tak vieš, záleží z akého mesta, kraju pochádzaš, no u nás je tam každý rok pred Vianocami vzbura a vtedy má najlepší obrat tento obchod všeobecne na celom Slovensku, a vždy celý December tam stretávam kopu známych po rokoch, niečo ako každoročné festivalyguess.whoo napísal:ty si nejaky vysadeny na ten kaufland nemyslis? co ta to tak berie?
Kaufland v.o.s. - nemecký bojovník
-
ancikrista
Light Star
Re: Kaufland v.o.s. - nemecký bojovník
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
odkial to si? kaufland je v kazdom meste snad uz a ze by si to niekto z mojho okolia uzival to nemozem povedat 
U nás v KE na Popradskej si to užívajú všetci cigáni z Luníka IX.. a nie len v decembri, ale každý mesiac.. každý mesiac, keď dostatnú dávky, obrat v Kauflande neuveriteľne narastie.. a všetci sa tam spolu stretávajú a silno objímajú a nahlas pokrikujú po sebe a je vidno, akí sú strašne šťastní, že sa môžu spolu takto stretnúť práve vo vchodových dverách toho skvelého Kauflandu!

veru ten kaufland v kosiciach je najposlednejsi obchod kam by som isiel 
-
Fabo
Hardcore addict
v MI to nie je ovela lepsie
ale v Galerii je celkom schopne.
Pre motorizovaných je podľa mňa lepší ten nový Kaufland Nad jazerom.. Galériu neznášam kvôli prístupu. 
-
ancikrista
Light Star
tak vieš, hlava nehlava, cigán či biely, proste ide obdobie Vianoc a tak ako v každom obchode, tak aj v Kauflande to medzi 15. 12. - 31. 12. praská vo švíkoch každoročne, preto už teraz treba rozmýšľať, že čo za ponuky budú cez vianoce, aby sa nestalo, že ste v tlačenicibrm napísal:U nás v KE na Popradskej si to užívajú všetci cigáni z Luníka IX.. a nie len v decembri, ale každý mesiac.. každý mesiac, keď dostatnú dávky, obrat v Kauflande neuveriteľne narastie.. a všetci sa tam spolu stretávajú a silno objímajú a nahlas pokrikujú po sebe a je vidno, akí sú strašne šťastní, že sa môžu spolu takto stretnúť práve vo vchodových dverách toho skvelého Kauflandu!
-
guess.whoo
Redeemer
to co za koninu si vypotil? "uz teraz treba rozmyslat, ze co za ponuky budu cez Vianoce, aby sa nestalo, ze ste v tlacenici"
v tej tlacenici pred vianocami budes tak ci tak lebo nakup na sviatky nespravis uz teraz, ani o tyzden a ako ti pomoze to, ze teraz nad tym budes premyslat?

pockas na letak, vyberies si a ides. ak nic pre teba nejdes. simple as that...
v tej tlacenici pred vianocami budes tak ci tak lebo nakup na sviatky nespravis uz teraz, ani o tyzden a ako ti pomoze to, ze teraz nad tym budes premyslat?
-
ancikrista
Light Star
môj milý muderlantko, nemyslel som veci ako potraviny, jedlo, lebo tie by sa isto skazili, myslel som hmotné veci ako darčeky na vianoce, predmety, lebo to sa stihne popredať čím skôr, čím pre teba už nič neostaneguess.whoo napísal:to co za koninu si vypotil? "uz teraz treba rozmyslat, ze co za ponuky budu cez Vianoce, aby sa nestalo, ze ste v tlacenici"
v tej tlacenici pred vianocami budes tak ci tak lebo nakup na sviatky nespravis uz teraz, ani o tyzden a ako ti pomoze to, ze teraz nad tym budes premyslat?![]()
//autoeditácia príspevku (26 Nov 2015, 11:20)
naprv si over fakty a až p o t o m sa vyjadruj
-
guess.whoo
Redeemer
?? vianocne darceky v kauflande? akoze maju tam par veci, ale napriklad ja by som sa asi zatvaril trpko keby som dostal ten Blaupunkt televizor co tam furt maju 
tak nam daj navod ako sa pripravujes, aby sme neostali ukrateni
tak nam daj navod ako sa pripravujes, aby sme neostali ukrateni
zbytočne nakupovať darčeky v reťazcoch teraz, keď pred sviatkami pôjdu do väčších zliav kvôli dopredaju, najmä tie darčekové balíčky kozmetiky, alkoholu, čajov a podobne
a čo sa týka tlačeníc a radov pri kasách...ja zvyknem na veľké nákupy využívať Potraviny domov od Tesca, pripídne majú ešte Klikni & Vyzdvihni.

a čo sa týka tlačeníc a radov pri kasách...ja zvyknem na veľké nákupy využívať Potraviny domov od Tesca, pripídne majú ešte Klikni & Vyzdvihni.
ancikrista napísal:vtedy má najlepší obrat tento obchod všeobecne na celom Slovensku
to platí aj pre tebaancikrista napísal:naprv si over fakty a až p o t o m sa vyjadruj
-
ancikrista
Light Star
keď som si prečítal tvoje reči, tak som to pochopil asi takto, čo si mi tým chcel povedaťmLuks napísal:zbytočne nakupovať darčeky v reťazcoch teraz, keď pred sviatkami pôjdu do väčších zliav kvôli dopredaju, najmä tie darčekové balíčky kozmetiky, alkoholu, čajov a podobne
to platí aj pre teba
Neda mi nereagovat na ten hoax obrazok, no nechcem tu pokracovat v OT, takze tu je odkaz na temu kde budem reagovat...
Socializmus alebo demokracia?
Socializmus alebo demokracia?
-
Solo_Kamen
King
Pracoval som v nemenovanej pobočke KampfLandu. Bol som tam 2 a pol mesiaca. Za ten čas sa stalo vela zaujimavých vecí.
den 2: olutoval som, že som tam ako skladník nastúpil
den 4: kolegovi, ktorý ma zaúčal "odišla" noha, takže takmer 2 týždne som to velmi chabo tahal ja.
den 7: uvedomi som si, že pracovný čas uvedený v pracovnej zmluve je úplne iný ako to, čo som odpracoval. Peniaze za cca 80-100 hodín nadčasov behom tých dvoch mesiacov už v živote neuvidím.
den 10: preškolenie, ktoré bolo nutné pre moje zotrvanie v práci mi bolo odmietnuté s tým, že si ho spravím, "ked bude čas", Nikdy sa to nestalo
den 30: kolega sa zo zúfalstva prechlastal tak, že ho okamžite vyhodili
den 50: Zamestnanci si odchytili riaditela s tým, že chcú buď volno alebo preplatenie nadčasov. Odpoveď bola, že teraz to nie je možné a že nadčasy, ktoré sa nezmestili do fondu si "zapamätá a vynahradí"
den 60: dvaja pracovníci na predvýpovednej marodke, další dvaja ohlasujú odchod.
den 70: hromadná výpoveď zamestnancov jedného z našich dodávatelov.
den 71: pracovná smena od 5:00 do 22:00. Nadriadený pracovník pracoval dokonca takmer do polnoci a dalšie ráno začínal zarovno so mnou zase o piatej ráno.
den 75: "Nemci idú!" Myslel som, že nemcov sme sa prestali báť po druhej svetovej.
den 80: riaditela zvozili jeho nadriadení ako malého psíka.
den 85: oznamujem, že za týžden odchádzam.
Pracoval som v troch obchodných retazcoch a peniaze takto získané som použil na to aby som v hypermarkete už v živote robit nemusel. KampfLand SUVERÉNNE viedol v zneužívaní a zastrašovaní zamestnancov. Neviem, či sú takíto zmrdi vo vedení v každej pobočke, dúfam, že nie.
den 2: olutoval som, že som tam ako skladník nastúpil
den 4: kolegovi, ktorý ma zaúčal "odišla" noha, takže takmer 2 týždne som to velmi chabo tahal ja.
den 7: uvedomi som si, že pracovný čas uvedený v pracovnej zmluve je úplne iný ako to, čo som odpracoval. Peniaze za cca 80-100 hodín nadčasov behom tých dvoch mesiacov už v živote neuvidím.
den 10: preškolenie, ktoré bolo nutné pre moje zotrvanie v práci mi bolo odmietnuté s tým, že si ho spravím, "ked bude čas", Nikdy sa to nestalo
den 30: kolega sa zo zúfalstva prechlastal tak, že ho okamžite vyhodili
den 50: Zamestnanci si odchytili riaditela s tým, že chcú buď volno alebo preplatenie nadčasov. Odpoveď bola, že teraz to nie je možné a že nadčasy, ktoré sa nezmestili do fondu si "zapamätá a vynahradí"
den 60: dvaja pracovníci na predvýpovednej marodke, další dvaja ohlasujú odchod.
den 70: hromadná výpoveď zamestnancov jedného z našich dodávatelov.
den 71: pracovná smena od 5:00 do 22:00. Nadriadený pracovník pracoval dokonca takmer do polnoci a dalšie ráno začínal zarovno so mnou zase o piatej ráno.
den 75: "Nemci idú!" Myslel som, že nemcov sme sa prestali báť po druhej svetovej.
den 80: riaditela zvozili jeho nadriadení ako malého psíka.
den 85: oznamujem, že za týžden odchádzam.
Pracoval som v troch obchodných retazcoch a peniaze takto získané som použil na to aby som v hypermarkete už v živote robit nemusel. KampfLand SUVERÉNNE viedol v zneužívaní a zastrašovaní zamestnancov. Neviem, či sú takíto zmrdi vo vedení v každej pobočke, dúfam, že nie.
Zakonnik prace uklada povinnost zamestnavatelovi preplatit zamestnancovi nadcasi nad ramec pracovnej zmluvy (37,5h alebo 40h pracovny tyzden) alebo nahrada v podobe nahradneho volna.
Podmienky v pracovnej zmule ktore su v rozpore so zakonnikom su neplatne. Toto staci odrapkat veducemu/sefovi a nemoze na to povedat ani makke F. Alebo sud. A sudy su ku..a prisne voci zamestanvatelom.
Podmienky v pracovnej zmule ktore su v rozpore so zakonnikom su neplatne. Toto staci odrapkat veducemu/sefovi a nemoze na to povedat ani makke F. Alebo sud. A sudy su ku..a prisne voci zamestanvatelom.
-
Scorpion90
King
Sice mas pravdu, co si napisal, ale v realnom zivote to funguje tak, ze zamestnaatel povie - Dobre, bez domov ale zajtra ani nemusis chodit, na tvoje miesto caka 100 dalsich ludi, ďakujeme za spolupracu.. A to si vela ludi najma v hladovych dolinach a ziviacich rodinu jednoducho nemoze dovolit..
Tak samozrejme v tejto nizsej pracovnej odbornosti to tak je. Ale ako sa povie, kazdy je nahraditelny. Otazka je za aku cenu/cas.
-
ancikrista
Light Star
ale veď Kaufland už dlhé roky má problém s vnútropodnikovými predpismi, resp. so spoľahlivosť a flexibilitou k svojim zamestnancom, jasné, k zákazníkom je najštedrejší ako sa len dá, ale zamestnanie je tam o niečom inom, veď pozri komentáre uvedené vyššie a budeš vidieť, že to asi tak aj je
//autoeditácia príspevku (01 Dec 2015, 18:51)
čo sa týka čisto len ako zákazníckeho servisu a nakupovanie, čiže žiadny súvis so zamestnaním a jeho podmienkami v Kauflande, tak nech nikto nehovorí, že Kaufland patrí k tým najhorším, keď Kaufland je už aj lepší ako to anglické TESCO: https://dennikn.sk/208164/tesco-stratil ... and-grafy/
//autoeditácia príspevku (01 Dec 2015, 18:51)
čo sa týka čisto len ako zákazníckeho servisu a nakupovanie, čiže žiadny súvis so zamestnaním a jeho podmienkami v Kauflande, tak nech nikto nehovorí, že Kaufland patrí k tým najhorším, keď Kaufland je už aj lepší ako to anglické TESCO: https://dennikn.sk/208164/tesco-stratil ... and-grafy/
-
Fabo
Hardcore addict
Keby si ten clanok precital poriadne, tak vidis, ze to nie je o zakaznickom servise, ale o cene.
Kaufland je sice vyssie nez Tesco v hodnoteni kde ludia nakupuju najradsej, ale to sa da pripisat 50% poklesu (!!) v hodnoteni ako najlacnejsieho obchodu.
Co obecne suhlasi s tym, ze Tesco sa prestava profilovat ako obchod ktory je v prvom rade lacny, tuto priecku nechavaju Kauflandu. Nechapem celkom co tam robi Lidl, ale predpokladam, ze to do znacnej miery bude suvisiet s tym, ze Lidl ponuka hlavne produkty specifickych znaciek, a tak sa horsie vytvara cenova asociacia.
Kaufland je sice vyssie nez Tesco v hodnoteni kde ludia nakupuju najradsej, ale to sa da pripisat 50% poklesu (!!) v hodnoteni ako najlacnejsieho obchodu.
Co obecne suhlasi s tym, ze Tesco sa prestava profilovat ako obchod ktory je v prvom rade lacny, tuto priecku nechavaju Kauflandu. Nechapem celkom co tam robi Lidl, ale predpokladam, ze to do znacnej miery bude suvisiet s tym, ze Lidl ponuka hlavne produkty specifickych znaciek, a tak sa horsie vytvara cenova asociacia.
-
ancikrista
Light Star
no, záleží, len koľko vychádzajú náklady na výrobu špeciálne na kauflandské potraviny, lebo možno majú serióvejšiu výrobu ako iné obchodné reťazce, preto si môžu dovoliť aj priemerne nižšie cenyFabo napísal:Keby si ten clanok precital poriadne, tak vidis, ze to nie je o zakaznickom servise, ale o cene.