Asi by tam malo byť hlavne teplo a more - aspoň mne by to stačilo...
Kde by ste chceli zit?
Hmm, skusil som za posledneho 4,5 roka zivot v Anglicku, Irsku, USA, Australii a Spanielsku. V Spanielsku sa mi paci hodne ale ekonomicka situacia ma nuti sa z tadeto pohnut, nie je to tu az take ruzove. Pocasie super, mesta krasne a lifestyle tiez nie od veci, ale uz som si zvykol na nieco ine. Keby som si mal vybrat jednu z tychto krajin na zivot tak istotne Australiu (len keby to do prcic nebolo tak daleko). Okrem toho sa mi pacilo aj v Japonsku, kde by som velmi rad stravil nejaku dlhsiu dobu ale cely zivot si tam predstavit neviem.
Btw, o mesiac sa vraciam na dlhsi cas domov a uz teraz mam z toho tremu.
Btw, o mesiac sa vraciam na dlhsi cas domov a uz teraz mam z toho tremu.
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Pozor s tym anglickom. Keď človek nevie po anglicky komunikovať, je odkázaný na manuálnu prácu, zbieranie jabĺk, jahod a neviem čoho ešte, je to dosť makačka pretože máš určitý limit kg koľko musíš za deň nazbierať. Keď vieš po anglicky to už je o inom, ale anglicko nie je jediné miesto kde sa dá dobre zarobiť, aj Viedeň je dobrá voľba, a máš to hneď poruke. A navyše v Anglicku máš vačšinu roka dosť blbé počasie a je tam dosť vysoká kriminalita. Ja osobne proti Anglicku nič nemám ale radšej by som išiel niekde inde. Napr. Viedeň, Praha...bubo12342 napísal:jednoznacne do anglicka dobre platena robota ako ktora teda::)