Kde v BA sa daju zbalit baby alebo sa zoznamit ?
Kde v BA sa daju zbalit baby alebo sa zoznamit ?
Zdravim tak chcel by som teda vedet ako znie uz z nazvu temy kde v BA sa daju zbalit baby alebo zoznamit ? Myslim aj cez den kde na ktorych miestach
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kde v BA sa daju zbalit baby alebo sa zoznamit ?
Tak ako vsade inde - v parkoch, v podnikoch, na zastavke, v autobuse atd. Ale inak ak ti nevadia hipseri, tak velka koncentracia zien je v KC dunaj 
Co su to hipseri?
ja ti pre zmenu poradím... vyber sa niekedy utorok, štvrtok alebo sobotu večer tak po 21 do mlynskej doliny teraz v lete pod tým intrákom čo sú tam tie veľké hodiny tam sedí kopa ľudí a aj báb.
Je to zvlastne ze v dnesnej dobe sa da tazsie spoznat s dievcatom kedze ked by mali niekam ist same tak radsej nejdu ostanu doma,.. Ja ked idem aj na nejaky koncert kapely tak idem aj sam a mnohi sa tomu divia ze preco sam 
Síce som z KE ale tak napíšem.. Včera večer som bol s kamarátom v meste, okolo ôsmej.. No poviem ti toľko báb som stretol.. Takže neverím že v BA s tým budeš mať problém. Choď do centra, do obchodných centier, večer, piatok, sobota a myslím si že ich stretneš dosť 
ten KC Dunaj tiez odporucam
clovek si tam hlavu ukruti
clovek si tam hlavu ukruti
Ja sa nedivim, ved nemas kamaratov a tak nemas s kym istFamine napísal:Ja ked idem aj na nejaky koncert kapely tak idem aj sam a mnohi sa tomu divia ze preco sam
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Viem o com hovoris. Ked nebolo s kym ist, tak som chodil sam, ved predsa idem kvoli hudbe. A momentalne poznam kvoli jednemu koncertu strasne vela ludi a dievcat medzi nimi. A to zacalo nevinne len s jednou dievcinou a jednou borovickou..Polroka a je z toho hadam 10-15ludi ..Takze kludne za pc mozete sediet a nadavat, ze kamos nesiel na koncert, miesto toho sa ist zabavit aj sam. Takze v tomto Famine ma pravduFamine napísal:Je to zvlastne ze v dnesnej dobe sa da tazsie spoznat s dievcatom kedze ked by mali niekam ist same tak radsej nejdu ostanu doma,.. Ja ked idem aj na nejaky koncert kapely tak idem aj sam a mnohi sa tomu divia ze preco sam
co sa tu do mna navazas kamaratov asi nemas ty ked mas cas reagovat na moje prispevky!!!! Ja pocuvam take kapelky ktore moji kamarati nepocuvaju a bolo by im vela dat peniaze za kapelu ktoru nepocuvaju!!!! Ty si cisty obmedzenec ja sa dokazem bavit s ludmi ktory maju ine zaujmyako ja!!!!heker napísal: Ja sa nedivim, ved nemas kamaratov a tak nemas s kym ist