Kde kupit tekuty dusik?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
sydneycan
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Kde kupit tekuty dusik?

Príspevok od používateľa sydneycan »

Nevie náhodou niekto kde by som kúpil okolo 100ml tohto skvelého moku :D Velmi by som ho potreboval ale nemozem to zohnat :(
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

ako je to so zhananim a skladovanim liquid nitrogen

http://www.zyra.org.uk/getliqn.htm
sydneycan
Novice
Novice

a čo s tým neuším sa anglicky!!!
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

proste to len tak nezozenies a ked ano, nemozes to dlho skladovat bez toho, aby si mal poriadnu tlakovu nadobu. Zhana sa lahsie, ak potrebujes vacsie mnozstvo. K nam do skoly ho vozi jedna firma (neviem nazov), ale to napustia vzdy plne dva "sudy" kazdy tyzden.

Ale ak chces 100 ml, asi nie...Hlavne ak to chces na sprostosti
sydneycan
Novice
Novice

nechcem to na hluposti potrebujem to na chladenie a vypalovanie... :( no jo... a čo tlaková nádoba neni potrebná by si sa divil, stačí termoska... nepotrebujem to totiž na moc dlho... aj tak dik
paradajka
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paradajka »

sydneycan napísal:nechcem to na hluposti potrebujem to na chladenie a vypalovanie... :( no jo... a čo tlaková nádoba neni potrebná by si sa divil, stačí termoska... nepotrebujem to totiž na moc dlho... aj tak dik
chod sa spytat na kozne tam sa to pouziva mozno ti daju
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Holubar napísal:proste to len tak nezozenies a ked ano, nemozes to dlho skladovat bez toho, aby si mal poriadnu tlakovu nadobu. Zhana sa lahsie, ak potrebujes vacsie mnozstvo. K nam do skoly ho vozi jedna firma (neviem nazov), ale to napustia vzdy plne dva "sudy" kazdy tyzden.

Ale ak chces 100 ml, asi nie...Hlavne ak to chces na sprostosti
Ja by som to zobral aj na tie sprostosti,ved ked by som tim nikomu neublizoval alebo nikoho neohrozoval,tak preco by som si nemohol kupit?
:wink:
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

ako povedal paradajka:zajdi s tym normalne do lekarne ,spytaj sa ze kde to zhanaju alebo co,alebo povedz ked budu dalsie objednavat ked objednaju aj tebe trocha ze im aj zaplatis,,ked im to asi financuje ministerstvo zdravotnictva,,,neviem nerobim na koznom ,ale urcite by som sa isiel spytat ,keby som to chcel :idea:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

qwert ... dufam ze vies ako asi dopadaju sprostosti s dusikom .. ja by som to moc neodporucal ... lebo mozes tak akurat nejaku peknu kravinu spravit :-P ... a s tou termoskou mas pravdu, pokial to hces skladovat tak jeden max. 2 dni .. zalezi od kvality termosky :-) ...
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

ades napísal:obliat sa tekutym dusikom je tazsie ako by si si myslel :wink: skor ako sa dotkne pokozky sa vypari, mam to odskusane :D
z temy Ako rozbit kovovu gulu?, inak neviem co ine by sa mohlo stat okrem toho ze sa oblejes, ak sa ti to podari
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ked si to nechtiac nalejes do oka alebo nechtiac snupnes. podla mna sa s tym da lahko si ublizit... no ale aspon kurie oko si s tym vypalis sam :P
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Keď to už neviem akým spôsobom dáš do tej termosky, nezatváraj brutálne na tesno uzáver - dusík sa vyparuje, zvyšuje tlak v termoske a nechci vedieť, čo by taká explodujúca temoska (s kvapalným letiacim dusíkom na všetky strany) mohla urobiť :o . Potrebuješ, aby sa ten tlak tam nenazhromaždoval ...
lucas03
Darca
Darca

Príspevok od používateľa lucas03 »

qwerty-xyz napísal:Ja by som to zobral aj na tie sprostosti,ved ked by som tim nikomu neublizoval alebo nikoho neohrozoval,tak preco by som si nemohol kupit?
:wink:
ja som mal o tom prezentaciu a lahko sa stane ze budes mat omrzliny a podobne blbosti
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

turtlak69 napísal:ked si to nechtiac nalejes do oka alebo nechtiac snupnes. podla mna sa s tym da lahko si ublizit... no ale aspon kurie oko si s tym vypalis sam :P
tak to ano ale kto moze byt taky deb*l aby si to lial do oka alebo fetoval to? :D
lucas03
Darca
Darca

Príspevok od používateľa lucas03 »

PACO8 napísal:tak to ano ale kto moze byt taky deb*l aby si to lial do oka alebo fetoval to? :D
nie, ono mozes s tym prist k urazu aj ak si to vylejes na hocijaku cast tela ako ruka a tak.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

blbost, oblievat sa s tym moze kolko chce, lebo ten dusik sa hned vypari...
na co si ale treba davat pozor je, aby si nenamocil do toho ruku, prst, prip. nejaku inu cast tela :lol: ta potom skrehne, zamrzne a uz to nerozchodi... viem, videl som na jednej prednaske, tam to ukazovali s ruzou.
Napísať odpoveď