Kde kúpiť kvalitný SYR ?
Kde kúpiť kvalitný SYR ?
Zdravím vás,
Chutia mi velmi syry, vždy keď mam alebo niekto ma cestu v Rakusku tam necham nemale peniaze co mi chutia od nich syry, a či niekto nepozná či sa tu niekde dajú kúpiť nejaké dobré domáce / zahraničné syry ?
Ďakujem
Chutia mi velmi syry, vždy keď mam alebo niekto ma cestu v Rakusku tam necham nemale peniaze co mi chutia od nich syry, a či niekto nepozná či sa tu niekde dajú kúpiť nejaké dobré domáce / zahraničné syry ?
Ďakujem
Kde kúpiť kvalitný SYR ?
Tak domace vacsinou na severe bezne. Od ziliny po dialnici vzdy neco dobreho nakupim. Kozi vrsok napr. aj ked to je pre mna neni ani zdaleka top. celkom som spokojny zo salasou pri Ruzomberku od ZA ked ides po pravej strane take drevenice.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kde kúpiť kvalitný SYR ?
myslíš krajinku? Tam sa dá vždy dobre odľahčiť peňaženka
Ja mám šťastie, že keď idem okolo Krajinky, je tam furt kopec ľudí, miestami aj nejaké autobusy... a tak radšej ideme preč, takže peňaženka zatiaľ odoláva.
Inak teraz už v dvoch obchodných centrách (Hypertesco v LM, Aupark v KE) som videl nejakú predajňu so syrmi.. predpokladám, že bude aj v iných.. kúpil som tam známej korbáčiky a tá si ich nevedela vynachváliť. Máte skúsenosť s nimi?
Inak teraz už v dvoch obchodných centrách (Hypertesco v LM, Aupark v KE) som videl nejakú predajňu so syrmi.. predpokladám, že bude aj v iných.. kúpil som tam známej korbáčiky a tá si ich nevedela vynachváliť. Máte skúsenosť s nimi?
Ano to je ono.
-
audiotrack
VIP
má to aj naše hypertesco Prievidza. Raz som z tade kupoval kozí jogurt a raz to mega balenie syrových nití čo majú po pol kile balené. Jogurt mi nechutil (ale to bolo tým, že bol kozí. Iba som chcel skúsiť) ale nite boli geniálne. Vyzerá to byť všetko čerstvé, ale už len to že je to v zatavenom igelite vs navážené v drevenici na salaši spraví dosť veľký rozdiel. Pritom je to možno z rovnakej výroby, ale nenapadlo mi pozreť z kade súbrm napísal:Ja mám šťastie, že keď idem okolo Krajinky, je tam furt kopec ľudí, miestami aj nejaké autobusy... a tak radšej ideme preč, takže peňaženka zatiaľ odoláva.
//autoeditácia príspevku (25 Okt 2013, 8:41)
inak ešte môžeš skúsiť nejaký predaj z dvora: http://www.predajzdvora.sk/mapa-zoznam-a-poloha-fariem/
tam si poškrtaj mliečne výrobky. Malo by to byť tiež čerstvé a bez konzervantov, keď to predávajú súkromníci
Mam, v tej predajni v Auparku som nakupoval jogurty uz viackrat a stale boli vyborne. Pokial ide o syry ine ako slovenske, tak na Alzbetinej ulici v KE je vyborna predajna ( http://www.cheeseke.sk/ ). Pani tam ma kopu roznych syrov, ja som tam kupil nejaku francuzsku podobu Nivy a to bola jedna basen. Rovnako bol na tom aj emental. Tiez nie je problem ochutnat ak neviete, ktory presne vybrat, takze pokial ide o syry, mozem tuto predajnu iba odporucit. No a zhodou okolnosti, tam ma aj tie iste jogurty ako v Auparku, takze staci chodit iba na Alzbetinubrm napísal:Ja mám šťastie, že keď idem okolo Krajinky, je tam furt kopec ľudí, miestami aj nejaké autobusy... a tak radšej ideme preč, takže peňaženka zatiaľ odoláva.
-
twardykamen
Medium Professional
ak chcete nieco lacnejsie tak aktualne boli v lidli talianske syry.mam aj talianske syry kupovane v taliansku a chut je porovnatelna.
Gothar, myslis Fourme d'Ambert? Na nom sa mi lubi, ze nie je taky ostry klasicka niva, ale stale mi tam nieco chyba - tieto plesnive syry si az tak nejdem.
Co sa tyka "where to buy" - Raj syrov - maju viacero prevadzok, zvacsa po obchodnych centrach. Osobne si celkom idem dlhozrejuce tvrde syry. Dost ma mrzi, ze Appenzeller, ktory u nas dostat, je zvacsa 3-4 mesacny, vo svajciarsku bezne kupit 6+ a to je uplne ina kategoria. Rovnako tak mozem odporucit Gruyere. Z takych tych "klasik", potom prestarnutu goudu (3 rocny syr).
Co sa tyka "where to buy" - Raj syrov - maju viacero prevadzok, zvacsa po obchodnych centrach. Osobne si celkom idem dlhozrejuce tvrde syry. Dost ma mrzi, ze Appenzeller, ktory u nas dostat, je zvacsa 3-4 mesacny, vo svajciarsku bezne kupit 6+ a to je uplne ina kategoria. Rovnako tak mozem odporucit Gruyere. Z takych tych "klasik", potom prestarnutu goudu (3 rocny syr).
en France 
-
TommyHot
Addict
Vo fresh markete v BA su 2 obchody so syrmi
-
Kok
Light Professional
v zazrivej 
-
rufus59
Light Professional
Tiež nakupujem Aupark v KE hlavne mi chutia aj tie ovčie jogurty.