Kaufland v.o.s. - nemecký bojovník

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Kaufland v.o.s. - nemecký bojovník

Príspevok od používateľa jackb »

bladeboy napísal:to bolo myslene ironicky? 3/4 produktov je tam tak "preeckovanych" a umelych ze mi je zle len ked na to pozeram. Polovicu potravin som vyhodil len po ochutnani... Az na sladkosti, z tych bola vacsina jedla no zbytok :nono:
tak tam nekupuj :)
mne tam tiez chutili produkty, aj vdaka teme tu na fore, v ktorej sa radilo co kupovat. a ako som pisal vyssie: bol som prekvapeny, ze za tak nizsku cenu dostavam relativne vela.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ja osobne Kaufland na rozdiel od Lidlu vobec nemusim... skarede prostredie, hromada ludi, nizka kvalita.

Lidl omnoho lepsie. Z vacsich obchodov mi najviac vyhovuje Tesco, dobry vyber roznych znaciek a kvalit, rozumny pomer cena/vykon + pultovy predaj.
kravka
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa kravka »

Fabo napísal:Ja osobne Kaufland na rozdiel od Lidlu vobec nemusim... skarede prostredie, hromada ludi, nizka kvalita.

Lidl omnoho lepsie. Z vacsich obchodov mi najviac vyhovuje Tesco, dobry vyber roznych znaciek a kvalit, rozumny pomer cena/vykon + pultovy predaj.
Dnes som bol v Kauflande, dobrý výber, lacné ceny, akcie, takže úplne v pohode. :)
Super, som maximálne spokojný!
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Ja sa Kauflandu maximalne vyhybam. Neprehladne, poprehadzovane, clovek kym tam nieco najde, tak aby cely obchod presiel. Este aj tie regale su tak blbo naukladane.
kravka
Zablokovaný
Zablokovaný

Pascalwb napísal:Ja sa Kauflandu maximalne vyhybam. Neprehladne, poprehadzovane, clovek kym tam nieco najde, tak aby cely obchod presiel. Este aj tie regale su tak blbo naukladane.
To je tiež pravda, lebo vždy jak tam chodia Nemci(majitelia, riaditelia) na kontroly tak vždy dostávajú zlé hodnotenia známku väčšinou 4 :? , čo sa týka priehľadnosti, čistota, úprava a pod.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Pascalwb napísal:clovek kym tam nieco najde, tak aby cely obchod presiel.
Veď práve o to im ide! A kým prejdeš celý obchod, tak určite nájdeš niečo iné, čo by si kúpil. Každý jeden reťazec raz-za-čas urobí nejakú rekonštrukciu.. resp. remodelling každý tomu hovorí inak.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

kravka napísal:
To je tiež pravda, lebo vždy jak tam chodia Nemci(majitelia, riaditelia) na kontroly tak vždy dostávajú zlé hodnotenia známku väčšinou 4 :? , čo sa týka priehľadnosti, čistota, úprava a pod.
na nezaujateho diskutera si nejaky informovany:)
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

lumir napísal:
na nezaujateho diskutera si nejaky informovany:)
Zacali prazdniny...
kravka
Zablokovaný
Zablokovaný

Scorpion90 napísal:
Zacali prazdniny...
ja som tam brigádoval, čiže viem, ako to tam chodí!!!
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

To ohľadom zlého hodnotenia za prehľadnosť prevádzky pri príde ako blbosť, asi taká ako voda v prášku. Predsa každý reťazec má nejakú základnú "schému" predajnej plochy, resp. má ju nejako štandardizovanú. Neriadi si to sama prevádzka, kde si položí regál. Ak si reťazec stavia vlastné prevádzky (tzn. že nie je v prenajímaných priestoroch), tak sa snaží budovu postaviť tak aby to rozmiestnenie predajnej plochy v nej vedeli postaviť podľa ich štandardu. A práve tento štandard vychádza od vedenia spoločnosti. Čiže mi príde absurdné aby niekto z vedenia drbal prevádzky za to, že nápoje, piva, alko a vína nie sú pokope ale uličky sú porozhadzované po ploche. (čo som si pri Kauflande všimol).
kravka napísal:ja som tam brigádoval, čiže viem, ako to tam chodí!!!
Tak to ako brigádnik si mal prístup k veľa interným informáciám...už asi aj viem prečo tam už nebrigáduješ. :D
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Chodim nejaky ten cas do Kauflandu a roky je to tam rovnako, na vstupe zelenina a koreniny, dalej hluposti do kuchyne a garaze, potom pecivo, salaty, maso, ulickou vedla spat k pokladni a tam su syry, mliecne vyrobky, cestoviny, umyvanie, hygiena, vody, alkohol, pes a macka. Je to takto roky, ziadne zmeny. Tesco je na tom uplne inak, od vchodu sa menia akcia, poyom sezonne veci a aj ine regale cakaju zmeny a aj za tych 10 rokov tam castokrat nieco hladam co prehodili.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

Vravím, každý reťazec to má iné, má svoje "štandardy". Tescá teraz prechádzajú kompletnou zmenou plôch, predsa sú na slovensku už dlho tak asi chceli vymyslieť niečo nové. Štandardne sa menia akciové vystavenia podľa letákov. Iné zmeny regálov sú tiež, no na väčšinu prevádzka nemá dosah, musí ich len urobiť. Preto mi prišlo tvrdenie o zdrboch za neprehľadnosť scestné.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Mne tiez hlavne Kaufland, ktory je roky rovnaky. Ine je to u Tesca, tam to menia rovnako vo vsetkych podla podkladov, ktore dostanu.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Len to je blbe v kauflande, ze nevies prejst z konca na zaciatok, musis ist dokola. Take Tesco alebo Billa to maju pekne v strede polochy regale a hotovo. Rychlo prejdes z jednej strany na druhu.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

na tescu je dobre to, ze ked ides vyslovene na letak tak nakupis vsetko hned pri vchode lebo vsetko je presunute tam ale napr. vchod maju blby, aspon HM KE, musim presjt cely obchos kym vojdem do potravin
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

len par upresneni... v kauflande sa da prejst aj skratkou k pokladniam - hned za zeleninou odbocis vpravo alebo vlavo (v zavislosti, ci je dany kaufland "pravotocivy" alebo "lavotocivy"). prejdes tak hned do ulicky mineralka/pivo. to je kusok od pokladni
.
kauflandy maju urcene, v ktorej ulicke sa na nachadzat ta-ktora kategoria. takze vzdy najdes mineralky, pivo, cokolady.. na tom istom mieste. Ine je to uz s umiestnenim samotnych produktov v ulickach. Striktny planogram (zakreslenie umiestnenia produktov) na vacsine prevadzok nemaju...takze obchodny zastupca dokaze "roztiahnut" svoj produkt na ukor ineho. to sa u inych medzinarodnych sieti uz urobit neda... tam mate presne urcene, ze produkt A ma 4 pozicie v module 1 na polici 2 (priklad). kazdy produkt tak najdete na totoznom mieste
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...no my máme skratku v cestovinách...takže každý Kaufland má produkty rozmiestnené trochu inak...
Ľubomír Majkri
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Ľubomír Majkri »

Aj tak sa teraz čudujem, že vraj teraz nejako často vidím, že dávajú veľa pracovných ponúk, podľa môjho názoru sa asi ako nemecká firma dosť čo sa týka na SR rozrastá, viac pobočiek asi musí pribúdať, pretože len tak sa u nás nevidí, aby naraz veľa ľudí len tak prijímali???
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ľubomír Majkri.. zahraničné reťazce sa dosť rýchlo rozrastajú, to áno.. ale taktiež je tam strašne veľká fluktuácia pracovných síl, takže musia neustále hľadať nových ľudí.
Ľubomír Majkri
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Ľubomír Majkri »

Ale páči sa mi aktuálne u nich tá možnosť, že poslať TIP, ktorý by sa mohol zísť do domácnosti, a dostať 5€,- poukážku na nákup, samozrejme len ak Vás vyžrebujú ako najkreatívnejší tip, a väčšinou je tam aj tak veľká šanca, že práve Vás vyžrebujú :D

//autoeditácia príspevku (31 Aug 2014, 14:42)
Kaufland má jednoducho najväčší obrat na SR, či chcete, či nie, Nemci sú tak či tak neporaziteľný!!!!!!!! :lol: :smt033
Napísať odpoveď