Kde by som kupil opasok s LED
-
Panthera
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Kde by som kupil opasok s LED
Nevie tu niekto kde by som kupil opasok alebo pracku s LED ?? Z eBay nechcem obiednavat lebo kamarat objednal veci a mu ani neprisli. ked niekto ve nech napise .Diky
http://www.conrad-sk.com/
LED pracka na opasok
Objednávkové číslo: 590824
147 jasných LED
vstavaný akumulátor
masívny kovový plášť
Posledný hit do klubov a na diskotéky. Zadajte ľubovoľnú textovú správu, ktorá sa ako bežiaci text efektne zobrazí na Vašom opasku. Zaručene na seba pritiahnete pozornosť. Môžete uložiť až 6 rozličných textov, flirtových správ, telefónnych čísel alebo iné, ktoré môžete kedykoľvek zobraziť na opasku. V pracke je integrovaných 147 jasných LED najnovšej výroby, takže Vaše texty bude vidno aj z väčšej vzdialenosti. Vstavaný akumulátor môžete v prípade potreby nabiť priloženým sieťovým adaptérom. Dodávame bez opasku! Rozsah dodávky: sieťový adaptér; akumulátor.
Technické údaje:Rozmery: (Š x V) 150 mm x 50 mm.
Popis: LED pracka na opasok červená
Vlastnosti: 147 jasných LED; vstavaný akumulátor; masívny kovový plášť
Cena: 1290.00 SKK
LED pracka na opasok
Objednávkové číslo: 590824
147 jasných LED
vstavaný akumulátor
masívny kovový plášť
Posledný hit do klubov a na diskotéky. Zadajte ľubovoľnú textovú správu, ktorá sa ako bežiaci text efektne zobrazí na Vašom opasku. Zaručene na seba pritiahnete pozornosť. Môžete uložiť až 6 rozličných textov, flirtových správ, telefónnych čísel alebo iné, ktoré môžete kedykoľvek zobraziť na opasku. V pracke je integrovaných 147 jasných LED najnovšej výroby, takže Vaše texty bude vidno aj z väčšej vzdialenosti. Vstavaný akumulátor môžete v prípade potreby nabiť priloženým sieťovým adaptérom. Dodávame bez opasku! Rozsah dodávky: sieťový adaptér; akumulátor.
Technické údaje:Rozmery: (Š x V) 150 mm x 50 mm.
Popis: LED pracka na opasok červená
Vlastnosti: 147 jasných LED; vstavaný akumulátor; masívny kovový plášť
Cena: 1290.00 SKK
Re: Kde by som kupil opasok s LED
Ak možem otvoriť staru temu ja som to predaval po 20€ čo je 600sk ... len informačne
a ešte to stale predavam..
a ešte to stale predavam..
CF KO ja by som kupil ten opasok ked ece predavas ale by som potreboval 3 keby sa dalo aje cerveny ?? a okolo su diamanty ??
na dalsi tyzden budem mat pracku za 25e červenu bez diamantov a možno o tyžden neskor este jednu ak by bol zaujem
Skús pozrieť na http://www.opasok.sk