pekne mrchy, neviem kde sa to v nich berie, urcite sa to neda generalizovat su taki aj chlapi no ti sa tym netajja, zeny to robia velmi rafinovane a o to to viac šokuje. U mna sa schylovalo k niecomu obdobnemu to som bol ozraty a na frajerkinej oslave narodenin sa do mna "pustila" jej najlepsia kamoska a nemal som ziaden problem tomu odolat napriek hladine alkoholu a skvelej moznosti. Myslim ze aj slecna mohla trosku uvazovat. To je samozrejme absolutne odlisna situacia no ten zacarovany trojuholnik je podobny.
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lumicko »

Si sa s nou vyspal hned nejak rychlo nie? :lol:
A potom hned aj na dovolenku... Pride mi to ako casove obdobie ze mozno 1-2 mesiace odkedy ste sa spoznali.
Za taku kratku chvilu si ju asi moc nepoznal no a hned sa vyspat.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

A? :/
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Pilifo napísal: Na apartmáne sme mali bývať ešte s ďalšími 3 ľuďmi (párik a ich kamoš)
So zenami som uz zazil vselico, preto ma hned po tejto vete napadlo "aha, isto to bude o tom, ze ju ten kamos je*ol". No a vida.....ako je to neprijemne, chalana plne chapem jak sa citi, ale to su proste zeny. Tiez uz som mal par zadanych, jednu dokonca par tyzdnov pred svadbou a odvtedy si iluzie nerobim. A to nie som vzhladom ziadna vyhra. Kvoli vlastnej ochrane ich vsetky (az na jednu) berem ako artikel, pride/odide. Fakt to netreba riesit a treba si davat pozor na city a casom pride daka, s ktorou to zacne davat zmysel a ani si clovek neuvedomi a je vo vztahu, kde ide vsetko samo, bez riesenia.

imho vidim to tak, ze ona zaujem mala, ale postupne ho stratila prave preto, lebo si ho prejavoval ty nejak nadmerne. Jedna vec, ktora vacsinovo plati je ta, ze pokial clovek babu neriesi, nelezie jej pod kozu a berie ju len tak, ze "ano, viem, o tebe" tak to v nej vzbudi zaujem a bude na to tlacit ona. Baby maju strasnu achillovu patu a tou je zvedavost a pokial to v nich clovek vie vzbudit, tak ma vyhrate. Prejavovat zaujem, snahu, city a byt iniciativny sa mi nikdy nevyplatilo, ale fakt nikdy.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Roki
No pokial stou babou nechodis tak ano prehnany zaujem o nu a vyjadrovat jej nejako city pokial spolu nechodite to je zabijak pritazlivosti medzi vami.
S babami ktore nevedia co chcu tak nane aj toto zaberie..ale na baby ktoré ako tak vedia co chcu az tak nezaberie si myslim
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

ono moze to zabrat aj na tie, co vedia co chcu. Lebo povedzme si, baby nevedia co chcu nikdy, aj ked si to myslia a ich citove rozpolozenie je premenlive jak britske pocasie. + do toho zapocitat v akej su faze menstruacneho cyklu a je to hotova rovnica s vela neznamymi. Ale ako pchat sa babe do zadku je kontraproduktivne, zvlast ked ich je jak hnoja.....
Napísať odpoveď