Kedy sú najväčšie zľavy?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Leslie10
Light Professional
Light Professional

Kedy sú najväčšie zľavy?

Príspevok od používateľa Leslie10 »

Ahojte,

akurát rozmýšľam nad tým, že by som si nečo objednal pomocou heureky z eshopov. Napadlo ma však, či pred Vianocami je ten najlepší čas na to. Máte s tým nejaké skúsenosti, v ktorom ročnom období sú najväčšie - skutočné zľavy tovaru a najnožšie ceny? Či sa mi oplatí nakupovať tesne pred Vianocami, alebo až po? Začiaktom nové roka alebo cez black friday? Ďakujem
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Kedy sú najväčšie zľavy?

Príspevok od používateľa wladas »

black friday
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

A co taje chces objednavat? Od buduceho roku sa dviha DPH o 3 percenta a to sa premietne do cien.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Leslie10 napísal: 21 dec 2024, 0:59Máte s tým nejaké skúsenosti, v ktorom ročnom období sú najväčšie - skutočné zľavy tovaru a najnožšie ceny?
Chcel som napísať že na Slovensku nebývajú "black friday-e" ... ale keď to sledujem tak som zistil že najlepšie zľavy bývajú väčšinou na staršie (generácie) zariadenia. Keď sa predajca rozhodne že chce vyprázdniť sklady.

Napríklad sa to teraz deje s Macbook Air s M1 čipom. Kde tie zariadenia vyšli v roku 2020 a keď si ich dnes ľudia kúpia za znížené ceny (už vydali Air s M3 a čo chvíľa vydajú s M4) tak majú problém s batériami. Keďže tak dlho boli niekde na sklade. Chápeš pointu.
Napísať odpoveď