Par centov, eura... uz sa nicomu necudujem, ved slovak preco ho neosklbat... ja viem ze mam 3 vybery zdarma v celej EU na mesiac a aj to mi pride malo... no comment...
som si sto percent isty, ze Tatra banka mi strhavala 20 dolarov-vyber cca 300 dolarov- za kazdy vyber ked som bol v USA. zial ta karta mi ani poriadne nefungovala, fungovala tak v tretine pripadov, ale iba vybery, platba mi vobec nesla.
a teraz je brat v USA, a vravi, ze mu to dokonca strhava nieco cez 40 dolarov - vyber cca 500 dolarov.
to mi pride hrozne, viem, urcite tu napiste, ze to neni mozne. zial neviem co na to povedat, ale viem, ze aj mne strhavali 20 dolarov, tusim mi to aj pisalo upozornenie, ze ma ten vyber bude stat taku ciastku.
//to bolo nedorozumenie o tých 40 dolaroch, napíšem keď to budem vedieť isto.
TO ale neni poplatok Tatrabanky alebo poplatok bankomatu... ked som bol v USA... tak tiez na par bankomatoch bola sprava ze je tam extra poplatok za vyber, a ze vyber bude navyseny o tuto sumu,
priklad, poplatok USA bankomatu je 5 USD, vyberas 100 USD, poplatok tatra banky za vyber zo zahranicia 1,8 eur...
ked vyberies tych 100 USD... tak z uctu ti ztrhne 105 USD, bankomat da 100 USD... a tatra ti na konci mesiaca zauctuje tych 1,8 eura....
takze zhrnute... za toto tatra banka vobec nemoze...
PS: Co sa tyka funkcnosti kariet som nemal v USA jeden jediny problem..... dokonca aj v automatoch na napoje sa dalo platit kartou, co pre mna kto neoblubuje hotovost je velke +++