Kde ziskat peniaze
Re: Kde ziskat peniaze
zoberte si pozicku z postovej 
preberte na seba obcianske zdruzenie a mate vybavene
inak pribeh nacasovany spravne, v obdobi odvadzania 2% z dani,,,
preberte na seba obcianske zdruzenie a mate vybavene
inak pribeh nacasovany spravne, v obdobi odvadzania 2% z dani,,,
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
a to potrebujete vlastnu klubovnu ? ja ked som bol skaut, tak sme mali klubovnu v priestoroch ktore nikto nevyuzival a ludia boli dobri, aby nam ich umoznili vyuzivat, resp. mohli byt za maly najom ... a to sme mali luxusnu klubovnu v protiatomovom kryte pod nemocnicou ! ! !
... v zivote sme 200 000 na chod nepotrebovali
... na to co sme chceli sme sa vyskladali, nieco prispelo mesto a nejaky ten sponzor ... ste kur*a skauti, tak skautingu robte meno, neni to o peniazoch ...
... osobne si myslim, ze ak je tento pribeh pravdivy, tak vas vodca nieje slachetny, ale blby
...
... osobne si myslim, ze ak je tento pribeh pravdivy, tak vas vodca nieje slachetny, ale blby
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
nejde o urazanie, ide o racionalne pojednanie, nakolko som skaut bol a nikdy som o nicom podobnom (o kupe klubovne do sukromneho vlastnictva) nepocul !
...
a ak si nechcel komentare, tak si to nemal davat na diskusne forum, ale niekde na inzertny server
//autoeditácia príspevku (20 Jan 2010, 16:51)
// preco niekto zodpovedny v prvom rade neupdatol vasu stranku http://harmancek.partia.sk/ ? ? ? ... nemala by tam byt o tom zmienka ? moc to na doveryhodnosti nepridava, ked to tam chyba
...
a ak si nechcel komentare, tak si to nemal davat na diskusne forum, ale niekde na inzertny server
//autoeditácia príspevku (20 Jan 2010, 16:51)
// preco niekto zodpovedny v prvom rade neupdatol vasu stranku http://harmancek.partia.sk/ ? ? ? ... nemala by tam byt o tom zmienka ? moc to na doveryhodnosti nepridava, ked to tam chyba
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
takze vas vodca ako sukromna osoba, dal 4000 EUR zo svojho vrecka, aby kupil nehnutelnost, pre organizaciu slovenskeho skautingu ? ? ?
... este daj tu o troch prasiatkach a nadnes bude vymalovane
... este daj tu o troch prasiatkach a nadnes bude vymalovane
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
neverim a neuverim, ze moze byt niekto taky hlupy
... aspon na stranku si to dajte, nech niekoho ulovite
... a hladajte si sponzora ... mesto by vam prispiet mohlo ... aj ked v zaujme sponzorskych darov v buducnosti je dobre prost s planom a nie s tak nepodarenou rozpravkou ...
//autoeditácia príspevku (20 Jan 2010, 17:13)
kupil nekupil ... keby ju uz kupoval, tak do osobneho vlastnictva, nie pre organizaciu ! ... potom by aspon symbolicky najom vyberal, aby zaplatil aspon dan z nehnutelnosti ... na druhej strane, naco by organizacii slovensky skauting bola klubovna v hornom - dolnom prdelakove ?
ano spravne - nanic, tym je to ukradnute, lebo vedia ze ked mozu mat inde klubovne prenajate, alebo ich vyuzivaju dokonca zdarma, tak ani v prdelakove to nebude inak 
//autoeditácia príspevku (20 Jan 2010, 17:13)
kupil nekupil ... keby ju uz kupoval, tak do osobneho vlastnictva, nie pre organizaciu ! ... potom by aspon symbolicky najom vyberal, aby zaplatil aspon dan z nehnutelnosti ... na druhej strane, naco by organizacii slovensky skauting bola klubovna v hornom - dolnom prdelakove ?
-
Mateq
Medium Professional
Hmm nič v zlom, ale dosť pochybujem, že sa podarí zohnať 200 000 organizácii, ktorej aktivity na verejnosti sú... povedzme úzkoprofilové. Obvzlášť, ak tie peniaze postačia iba na odvrátenie okamžitej straty priestoru. Čo náklady na prevádzku, dane, atď, to asi bude treba ďalšie "injekcie"?
Objektívne vzaté, na budovu by som sa vykašlal, lebo nemáte šancu ju utiahnuť. Radšej zachráňte šéfa ktorému padol biznis aby nezostal z holou riťou a tie prachy dorovnal predajom. BTW, čo je to za priestor za také malé peniaze?
Na to čo píšete že chcete spraviť budete potrebovať niekoľko násobne viac. Wake up!
Navrhujem teda zájsť za primátorom, prípadne nejakými ZŠ/SŠ v okolí, a požiadať ich o možnosť občasne využívať telocvičňu, triedu alebo nejaký ich priestor na stretnutia... To je tak maximum čo vidím reálne.
Objektívne vzaté, na budovu by som sa vykašlal, lebo nemáte šancu ju utiahnuť. Radšej zachráňte šéfa ktorému padol biznis aby nezostal z holou riťou a tie prachy dorovnal predajom. BTW, čo je to za priestor za také malé peniaze?
Na to čo píšete že chcete spraviť budete potrebovať niekoľko násobne viac. Wake up!
Navrhujem teda zájsť za primátorom, prípadne nejakými ZŠ/SŠ v okolí, a požiadať ich o možnosť občasne využívať telocvičňu, triedu alebo nejaký ich priestor na stretnutia... To je tak maximum čo vidím reálne.
-
Stoporko
VIP
prípadne ako sme to mali my - dohodnúť sa s obyvateľmi nejakej bytovky, za rozumný peniaz si od nich "prenajímať" pivnice, tie si po dohode s nimi poupraviť na svoj obraz - teda vyčistiť, vymaľovať, prestavať...
1) obehajte si paneláky v okolí, kde majú nevyužívané staré kočíkárne, pivnice...
2) spravte s nimi ZMLUVU o prenájme + dohodnite si úpravu daných pivníc/kočíkární...
3) plaťte pravidelne nájom a užívajte si
nepochopil som trochu tvoj prvý post - tvoj vedúci z vlastného vrecka cvakol 200tácov či koľko, do osobného vlastníctva kúpil nejaký nebytový priestor, ktorý spolu s vami využíva, no teraz potrebuje prachy, tak ho ide predať? Platili ste mu nájom? Proste je najvyšší čas zbaliť sa odtiaľ, predať to, aby sa vášmu vedúcemu tie peniaze vrátili (imho kupovať klubovňu do osobného vlastníctva vedúceho je totálna pitomosť...). Hľadajte si klubovňu inde, najlepšie spôsobom ako som navrhol.
1) obehajte si paneláky v okolí, kde majú nevyužívané staré kočíkárne, pivnice...
2) spravte s nimi ZMLUVU o prenájme + dohodnite si úpravu daných pivníc/kočíkární...
3) plaťte pravidelne nájom a užívajte si
nepochopil som trochu tvoj prvý post - tvoj vedúci z vlastného vrecka cvakol 200tácov či koľko, do osobného vlastníctva kúpil nejaký nebytový priestor, ktorý spolu s vami využíva, no teraz potrebuje prachy, tak ho ide predať? Platili ste mu nájom? Proste je najvyšší čas zbaliť sa odtiaľ, predať to, aby sa vášmu vedúcemu tie peniaze vrátili (imho kupovať klubovňu do osobného vlastníctva vedúceho je totálna pitomosť...). Hľadajte si klubovňu inde, najlepšie spôsobom ako som navrhol.
Nechapem - ved ta klubovna je tym padom zlata banaPred tromi rokmi sa nám skautom naskytla možnosť odkúpiť si skautskú klubovňu v hodnote 120 000 SK-4000Eur. Keďže sa k spolufinancovaniu nikto nemal, náš šľachetný skautský vodca sa pre zachovanie nášho zboru rozhodol, že priestory pre našu klubovňu zafinancuje z vlastného vrecka.
Aby sme si to uzrejmili klubovna neni majetkom sukromnej osoby ale majetkom SLOVENSKEHO SKAUTINGU ale oni neriesili skade su tie peniaze .
Na to, aby sme zabránili predaju klubovne, je nutné zohnať financie vo výške približne 200 000 Sk
-
lekoklatik
VIP
Ako konec. Mohol by si pisat nieco do blogy, celkom zaujimave citannie.
Ja sice skaut nie som, ani so to nikdy nezazil, ale tiez mame klubovnu. Sme 2 dediny vedla seba, tak som sa zobral a siel som popytat 100evry od jednej starostky a 100evry od druhej starostky na vystavbu kedze miestnost kde mame klubovnu bola tak trochu dost rozondena. Postavili sme si tam bar, vymalovali sme, polozili zbrusu novu podlahu. len za 200evry. ostatne vsetky sami. nedokazem si predstavit klubovnu za 4000evry. tu by sme postavali novu.
k teme. tak usporiadajte nejake verejnu zbierku. mozno este niektori byvali skaute maju "skautske srdcia" co vas pochopia
Ja sice skaut nie som, ani so to nikdy nezazil, ale tiez mame klubovnu. Sme 2 dediny vedla seba, tak som sa zobral a siel som popytat 100evry od jednej starostky a 100evry od druhej starostky na vystavbu kedze miestnost kde mame klubovnu bola tak trochu dost rozondena. Postavili sme si tam bar, vymalovali sme, polozili zbrusu novu podlahu. len za 200evry. ostatne vsetky sami. nedokazem si predstavit klubovnu za 4000evry. tu by sme postavali novu.
k teme. tak usporiadajte nejake verejnu zbierku. mozno este niektori byvali skaute maju "skautske srdcia" co vas pochopia
-
Stoporko
VIP
ja skôr stále nechápem, prečo chcete po ľuďoch 200tácov? Aby ste mohli od vášho vedúceho danú klubovňu odkúpiť? Kto ju potom bude mať vo vlastníctve? Na vašom mieste sa na tom vydlabem a poriešim to cestou prenájmu nejakej pivnice...
-
Rammer
Light Professional
A ja nechapem preco mi miesto kazdeho baal-ovho prispevku v tejto teme zobrazuje toto...
-
Grim
Darca
...lebo sme ho prekukli a tak to editol...