Kašmírové oblečenie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
bender44
Light Expert
Light Expert

Kašmírové oblečenie

Príspevok od používateľa bender44 »

prednedávnom som v Prahe narazil na veľmi zaujímavé oblečenie - svetríky z kašmíru, v predajni mali podrobné informácie o kašmíre a tento materiál ma dosť zaujal, jeho vlastnosti tu boli dosť silno vychválené

preto by ma zaujímalo čo je na tom pravdy... máte vo svojom šatníku nejaký kašmírový kúsok?

váham že si kúpim sveter ale predsalen ide o trochu drahší špás, zaujímali by ma vaše skúsenosti... a taktiež by ma zaujímalo kde sa dá kašmír na Slovensku kúpiť, lebo to bude asi tiež trochu problém...

vďaka!

:)
mickey155
Expert
Expert

Re: Kašmírové oblečenie

Príspevok od používateľa mickey155 »

kasmir poznam ale osobne som nemal zatial moznost si ho kupit... vela je toho o nom popisane tu - http://kasmirovysveter.sk/
pasto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pasto »

kedze nechcem robit reklamu eshopu tak nenapisem to priamo ...ale eshop s kasmirom sa sam vola "kasmir" a domena sk ...a tie svetre od nich su bohove a od nich bere aj spirit napriklad
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Taktiež v Marks & Spencer ich majú ... každý rok pred Vianocami po 99€ ... po sviatkoch za 40€ :lol:

Ja som myslel že si jeden kúpim. Ale neoslovilo ma to. Prišlo mi to umelé, že by som sa v tom potil :|
Stoporko
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Neviem, no pripomína mi to tú "exkluzívnu" radu oblečenia od Icebreaker - Black sheep pre zazobancov. To sa ani v pračke nemôže prať, len chemicky čistiť. Radšej si už za tie peniaze (cca 50e za tričko, 120 za mikinu...) kúpim "obyčajný" icebreaker a užívam si výhody jemnej vlny (žiadny pach pri dlhom nosení, skvelá termoregulácia...) pri minimálnych nárokoch na starostlivosť (pranie v pračke na 40° C alebo v potoku, netreba žehliť...).
Napísať odpoveď