Kde a ako najst zenu na vztah?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

Re: Kde a ako najst zenu na vztah?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

GRIM kludne, cas od casu ukazem niektorym svojim znamym ako sa to robi. Ale ked ti mam pravdu povedat ludia su vo vacsine pripadov tazke kur*y, takze :|

Je beznou vecou ze znamy proste neochopi co a ako, a bud sa vonku strapnuje tak strasne ze to az boli, alebo sa snazi ( to sa bavime o ludoch co maju 30 rokov, karieru a normalny vyzor) strapnit mna a tym si splhnut u danej zenskej. Ma to katastrofalny efekt ktory musim neskor este tyzdne a tyzdne zehlit.
Nasledne su bezne pripady kedy vela ludi len caka s ktorou ho zoznamim, aby nasledne nemusel on. IDEAL NE ? typek nepohne ani prstom a pri prichode do baru ocakava ze ho predstavim nejakej svojej znamej a nasledne jej vypisuje na FB nemaju o com kecat tak sa pusti do mna. Sam si tym len poskodi, lebo takto sa zenska zbalit nenecha, od*ebe mi kamaratstvo s danou zenskou, a este ostane sam za vola, a vysledok? Je namrzeny a pyta preco ho nezoznamim s dalsou, ... ta reku takto sa nebacuje chlapci.

Vrchol debilizmu je ked niekto si mysli ze nieco vie, a dosiera situacie tak brutalne, ze by jeden neuveril. Popripade kamosi ktori sa na kamosov hraju a len z vas doluju info, s kym si sa zoznamil? ako sa vola? posli profil na FB ...len a len na to aby proste prebral, vykefoval a zahodil ,...

Ked chcete balit zeny, tak drzte spolu. Ked spolu neviete drzat tak sorry, kazdy sam za seba. Kruta realita ludia.

NEPOZNAM cloveka co by pri baleni drzal so mnou, alebo vseobecne ktory by drzal s niekym, KEDYSI ano, teraz v tejto dobe ako som napisal na zaciatku. NEPOZNAM ....
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa javatar »

GRIM - kuknem lacne letenky a nieco zriesime ale vidim to maximalne tak na BA. Co ty na to qwerty?
qwerty-xyz

Chlapci ale neze sa poserete ked uz budete na zenskych internatoch, ja vas ucit ako na TO nebudem, nohavice si dava dole kazdy sam ....
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Qwerty ja chcem vyskusat ten trik s Armanim :lol:
qwerty-xyz

toto skor v lete sa robi a na vychode, ... v BLAVE to moc zien nezozere ,...

:) fakt ...
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

qwerty-xyz napísal:Aj ked mnohe tvrdia ze pokecaju o vsetkom. Naposledy "tenistka" ktora nevedela znacku svojej rakety ani lopticiek ani silu vlastneho vypletu, a chcela ma dostat na svojom sporte. :roll: reku po vymenovani jej mojich veci na tenis, sa karta obratila.... :roll: tie namyslene co si myslia ze cosi vedia su najlepsie. :roll: uznavam, niektore profesie su TOP ... tam treba skonit hlavu, a prejavit vazny zaujem. Ale taku cyklistku staci odje*at otazkou ci ma na kotucovke dvojpiestik, alebo jednopiest, a aky ma priemer brzdneho kotuca, a ci dolievala kvapalinu sama alebo to nosi do servisu, a HOP, odjebana ... :lol: :lol: :lol: -- to len pre pripad ze ktosi narazina taku co si vela mysli, ze vie. :roll: ono castokrat nevedia, VOBEC.
Odhliadnuc od všetkého ostatného... zameriam sa na túto časť, ktorú si napísal. Aký má zmysel zhadzovať ženu a robiť z nej hlúpu?! Respektíve ako ťa takáto taktika má posunúť bližšie k jej rozkroku, prípadne do hlavičky? :) No neviem, vyslovene mi toto príde ako maximálne kontraproduktívne chovanie, pretože tá žena si akurát tak povie: Bože, toto je ale premúdrelý a povýšenecký čurák :roll: .

S tým, že ulica, akcie, športy, koncerty a pod. sú najlepšie miesta na zoznamovanie absolútne súhlasím. Net začína byť už p*ča, net bol skvelý tak 3 - 4 roky dozadu, kedy bol boom zoznamiek a dostalo sa naň aj pomerne veľa pekných dievčat. Dnes sa však situácia kus zmenila (aspoň tak to vnímam subjektívne ja), už nie je toľko pekných dievčat na sieťach. Akože stále sa nájdu, ale v pomere škaredé:pekné je to žalostne máličko. Tým pádom je obrovská konkurencia, pekné baby sú bombardované správami jak Berlín v 45. Logicky, nech si akýkoľvek dobrý rečník, zabávač a neviem čo ešte, v tak veľkej konkurencii tvoje šance idú hóóóódne dolu. Najlepší matroš je na ulici a najlepší matroš ani nemá šancu sa dostať na net... tie baby majú toľko príležitostí a možností, že nemajú najmenší dôvod vyhľadávať zoznámenie skrz sociálne siete alebo zoznamky.

A z toho mi vyplýva asi tá najzásadnejšia vec, ktorú dneska potrebuje chlap na to, aby sa zoznámil s peknou kočkou - gule. To ani tak neni moc o tom, že kde a ako... To je o tom, či na to máš! Koľko chalanov príde takto za babou na ulici?? Zoznámiť sa dá hocijako, zoznámiť sa dá tak stupídnymi spôsobmi, že až by človek neveril... Mne osobne sa napríklad veľmi páči zoznamovačka typu všimneš si peknú ženu na ulici, v obchode, kdekoľvek a keď prechádzaš okolo nej, naschvál sa zadívaš inde a (jemne!) sa zrazíte :D . Proste je to maximálne stupídne a hlúpe, ale už máš pádny dôvod sa jej prihovoriť a začať rozhovor. Alebo keď vidíš peknú ženskú na ulici, skrátka k nej stačí pribehnúť a povedať niečo na štýl: Ahoj, tebe to dnes neskutočne pristane, pred chvíľou ma skoro prešiel bus, jak som sa otáčal za tebou :D . Chápeš, totálna volovina... Dá sa vymyslieť milión scenárov a milión fráz, ktorými začať... Vieš sa obliecť na milión spôsobov tak, aby si bol atraktívny. Je milión vôní, ktoré dotvoria tvoj celkový dojem. Ale kámo, keď ti chýba tá jedna zásadná vec, ODVAHA s tou obrovskou túžbou CHCEM JU!, tak je to všetko úplne zbytočné, pretože nikdy v živote neprekročíš svoj tieň.
qwerty-xyz

:| bindo ... nepochopil si.

Predstav si situaciu ze narazis na babu, ktora si mysli (vzhladom na to ze ju tym nik nekonfrontoval) ze je uzasna prave tym ze napr ma novy bicykel. Ludia v jej okoli sa tomu nerozumeju, a ona casom nadobuda pocit ze je medzi nimi vynimocna lebo proste ostatni nemaju sajn. Niektore zenske z toho zpysneju, A takym zvlastnym typom spravania sa sa ti snazia ukazat hned pri prvom rozhovore ze ty si isto tiez len nejaky curak, ktory nevie o danej problematike absolutne nic.
Tym ze ju zhodis faktami, a dokazes jej co a ako si ju naopak ziskas,
musis to ale urobit tak aby si ju neurazil, ale dal jej brutalne najavo ze holka sa preber, nerozpravas s nejakym gadzom, co nevie o com tocis, ale so mnou, a uvedom si ze je to rozdiel ....

poviem ti jednu situaciu ktora sa stala celkom nedavno (bolo ich samozrejme viacej, ale tato je ukazkova). Bol som zoznameny s jednou zenskou, ktora je z lepsej vrstvy, a aj ked nie je najkrajsia tak najskaredsia nie je tiez, taky lepsi priemer. Bohuzial dosla s takou namyslenou naladou, tak chvilku som ju nechal v tom, a nasledne som zacal byt proste drzy. Zenska proste bola mimo z toho ake to mam pri nej spravanie a bla bla bla. rozhorcovala sa nad tym cely cas. Tak som jej na drzovku povedal,ze jej pisem na FB a ze cakam kedy pojdeme von, a ze cakam on nej telefonne cislo, na co mi bolo povedane ze sa mam spamatat no a obdobne vyroky. ked as slo domov, a ostal som len ja a kamos ktory nas zoznamil, tak mi povedal ze co som to za kamosa, ze neviem ako sa mam spravat, a ze ona je taka slusna a ze co si to ja dovolujem, a ze ako mozem taky byt. Vies co som mu na to povedal? Bratm, uvidis do niekolkych dni, ja nepohnem ani prstom.

Teraz ti poviem co sa stalo bindo, ok?

Holka bola totalne nezvyknuta ze s nou niekto rozprava tak ako ja. Uz to ju vyviedlo z miery na totalku. Bohudik pre mna, bohuzial pre nu, ked sa dobre nahodim,a idem vonku s TOP naladou, a top vybaveny, tak tieto zenske zvladam s prehladom. Po tom co sa slo domov, som ja nespravil ani prd. Nechal som jej spravu na FB, a tam to zhaslo. ale zhaslo naozaj? :psssst:
Nechapes zenu, ja ano, a hlavne, vela veci by som vam chlapci vedel vysvetlit v kategoriach. Zenska prisla nasrana domov, co som to za vola, este vonku stale vykrikovala ze by chcela vidiet nejaku co by so mnou bola (bohuzial pre nu, bohudik pre mna, zenske ktore boli so mnou sa radia do kategorie,- nadherne zenske) A co sa nestalo? Klik na mna. a tam videla moju zensku. Ktora je KRAJSIA, LEPSIA, MUDREJSIA, od nej. 8) A nalepena na mne. TO v danej zenskej vyvolalo nesmierny zaujem a to az taky, ze sa rozpisala, poslala cislo, chce ist vonku, sama volala kade tade, na nejake dva-tri vylety. telefonovacky a podobne

(odmietol som, ----- akciu totiz navrhnem sam, kde ja budem panom situacie, .... :wink: )

nasledne som to cele ukazal kamosovi, konverzaciu, ktory proste ostal len cumiet s tym, ze nechape ako to robim. :| Situacii za posledne casove obdobie by som tu vedel rozpisat viacej, a som na ne vyslovene hrdy, lebo sa to da, .... a kazda mala svoje čaro, hlavne co sa sposobu tyka. Vela z vas totiz podcenuje miesta vyslovene stvorene na zoznamenie sa, :smt059 -- typicky napr dialkovy autobusovy spoj. :psssst:
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Qwerty, tentoraz musím súhlasiť z časťou toho, čo píšeš. Moja osobná skúsenosť je taká, že počas niekolkoročného vzťahu o mňa mnohonásobne stúpol záujem zo strany opačného pohlavia. Odmietnutie nemalo okamžitý účinok ak som to neurobil nevyberavým a urážlivým spôsobom.Ked som o tom bývalej povedal asi dva mesiace pred koncom, tak pohŕdavo odfrkla nepriamo mi naznačila, že som mal teda utiect za inou. Teraz je ten záujem tam, kde bol predtým, blízko nule. :psssst: .

TL;DR, bol som verný idiot :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Qwerty:..prečo sa vlastne zoznamuješ aj s inými ženami keď máš priateľku?..tým myslím nové ženy, nie kamarátky ktoré si mal ešte pred vzťahom.
Solo Kamen:..byt verný nie je idiocia..tak ono ten záujem preto stúpal pretože keď je niekto zadaný, tým pádom znamená že je niečim zaujmavý,pritazlivý, atd. Ono to tak proste je aj v očiach žien ale aj naopak.
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

áno a ja som si medzičasom neuvedomil, že som mal z potápajúcej sa lode vyskočiť a nie páskou lepiť diery po delostreleckej palbe. :) v tom moja idiocia spočívala.
qwerty-xyz

Blastbit: cas od casu ma vyslovene bavi si dokazovat ze na to este mam, je to velmi fajn pocit. Ze este nepatrim do stareho zeleza, a ze este viem zmotat sexi zensku na ulici, v buse a podobne.....

: Kamosky su fajn, ale kazdy sa rozutekal po republike, vela ludi este dalej, je problem sa stretnut, ak sa to podari raz-dvakrat za rok je to vyhra. Mne chyba kontakt s dalsimi krasnymi zenami, dobijaju ma energiou.... chapes ?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ano Solo a Qwerty chápem vás, takže pohoda.
V podstate ženy sú všade, kde sa chlap pozrie...či práca,škola,bar,reštaurácia,obchodné centrum,spoločenské podujatia, atď.
Ja napríklad v práci musím komunikovať s každým, ale prevažne sú to ženy.
Síce väčšina našich komunikácii spočíva o práci, ale občas sa to aj na osobné veci zvrtne.
Ale ide hlavne o to, že už ani mne nerobí absolútny problém sa rozprávať s krásnou ženou, už necítim tam takú nervozitu.
Už to sebavedomie tam proste je a tá posranosť z oslovenia nie je .
Som zvedavý ako to dopadlo, keď sem opäť napíše autor témy ako je na tom so ženami.
Mirrorion
Star
Star

Príspevok od používateľa Mirrorion »

Blastbit napísal:ale mozes skusit aj nejaku restauraciu, cukraren, kino a tak
Rada ako z roku 1950 :) A ako baliť baby v kine? Rušiť ich a oslovovať ich počas filmu? A čo v cukrárni, baliť 12ročné alebo ich babičky čo sú tam s nimi? :)

Pochopiteľne, qwertyho príspevok je úplný TOP. Keď budú na FIČÍ.sk robiť tému "Najtragickejšie spôsoby ako sa sociálne znemožniť a do smrti mať len Anču-dlaňovku" a z nedostatku času či kreativity budú opäť vykrádať nejaké fóra, tak majú skvelý materiál vo forme Qwertyho príspevkov.
qwerty-xyz

co mas proti mojmu prispevku? kde som ja mlel o nejakom kine ?

ja som dal jasne urcene miesta na balenie, a ked neveris skus si to sam, samozrejme ked vyzeras ako totalny curak, tak tam nemas co robit, ... :| ale ked aspon kus lepsie vyzeras, a nemas v hlave nasrate, tak miesta s vysokym vyskytom zien ti poskytnu vyhodu, a da sa tam zbalit co chces, a nepi*uj ze sa neda lebo ja som to tak robil a bolo to uspesne a teraz sa to tak robi tiez, ...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

uz som to pisal niekde, mozno aj tu, pravidla tinderu (ktore platia aj vseobecne) su:

1. byt atraktivny
2. nebyt neatraktivny

je to tak, ked vyzeras dobre, mozes ist balit baby kludne aj do cukrarne aj do kina aj na hlavnu stanicu.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No shit, Sherlock! :D

Myslím, že je snáď každému jasné, že pri aplikácii, v ktorej si hľadáš partnera/partnerku len na základe fotiek, tú druhú stranu musíš zaujať hlavne vzhľadom, inak ju nebude zaujímať to, že máš PhD. titul a perspektívne zamestnanie :lol:

Ale baliť baby v kine alebo cukrárni mi príde ako dosť blbý nápad, keď je obrovská kopa vhodnejších miest.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

1: Ahoj , to je krémeš?
2: Áno, WTF...?
1: A nezašla by si so mnou dobošku?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

asi ste nepochopili co som tym chcel povedat, co chcel povedat qwerty.

to kde sa snazis zbalit babu, to co jej povies, to je vsetko druhorade, prvorade je ako sa vyzeras a ako vystupujes.
qwerty-xyz

asi tak.

Ked vyzeras aspon ako tak dobre, a mas --- ja tomu vravim ze neprestrelne sebavedomie, tak uz je potom skoro jedno co zarves za hlasku. :)
Ale ked vies aj ako oslovit tak je to len a len plus.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja som písal že v kine a cukrárni, sa takisto vyskytnú nejaké ženy a nie, že ich tam vo vnútri musíš ísť baliť.
Zbaliť ich môžeš vonku, ty rada z roku 1950.
Napísať odpoveď