Keylogger Shadylog v C++ - prosba o radu

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Rayen11
Novice
Novice

Keylogger Shadylog v C++ - prosba o radu

Príspevok od používateľa Rayen11 »

Caute hosi. Potreboval by som radu ohladom tohto keyloggera. Mozno ho niektori poznate. Vytvoril ho webmaster itzone.sk Xshady. Problem je, ze sa mi nehlasi uz nejaku dobu tak ci mi nevie niekto poradit v tomto.

Problem je ten, ze mi ho okamzite odchytava moje AVG 8 ako trojana. Co je samo o sebe v pohode. Takze prejdem na samotne zdrojaky. Poradili spravit kompilaciu napriklad v Dev c++ co som aj spravil a hovorili, ze by to malo ist. Heh lenze akosi spravim kompilaciu a antivirak mi ho aj tak detekuje ako virus okamzite po dokonceni kompilacie.

Nebol by to problem, ale viem, ze cielove pc resp. notas vyuziva taktiez AVG teraz neviem ci 8 alebo 7.5, ale to nie je podstatne. Z toho dovodu potrebujem radu ako obist prave AVG, bo chalani na itzone hovorili, ze po kompilacii ho nezachyti ziadne AV.

Dakujem za radu vopred. :roll:
LakSa.H-H.sk
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LakSa.H-H.sk »

pozmen zdrojovy kod.. samozrejme ze nerob tam drasticke zmeny, len take ktore neovplyvnia cinnost toho programu a po kompilacii ho antivirak bez heurestiky urcite neobjavi..
programator
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa programator »

Ano, niekedy staci jedna jedina instrukcia :)
Ako mi spominal jeden kamarat, mal zdrojovy kod virusu v asm, v momente po spusteni (alebo uz pri kompilacii) mu antivirus. system hlasil infiltraciu, tak zamenil instrukciu

Kód: Vybrať všetko

mov ax, 0
za 
xor ax, ax
a bolo po probleme :)
Rayen11
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Rayen11 »

heh...tak problem som vyriesil trosku inym sposobom...social engineeringom...stacilo trosku popremyslat nad nejakou tou otazkou a uoala...ochrana bola prelomena...lol...dpc... :lol:
LakSa.H-H.sk
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LakSa.H-H.sk »

Rayen11 napísal:heh...tak problem som vyriesil trosku inym sposobom...social engineeringom...stacilo trosku popremyslat nad nejakou tou otazkou a uoala...ochrana bola prelomena...lol...dpc... :lol:
ako suvisi socialne inzinierstvo s odhalovanim hrozieb antivirusom :?:
Napísať odpoveď