Kedy sa ucite?
-
NumBer_One
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
uplink
VIP
zakladna: nikdy
stredna: pred hodinou
vysoka: podla potreby, nemam ziadne vyhradene casy, ani nic podobne. Max vydrzim hodinu az hodinu a pol v kuse, potom treba aspon minipauzu, inac to zacne riadne kvapkat na karbid.
ow ano, radim ucit sa na strednej, na vysokej to fest ze pomoze a to myslim uplne vazne. Ked sa naucite [m]ucit sa na strednej aspon ako tak, tak vysku preletite uplne pohodlne. Ked budete strednu flakat, budete mat neurozy a rozne ine s<censored> na vyske [ako ja]
stredna: pred hodinou
vysoka: podla potreby, nemam ziadne vyhradene casy, ani nic podobne. Max vydrzim hodinu az hodinu a pol v kuse, potom treba aspon minipauzu, inac to zacne riadne kvapkat na karbid.
ow ano, radim ucit sa na strednej, na vysokej to fest ze pomoze a to myslim uplne vazne. Ked sa naucite [m]ucit sa na strednej aspon ako tak, tak vysku preletite uplne pohodlne. Ked budete strednu flakat, budete mat neurozy a rozne ine s<censored> na vyske [ako ja]
preco tam neni moznost "vôbec sa neucim"... ja som si vybral skolu aby som sa ucit musel co najmenej a tak mi to aj vyhovuje...pretoze, nechapem ludi napr. moja segra co v piatok vecer dojde domov a ide sa ucit... pre mna su na prvom rade priatelia a skola az niekde uplne inde...
//kinjeril: Si spomen na to co si napisal, ked budes musiet vstupit do realneho sveta, kde kope kazdy sam za seba. Njn, bude to veru vyhra mat nasrane v hlave. Hlavne, ze budu "kamosi"...
//kinjeril: Si spomen na to co si napisal, ked budes musiet vstupit do realneho sveta, kde kope kazdy sam za seba. Njn, bude to veru vyhra mat nasrane v hlave. Hlavne, ze budu "kamosi"...
jop to je pravda.Swey napísal:
najlepsie je si zariadit mladost bez ucenia na ucnovke a potom do konca zivota robit na stavbe?
dakujem neprosim. si zrobil hroznu chybu ze si si tak vybral...
adéé: na zakladke som sa neucil
gymnazium ucil az an maturite
vysoka hmm no kazdy den sa musim nieco.
ako pisal uplink. neucil som sa a teraz sa neviem naucit ucit... strasne daco
-
Runes
Addict
no vecer cez den neni casu
juuuj ale zlate roky na zs a ss ked si viac menej vsetko pochopil na hodine a co nie to bola blbost ucitela ze to zle vysvetlil
dokonca aj slvoencina sanamna nalepila. Ne jak teraz na VS cez prednasku spanielska dedina na cviku tak chorvatska ze kazde 4 slovo rozumiem a doma heh strach a hroza. No proste vecer cez den som v skole na treningu a podobne takze ci cem ci nei ucim medzi 20:00 az dokedy sa da potrebujem atd
Preco?! Ak trpis dyslexiou alebo nejakym inym zavaznym ochorenim (zo psych. stranky) urcite nedosiahnes rovnake vyslekdy ako niekto kto je nadany, nalentovany. Nepodcenujem dyslektikou a i. Je pravda ze trening robi majstra ale talent tiez zohrava dolezitu ulohu. To sa neda popriet.SRneC napísal:No talent a ucenie by som dokopy moc nedaval ...
riadim sa heslom MARKA TWAINA
>>Nikdy som nedovolil skole aby stala v ceste mojmu vzdelaniu!<<