Keramika
-
candeleler
Novice
Keramika
Ahojte, uvazujem nad tym, ze by som si dal aplikovat keramiku na auto. Ake ma te nazory? Oplati sa to?
Re: Keramika
Ak mas 25 rocnu Feliciu, tak sa to neoplati.
-
candeleler
Novice
Nie, praveze nemam 25 rocnu Feliciu ale nieco novsie
mozes dat nejake linky?
môj názor je, že keramiku sa oplatí dávať hneď keď kúpiš nové auto, alebo hneď po novom celolaku staršieho auta. Vyhodiť slušnú sumu za keramiku s vedomím, že pod ňou bude obitá kapota, maska, narazník, či hrana strechy nad čelným sklom od kamienkov mi príde už zbytočné.
Mám dvojročné auto, asi dva týždne dozadu som ho mal na jemnom preleštení a voskovaní a aj to mám už "ďobky" od kamienkov na kapote a maske.
Mám dvojročné auto, asi dva týždne dozadu som ho mal na jemnom preleštení a voskovaní a aj to mám už "ďobky" od kamienkov na kapote a maske.
Ja by som sa nebál dať keramiku ani na staršie auto - v závislosti od kvality laku. Samozrejme pred tým nechať spraviť dôkladnú korekciu laku.
Na úplne nové auto by som asi radšej dal ochrannú fóliu - minimálne na predok auta - kapota, svetlá, nárazník, blatníky.
Na úplne nové auto by som asi radšej dal ochrannú fóliu - minimálne na predok auta - kapota, svetlá, nárazník, blatníky.