bindo ... nepochopil si.
Predstav si situaciu ze narazis na babu, ktora si mysli (vzhladom na to ze ju tym nik nekonfrontoval) ze je uzasna prave tym ze napr ma novy bicykel. Ludia v jej okoli sa tomu nerozumeju, a ona casom nadobuda pocit ze je medzi nimi vynimocna lebo proste ostatni nemaju sajn. Niektore zenske z toho zpysneju, A takym zvlastnym typom spravania sa sa ti snazia ukazat hned pri prvom rozhovore ze ty si isto tiez len nejaky curak, ktory nevie o danej problematike absolutne nic.
Tym ze ju zhodis faktami, a dokazes jej co a ako si ju naopak ziskas,
musis to ale urobit tak aby si ju neurazil, ale dal jej brutalne najavo ze holka sa preber, nerozpravas s nejakym gadzom, co nevie o com tocis, ale so mnou, a uvedom si ze je to rozdiel ....
poviem ti jednu situaciu ktora sa stala celkom nedavno (bolo ich samozrejme viacej, ale tato je ukazkova). Bol som zoznameny s jednou zenskou, ktora je z lepsej vrstvy, a aj ked nie je najkrajsia tak najskaredsia nie je tiez, taky lepsi priemer. Bohuzial dosla s takou namyslenou naladou, tak chvilku som ju nechal v tom, a nasledne som zacal byt proste drzy. Zenska proste bola mimo z toho ake to mam pri nej spravanie a bla bla bla. rozhorcovala sa nad tym cely cas. Tak som jej na drzovku povedal,ze jej pisem na FB a ze cakam kedy pojdeme von, a ze cakam on nej telefonne cislo, na co mi bolo povedane ze sa mam spamatat no a obdobne vyroky. ked as slo domov, a ostal som len ja a kamos ktory nas zoznamil, tak mi povedal ze co som to za kamosa, ze neviem ako sa mam spravat, a ze ona je taka slusna a ze co si to ja dovolujem, a ze ako mozem taky byt. Vies co som mu na to povedal? Bratm, uvidis do niekolkych dni, ja nepohnem ani prstom.
Teraz ti poviem co sa stalo bindo, ok?
Holka bola totalne nezvyknuta ze s nou niekto rozprava tak ako ja. Uz to ju vyviedlo z miery na totalku. Bohudik pre mna, bohuzial pre nu, ked sa dobre nahodim,a idem vonku s TOP naladou, a top vybaveny, tak tieto zenske zvladam s prehladom. Po tom co sa slo domov, som ja nespravil ani prd. Nechal som jej spravu na FB, a tam to zhaslo. ale zhaslo naozaj?
Nechapes zenu, ja ano, a hlavne, vela veci by som vam chlapci vedel vysvetlit v kategoriach. Zenska prisla nasrana domov, co som to za vola, este vonku stale vykrikovala ze by chcela vidiet nejaku co by so mnou bola (bohuzial pre nu, bohudik pre mna, zenske ktore boli so mnou sa radia do kategorie,- nadherne zenske) A co sa nestalo? Klik na mna. a tam videla moju zensku. Ktora je KRAJSIA, LEPSIA, MUDREJSIA, od nej.

A nalepena na mne. TO v danej zenskej vyvolalo nesmierny zaujem a to az taky, ze sa rozpisala, poslala cislo, chce ist vonku, sama volala kade tade, na nejake dva-tri vylety. telefonovacky a podobne
(odmietol som, ----- akciu totiz navrhnem sam,
kde ja budem panom situacie, ....

)
nasledne som to cele ukazal kamosovi, konverzaciu, ktory proste ostal len cumiet s tym, ze nechape ako to robim.

Situacii za posledne casove obdobie by som tu vedel rozpisat viacej, a som na ne vyslovene hrdy, lebo sa to da, .... a kazda mala svoje čaro, hlavne co sa sposobu tyka. Vela z vas totiz podcenuje miesta vyslovene stvorene na zoznamenie sa,

-- typicky napr dialkovy autobusovy spoj.