a teraz to ako bude riesene zo zarukou na tovar, co si predtym ludia kupili v Karmane?? nastastie som tam nic nekupil, aj ked skoro aj hej, ale nastastie som na nete nasiel vsetky tie "dobre" referencie na nich
Cinnost internetoveho obchodu KARMAN.SK bola dnom 31.12.2007 ukoncena.
Ak potrebujete kontakt na byvale vedenie prosim pouzite e-mail: karman @ karman.sk
STRANKA BUDE O PAR SEKUND PRESMEROVANA NA SHOP FIRMY XXX COMPUTERS....
tak toto ma fakt rozosmialo
cize mam to chapat tak ze karman zrusili - lebo sa vztahovalo na to privela zlych skusenosti zakaznikov a "zalozili" si nieco nove aby to nemalo rovnake meno?:D
no pekne pri osobnom odbere som nemal problem, len ked sa mi teraz cosi pokazi, tak kam pojdem? btw. mozno ich zrujnovala moja trojnasobna reklamacia ramceka pre externy HDD
cize mam to chapat tak ze karman zrusili - lebo sa vztahovalo na to privela zlych skusenosti zakaznikov a "zalozili" si nieco nove aby to nemalo rovnake meno?:D
no mna skor prekvapilo ze za minuly rok bolo podanych len 12 podnetov (13 ak pocitam aj ten jeden co neuznali) , lebo vseobecne je zname ze karman dost oje*** ludi... ale tak mu treba zmrdovi jednemu
btw: niekde som cital (tusim to bolo na zive.sk) ze 19.februara ma dalsie "sedenie" so SOI-kou
ta stranka vyzera dost, dost biedne a tie referencie, podla mna si to pisalo oni sami. ved si ich precitajte, dalsia vec nazov XXX... dalej, kliknete na napr. tlaciaren v ponuke a ja tam nevidim nazov, nic, len obrazok.