Ked je kamaratka viac ako kamaratka
Ked je kamaratka viac ako kamaratka
Myslim ze uz kazdy nieco taketo zazil, stretavate sa skoro kazdy den, rozpravate sa bavite a zrazu si poviete ze ju asi milujete, rozmyslate ci to stoji za to znicit take kamaratstvo vztahom alebo nie...trapite sa...a cakate...date sa dokopi a zrazu ste stastny ale netrva to dlho...povie vam ze vas bere iba ako kamarata nic viac..ste stoho smutny a nic vas nebavy..stretavate sa dalej no je to cim viac tym horsie,,co by ste robili??
-
Blackangel
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
ano toto som zazil a chcel som sa snou prestat stykat ale nejak sa nepodarilo i ked teraz sme kamosi ona vravi ze naj. ja necitim to iste stale ju mam rad zacal som si vsimat inu holku ale len zo srandy.... a uz zacala ziarlit tak som stym musel prestat.. no bytn a tvojom mieste:) kasli na nu viac to boli ked si snou kamarat a vies ze ju mat nikdy nebudes
taktiež sa mi to stalo...bola to niekedy len kamarátka no postupom času sa mi páčila viac a viac...veľa krát som jej to aj v hádankách povedal, no nepochopila nikdy...raz sa stalo, že bola vonku niekde s kamarátmi a nejakú trulo mi do telefónu niečo nepekné povedal...už si nepamätám čo, lebo to bolo dávno...niečo cez 2 roky dozadu...vtedy som s ňou prerušil styk a mal som pokoj...nedávno sme sa stretli a všetko sa medzi nami vyjasnilo...ona sa priznala, že mala o mňa záujem, a že ho ešte stále aj má ale nevedela mi to povedať...no lenže holka má smolu, lebo ja som sa beznádejne zamiloval do svojej terajšej priateľky...takže ak sa nechceš trápiť nebuď s ňou v kontakte a ona ťa to prejde...určite nie skoro ale prejde 
-
Blackangel
Light Star
Kamo tak si mal riadne stastie:d ja som take nemalNoobsz DJ napísal:taktiež sa mi to stalo...bola to niekedy len kamarátka no postupom času sa mi páčila viac a viac...veľa krát som jej to aj v hádankách povedal, no nepochopila nikdy...raz sa stalo, že bola vonku niekde s kamarátmi a nejakú trulo mi do telefónu niečo nepekné povedal...už si nepamätám čo, lebo to bolo dávno...niečo cez 2 roky dozadu...vtedy som s ňou prerušil styk a mal som pokoj...nedávno sme sa stretli a všetko sa medzi nami vyjasnilo...ona sa priznala, že mala o mňa záujem, a že ho ešte stále aj má ale nevedela mi to povedať...no lenže holka má smolu, lebo ja som sa beznádejne zamiloval do svojej terajšej priateľky...takže ak sa nechceš trápiť nebuď s ňou v kontakte a ona ťa to prejde...určite nie skoro ale prejde
tak ja to neberiem ako šťastie...nakoľko som rád, že som sa s ňou prestal potom stretávať...vďaka tomu som spoznal moju terajšiu už viac ako 2 ročnú lásku...to, že mala a má o mňa stále záujem mi povedala tak cca 4 mesiace dozadu...ale tak mala už smolu...dával som jej to vždy najavo, že by som s ňou chcel mať vzťah...aj mi povedala, že si to všimla ale myslela si, že si z nej robím srandu
...
-
cORP.
Addict
aj ja som to zazil ,ja som jej to ale aj povedal co ku nej citim ,odpoved ze si jeden s mojich naj kamaratov ma sice zlozila ,dostaval som sa z toho cca 4 mesiace ,doteraz nechapem ako som sa dokazal tak zalubit
.ale to je davno za mnou to su roky co sa mi to stalo ,teraz sa ledva pozdravime na ulici ,+ chodi s mojim kamaratom 
Aj ja mám takú (veľmi dobrú) kamarátku, čo sa mi páči, no u nej som zrejme natrvalo zaškatuľkovaný ako kamarát
Dlho som sa preto trápil, no nikdy som jej nič nepovedal, pretože nechcem stratiť aspoň to kamarátstvo, ktoré mám. Po dlhom čase som sa s tým zmieril. Ono to nefunguje ako vo filmoch, kde sa z dlhoročných kamarátok vykľujú budúce nevesty. 
-
Blackangel
Light Star
ako dlho to trvalo kym si sa zmieril ?:( hey byt snou kamos je v pohode ale ked ju uvidis s nekym inym bude to viac bolietMuffi napísal:Aj ja mám takú (veľmi dobrú) kamarátku, čo sa mi páči, no u nej som zrejme natrvalo zaškatuľkovaný ako kamarátDlho som sa preto trápil, no nikdy som jej nič nepovedal, pretože nechcem stratiť aspoň to kamarátstvo, ktoré mám. Po dlhom čase som sa s tým zmieril. Ono to nefunguje ako vo filmoch, kde sa z dlhoročných kamarátok vykľujú budúce nevesty.
Blackangel -
Boli sme celá partia na chate, super zábava, dobre naladený som ležal v izbe na posteli v chate a zbieral sily, pokiaľ pôjdem na dvor k ohnisku na ďalšie rundy vodky. V tom vošiel dnu nejaký pár a hneď mi bolo jasné, čo robia. Muchľovali sa, obchytkávali atď... V izbe bola tma, tak som nevidel kto to je. Nechcel som rušiť, tak som sa postavil z postele a namieril si to na dvor k ohnisku, k ľuďom. Ako som tak otvoril dvere, zasvietilo na párik svetlo a ja som zbadal kto to je. Bola to tá moja kamarátka, o kt. som už dávnejšie zistil, že ju mám radšej, než len kamarátku. A bola tam s mojím najlepším kamarátom, ktorý (keby že tam ostanem dlhšie) by ju prefikol rovno pred mojimi očami. Bez slova som vyšiel von, tá dvojica si ma zrejme ani len nevšimla. V ten večer som sa ožral ako prasa v nádeji, že si na druhý deň nič nespomeniem. No just som si spomenul, žiadne okno. Pár dní som bol ako bez duše, ale čas bežal, nezostalo mi nič iné len zmieriť sa s tým, že nie je vždy všetko tak, ako si predstavujeme. Teraz už od vtedy prešlo tak pol roka ale keď si na to spomeniem
Bólo to, ako keď sa vaše najhoršie sny stanú skutočnosťou. Hlavu však už mám dávno hore, netreba zúfať, ale dúfať...
Boli sme celá partia na chate, super zábava, dobre naladený som ležal v izbe na posteli v chate a zbieral sily, pokiaľ pôjdem na dvor k ohnisku na ďalšie rundy vodky. V tom vošiel dnu nejaký pár a hneď mi bolo jasné, čo robia. Muchľovali sa, obchytkávali atď... V izbe bola tma, tak som nevidel kto to je. Nechcel som rušiť, tak som sa postavil z postele a namieril si to na dvor k ohnisku, k ľuďom. Ako som tak otvoril dvere, zasvietilo na párik svetlo a ja som zbadal kto to je. Bola to tá moja kamarátka, o kt. som už dávnejšie zistil, že ju mám radšej, než len kamarátku. A bola tam s mojím najlepším kamarátom, ktorý (keby že tam ostanem dlhšie) by ju prefikol rovno pred mojimi očami. Bez slova som vyšiel von, tá dvojica si ma zrejme ani len nevšimla. V ten večer som sa ožral ako prasa v nádeji, že si na druhý deň nič nespomeniem. No just som si spomenul, žiadne okno. Pár dní som bol ako bez duše, ale čas bežal, nezostalo mi nič iné len zmieriť sa s tým, že nie je vždy všetko tak, ako si predstavujeme. Teraz už od vtedy prešlo tak pol roka ale keď si na to spomeniem
Blackangel:
spomínal si, že ťa odmietla, no neskôr začala žiarliť. čo takto prestať čakať a znova jej položiť otázku, či by mala chuť to s tebou skúsiť? ak je to tá, ktorá ťa najprv odmietla a potom začala žiarliť v kľude sa jej to opýtaj. ak ťa odmietne znova, nemáš najmenší dôvod na ňu ešte "čakať". budeš sa len zbytočne trápiť kvôli niečomu, čo by ťa v budúcnosti vôbec nemuselo srať a pripomínať sa ti. ak nemá ona o teba záujem, nájdeš inú, ktorá bude stáť za to. možno niekde taká aj je a ty o nej ani len netušíš. tak ako to bolo v mojom prípade.
spomínal si, že ťa odmietla, no neskôr začala žiarliť. čo takto prestať čakať a znova jej položiť otázku, či by mala chuť to s tebou skúsiť? ak je to tá, ktorá ťa najprv odmietla a potom začala žiarliť v kľude sa jej to opýtaj. ak ťa odmietne znova, nemáš najmenší dôvod na ňu ešte "čakať". budeš sa len zbytočne trápiť kvôli niečomu, čo by ťa v budúcnosti vôbec nemuselo srať a pripomínať sa ti. ak nemá ona o teba záujem, nájdeš inú, ktorá bude stáť za to. možno niekde taká aj je a ty o nej ani len netušíš. tak ako to bolo v mojom prípade.
-
Blackangel
Light Star
ano chcel som to spravit.. ale najprv by sme museli ist niekam.. 3x som sa jej pytal ci nema cas no nemala ..uz ma stym sere ale mozno to skusim i ked sa bojim ze povie nie potom to bude boliet a veľmiNoobsz DJ napísal:Blackangel:
muffi: tak prepac ale vies aspon ako to bolí nastastie som to este nezazil ale viem si to predstavit. nastastie ona nema nikoho teda.. aspon si to myslim xD viem len o niekom ktori ju chcu ale zatial ich odmietla:) mno keby ze sa mi to stane tak fakt neviem.. polroka mi nepomoze nato zabudnut alebo len tak odhodit si to za hlavu.. mam to horsie chodim snou do tej istej skoly vidim ju kazdy den
-
qwerty-xyz
Re: Ked je kamaratka viac ako kamaratka
no kolego, vidim ze si v podobnom srabe ako ja dakedy. Najlepsie co ti mozem poradit je, hladaj si ine dievca, co najskor. Klin sa klinom vybija. A s kamaratkou sa uz NESTRETAVAJ!!! cim viac s nou budes tym viac sa budes zozierat, nehovoriac o tom ked ti predstavi svojho noveho frajera nedajboze sa s nim bude pred tebou vylizovat a na teba pozerat stale ako na kamarata. Taketo veci bolia.mimo76 napísal:Myslim ze uz kazdy nieco taketo zazil, stretavate sa skoro kazdy den, rozpravate sa bavite a zrazu si poviete ze ju asi milujete, rozmyslate ci to stoji za to znicit take kamaratstvo vztahom alebo nie...trapite sa...a cakate...date sa dokopi a zrazu ste stastny ale netrva to dlho...povie vam ze vas bere iba ako kamarata nic viac..ste stoho smutny a nic vas nebavy..stretavate sa dalej no je to cim viac tym horsie,,co by ste robili??
A este jedna vec, ked po tebe ta kamaratka nahodou znova niekedy vypali. SER NA NU!!!! pretoze t bude dokazom ze ta brala len do zalohy a ked aktualne nema nikoho kto by jej mohol (obrazne pisane) obrabat zahradku tak vie ze ty si (ako desne zalubeny a zufaly z nej) vecne nablizku. . . a to budes potom za takeho vola, (alebo psicka)
-
qwerty-xyz
to je sice pravda, ale teoria dobrych kamaratok na urcitych ludoch proste pada . . .begbeee napísal:qwery.. take obrobenie zahradky nemusi zla vecV istom veku treba byt dobry polnohospodar aby ta to neskor nemrzelo, ze si furt len o jednej kukurici
Ja na to hovorim:
Mas kamartku mas tri moznosti ako sa rozhodnes:
a) budes mat dobru kamaratku
b) risknes to, budete spolu chodit - moze to vypalit skvele
c) risknes to ale nemusi byt taka dobra frajerka ako kamaratka = nebudes mat ani kamaratku ani frajerku.
Nic viac nic menej, podla mna mozme o tom pisat 50 stran ale je to proste tak a ci to chce dotycny risknut sa musi rozhodnut sam.
That´s all.
Mas kamartku mas tri moznosti ako sa rozhodnes:
a) budes mat dobru kamaratku
b) risknes to, budete spolu chodit - moze to vypalit skvele
c) risknes to ale nemusi byt taka dobra frajerka ako kamaratka = nebudes mat ani kamaratku ani frajerku.
Nic viac nic menej, podla mna mozme o tom pisat 50 stran ale je to proste tak a ci to chce dotycny risknut sa musi rozhodnut sam.
That´s all.
-
aughostino
Medium Professional
-
qwerty-xyz
jop, vystihol si to v jednej vete . . .aughostino napísal:ja len dodam, z kamaratstva laska moze byt lahko, ale z lasky kamaratstvo uz nikdy nebude
-
Blackangel
Light Star
niektore baby su také nepochopia ze druhych to bolí a stále ich beru len ako kamaratov.. alebo to robia naschvalqwerty-xyz napísal:jop, vystihol si to v jednej vete . . .Ale aj tak ,to je hovadina, chodit takto s kamaratkou ,to si musia byt obaja isti ze o spolu zvladnu. A castokrat nezvladnu, chlapec ostane zalaskovany a holka uz pali davno po niekom inom . . .