Karta Skylink/Wfi do podniku

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
HafO
Medium Expert
Medium Expert

Karta Skylink/Wfi do podniku

Príspevok od používateľa HafO »

Č.1

Zdravím ako som sa dozvedel tí čo majú skylink televiziu , tka budu do 12.12.2012 musia vymeniť staré skylink karty za nové Irdeto/Ice karty... Chcem sa opytat mam ten prehrávač Openbox X-820CI zoberie mi tu kartu aj ten ? a mam možnosť kupit tu novu za dobrú cenu takže žiadne preregistrovanie alebo tak nemusí byt ? Stačí iba vložit naladiť a pozerať ? či kúpit nový box ? :?

Č.2

Chcel by som spojazdnit wifi v podniku , takže ak som tomu dobre porozumel stačí len objednať internet (je tam aj pevná linka takže asi s nou)
Mám zaujem o : http://www.telekom.sk/osobne/internet/m ... net/#tele2 ... Turbo 2 mini rýchlosť 2Mb stačia len sa chcem opýtať či bude stačiť tých 2GB na mesiac čo si tam tí ľudia budú pozerať (dúfam že nebudu sťahovať:D ) pri bežnom pozeraní stránok , fb,pokec,youtube ?
+ Aký asi ako dlho by som čakal nato aby mi fungovala ta wifina ? (od objednania až do spustenia wifi )

Ďakujem veľmi pekne :))
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Karta Skylink/Wfi do podniku

Príspevok od používateľa beardie »

tie 2 giga na mesiac stacit nebudu, od objednania to trva tak tyzden +-
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

k c.1 - Kup si kartu ICE - dostanes ju v predajniach pod oznacenim "Karta Skylink Vymena" - stoji cca 22 ci 24€, tu si nasledne zaregistrujes ako vymenu za tvoju staru kartu a teda stara karta sa ti deaktivuje a ostane aktivna nova s balikmi/predplatnym co si mal na starej karte. Karta ICE je akysi hybrid medzi cryptoworks a irdeto - a teda funguje ako cryptoworks no ma funkcionalitu irdeto kariet. Tym padom by nemal byt absolutne ziadny problem v tom aby ju prijimac precital, maximalne tak updatnut soft v prijimaci. (podla http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=31&t=38524 cca FW 5.57 a ICE by nemal byt problem)

Pozor - nepomylit si ciste irdeto a ICE kartu!

Prinajhorsom openbox ma CI slot, mozes si dokupit modul... Napriklad http://satelity.ellano.sk/predaj/26490/ ... INK-READY/
Ceny od cca 30€. Pripadne si kupis iny prijimac - Cryptobox 450HD stoji okolo 70€ a precita aj ciste irdeto. Mam s nim osobnu skusenost a za tu cenu je to skvely prijimac.

Moznosti je viacero, uz si len vybrat.

k c.2 - 2 GB stacit nebudu, tiez si myslim. Zapojenie internetu od T-Comu je silno individualne - od 3 dni po niekolko tyzdnov. Zalezi ci a ak tak ake prekazky tam su. Kazdopadne odporucam nepouzivat ich produkty, minimalne teda ten ich D-Link 2641, je to smejd. Radsej nieco ine. Mal som viacero, spokojny som bol s Vigor 2700 od nich (mal som verziu bez wifi, teda iba VoIP), mal som linksys (odisiel - zhoda nahod?), teraz mam Netgear nejaky 1100 ci tak nejak, a som tiez spokojny. Cize je to taky hop alebo trop.
modrasek
Novice
Novice

Príspevok od používateľa modrasek »

by som ako Wifi router zvolil Edimax, mám od nich už dva wifi routre a totálne bez problémov .... samozrejme zvoľ posledný štandard, at nemusíš kupovať za rok nový ...
laforez
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa laforez »

Zober turbo 2, dva gb je naozaj malo, to je tak na mobilny internet a nie na klasicku wifi
Napísať odpoveď