Kde sa dá vyskúšať tablet pred kúpou?
Kde sa dá vyskúšať tablet pred kúpou?
Zdravím Vás!
Chcel by som si kúpiť tablet, konkrétne sa rozhodujem medzi dvomi typmi Apple Ipad alebo Asus Transformers. Mám na ne špecifickú požiadavku a to, aby som na ňom vedel v pohode čítať pdf časopisy. Pred časom som si kúpil nejaký lacnejší čínsky, ktorý síce vedel pdf-ko otvoriť, ale veľmi zle sa v ňom listovalo a zamŕzal. Rýchlo som sa ho zbavil a nikde sa pri recenziách tabletov nepíše o tom ako v ňom funguje prehrávanie farebných pdf (hlavne časopisov o hrách a technike). Jediná cesta je pre mňa si to vyskúšať na konkrétnom modeli a tu je moja otázka. Dá sa v nejakej predajni v okolí Senca (BA, TT, PK) vyskúšať niektorý z týchto tabletov?
Ďakujem.
Chcel by som si kúpiť tablet, konkrétne sa rozhodujem medzi dvomi typmi Apple Ipad alebo Asus Transformers. Mám na ne špecifickú požiadavku a to, aby som na ňom vedel v pohode čítať pdf časopisy. Pred časom som si kúpil nejaký lacnejší čínsky, ktorý síce vedel pdf-ko otvoriť, ale veľmi zle sa v ňom listovalo a zamŕzal. Rýchlo som sa ho zbavil a nikde sa pri recenziách tabletov nepíše o tom ako v ňom funguje prehrávanie farebných pdf (hlavne časopisov o hrách a technike). Jediná cesta je pre mňa si to vyskúšať na konkrétnom modeli a tu je moja otázka. Dá sa v nejakej predajni v okolí Senca (BA, TT, PK) vyskúšať niektorý z týchto tabletov?
Ďakujem.
Re: Kde sa dá vyskúšať tablet pred kúpou?
informuj sa priamu u predajcu - a to telefonicky alebo mailom... pokial by mi povedal ze vyskusat si ho nemozem tak by som odpovedal, ze ho teda nekupim u vas dovi dopo...
myslim ze asus ma v river parku showroom a takisto je showroom v alze... ci ho tam maju to neviem, napis im.
myslim ze asus ma v river parku showroom a takisto je showroom v alze... ci ho tam maju to neviem, napis im.
ipady zvyknu byt vystavene aj vo velkoobchodoch ako nay alebo datart, asus neviem no skoc sa tam pozriet ked to mas po ceste......
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Samsung by si nasiel v Orange, mali promo akcie pocas jari a tak sa dali skusit. Apple najdes ako uz spomenuli v obchodnych domov, si zo Senca a tak to ma do BA kusok, tusim v Avione alebo Auparku ma Apple svoj obchod a maju tam vystavene vsetko mozne, takze tam sa urcite bude dat skusit. Asus by som hladal skor u vacsieho predajcu PC, tam by mohlo byt nieco skladom s moznostou otestovania.
-
PhYs0c
King
podla mna sa nemusis bat ani pri jednom, ten problem bol koli tomu ze to bol ako si povedal lacny cinsky, navyse sa stavim ze aj s rezistivnym displejom.. Apple je znamy tym ze co sa tyka dotykovej schopnosti displejov je na tom asi najlepsie, dotykove casti displeja su skutocne az po okraj dotykove i ked ho ja sam nemam, osobne vyuzivam galaxy note na citanie pdf, tam je to takisto bezproblemove.. ale myslim ze v tejto cenovej kategorii s tymto problem mat nebudes;)
alza showroom a konkretne oba modely tam mali vystavene a mozes si ich vyskusat...
byvaly dopler club
byvaly dopler club
Super, ďakujem Vám za rýchle odpovede...
Z osobnej skúsenosti viem, že na mojom asuse transformer tf 101 je čítanie väčších pdf časopisov tiež dosť problémové, teda myslím nejaké kvalitnejšie časopisy (cca 60-100 mb) síce odkedy tam je ICS som to asi neskusal 
-
Michaelo
Hardcore addict
Ono TF 101 je starý model. Tiež si plánujem kupovať no čakám na TF 202 keďže u 201 to domrvili kovovým obalom 
a ako ti brani kovovy obal citat pdf?
Starý model? Čiže na čítanie pdf potrebujes minimálne 4jadro a 2gb ram? Uznávam, nie je to najnovší model, ale cca pol roka dozadu to bolo to najlepšie čo sa dalo kúpiť, takže zvaľovať na tablet za cca 400€ (2011) že kvôli veku nezvláda PDF je trochu scestné, veď podľa slov výrobcov by to malo prehrávať FHD filmy a neviem čo ešte...
-
Michaelo
Hardcore addict
Jo ja som len hovoril že na tie väčšie ti je treba trochu novší model.
myslis ten novsi ktory este neexistuje?
lebo na tf 201 sa ti nepaci obal ale funkcnost overenu nemas? o_O
lebo na tf 201 sa ti nepaci obal ale funkcnost overenu nemas? o_O
Nechcem byť otravný, ale veľmi by ma potešilo keby som Ťa mohol poprosiť aby si to vyskúšal na tom novom androide.... keď nemáš po ruke žiaden časopis, tak tu máš jeden na vyskúšanierobo1152 napísal:Z osobnej skúsenosti viem, že na mojom asuse transformer tf 101 je čítanie väčších pdf časopisov tiež dosť problémové, teda myslím nejaké kvalitnejšie časopisy (cca 60-100 mb) síce odkedy tam je ICS som to asi neskusal
http://www.gamesite.sk/na-stiahnutie/ca ... -005-mobil
Ďakujem...
on pise o pdf co maju viac mb... coz je kvalitnejsi obraz alebo fotky a nie 9mb pdfko ktore ti uplne v pohode pofrci aj na obycajnom smartphone...
Momentálne nie som doma, takže to neviem skúsiť, ale este ked som to písal tak som skúšal sa mi zdá Computer (asi 55mb) a bolo to take, no... Ako nacitalo všetko pekné, len ked si to chcel len tak rýchlejšie prelistovat, tak somsa často stretol s bielou stránkou, a trebalo chvíľku čakať kym sa nacita... S pdf do cca 30 mb určite nie sú žiadne problémy 
Michaelo - pozri si parametre tf101 lebo neviem čo natom by nemalo zvládať PDF (kľudne aj 100 megove) nehovorím o nejakom low cost modely ktorý by s tým mal mať problémy, tipujem že iPad1 by s tým nemal problémy
Michaelo - pozri si parametre tf101 lebo neviem čo natom by nemalo zvládať PDF (kľudne aj 100 megove) nehovorím o nejakom low cost modely ktorý by s tým mal mať problémy, tipujem že iPad1 by s tým nemal problémy
podla mna ten asus transformej je momentalne najlepsie co je na trhu
ipad u mna spada do kategorie aha mam na ipad a trosku zamachrujem...
a okrem toho velke pdfka ti rychlo a plynolo nenacita ani v pc ihned... tiez potrebuje cas, takze neviem co cakate od tabletu, a okrem toho ked citam alebo listujem tak neobracam stranku sekundu po sekunde, cize ten nacitavaci cas je uplne v pohode...
ipad u mna spada do kategorie aha mam na ipad a trosku zamachrujem...
a okrem toho velke pdfka ti rychlo a plynolo nenacita ani v pc ihned... tiez potrebuje cas, takze neviem co cakate od tabletu, a okrem toho ked citam alebo listujem tak neobracam stranku sekundu po sekunde, cize ten nacitavaci cas je uplne v pohode...
V Datarte v Avione majú velké množstvo tabletov na vyskúšanie 
iPad a aj Asus maju v datarte v avione. Sam som tam bol ale Asus je vypnuty
-
hojko
Site Admin
hellwet: Tak logicky treba zavolat obsluhu a poprosit o zapnutie, pripadne nabitie tabletu, aby ho bolo mozne otestovat.