Keylogger?
-
r0pe123456
Amateur
Keylogger?
Zdravím, chcem sa spýtať či poznáte nejaký keylogger, ktorý ma možnosť vzdialenej inštalácie. Myslím niečo ako ardamax ale zadarmo. Prístup k PC nemám preto by som potreboval túto možnosť aby dokázal vytvoriť svoj .exe súbor a mohol som ho poslať niekomu na e-mail a sám by sa nakonfiguroval v jeho PC a záznamy posielal na môj e-mail. Skúšal som All in One keylogger ale ten túto možnosť nemá, aspoň som ju tam nenašiel..
Re: Keylogger?
To co ty chces vidis prilis jednoducho a predstavuje to prilis velku hrozbu. Predstav si, ze ti staci poslat toto na mail a sam sa nainstaluje a posiela udaje, ak by to bolo ako virus a siril by sa po internete, tak ludia mozu prist o vsetky ucty kam da prihlasuju.
Chces to poslat priatelke? Alebo dakemu nepriatelovi?
Chces to poslat priatelke? Alebo dakemu nepriatelovi?
-
r0pe123456
Amateur
Myslím si že je jedno komu to chcem poslat aj tak ma niektorý z Vás odsudia a ak je niekto taký sprostý aby to spuštal tak to už je len ich problém. Ludia, ktorý sa registruju na rôzne sociálne siete a vytváraju si emailové schránky by mali vediet že čo ich môže čakat.
Sprosty si akurat tak ty, ze mas potrebu nieco take robit ani nevies napisat dovod. Z etickeho kodexu ti preto nepomozem.
-
r0pe123456
Amateur
Slovo keylogger neznamená len nelegálnu činnost. Vyrábaju ich aj na iné veci a myslím si že ty by si mi nepomohol či už by som napísal nepriatelovi alebo priatelke ale to jedno
.
E: Chcel som od teba pomoc, ked som uvidel tvoje meno myslel som si že si niekto normálny a pomôžeš mi ale vidím že ti robí radost toto robit.
E: Chcel som od teba pomoc, ked som uvidel tvoje meno myslel som si že si niekto normálny a pomôžeš mi ale vidím že ti robí radost toto robit.
V ktorom pripade znamena keylogger legalnu cinnost, okrem toho, ze by som si ho dal na pc sam s tym, ze trpim alzhaimerom?
-
r0pe123456
Amateur
Keylogger služi aj na ochranu detí pred nebezpečím na internete. Chceš mi pomôct alebo to tu chceš zaspamovat desiatimi príspevkami oničom?
-
vladenko007
VIP
r0pe123456
Bežný užívateľ PC má problém pri inštalovaní programu ako keylogger aj na svoj PC. Ide o to že antivír ho detekuje ako niečo zlé a program blokne. Treba aj nastaviť odosielanie správ napríklad na mail. Niekedy ani bežný užívateľ toto nezvládne a to bude inštalovať na svoj PC.
A ty chceš, aby to šlo poslať mailom niekomu a samo sa to nainštalovalo a nastavilo. V tom máš pravdu že niektoré tieto programy slúžia aj na ochranu detí ale je to inštalačný program kde máš kopec nastavení. Okrem toho nainštalovať to niekomu cudziemu na PC je nelegálne. Je to ako keby si niekomu doma schoval plošticu.
Bežný užívateľ PC má problém pri inštalovaní programu ako keylogger aj na svoj PC. Ide o to že antivír ho detekuje ako niečo zlé a program blokne. Treba aj nastaviť odosielanie správ napríklad na mail. Niekedy ani bežný užívateľ toto nezvládne a to bude inštalovať na svoj PC.
A ty chceš, aby to šlo poslať mailom niekomu a samo sa to nainštalovalo a nastavilo. V tom máš pravdu že niektoré tieto programy slúžia aj na ochranu detí ale je to inštalačný program kde máš kopec nastavení. Okrem toho nainštalovať to niekomu cudziemu na PC je nelegálne. Je to ako keby si niekomu doma schoval plošticu.
-
r0pe123456
Amateur
Viem že to antivirus detekuje ale ak to dotyčný povolí tak je to v poriadku. Ardamax má práve tuto možnost že vytvorí exe a je neviditelný v cudziom PC, presne takuto možnost hladam u nejakeho iného keyloggeru.
Tvoje dieta ma vlastny pocitac na ktory ty nemas pristup a potrebujes mu tam dat keylogger? Aspon keby si netaral dve na tri. Keylogger nesluzi ako ochrana deti pred nebezpecim na internete, keylogger sluzi na sledovanie a monitorovanie klavesnice, obrazovky, prevazne sluzi na odchytavanie toho co sa napisalo vratane prihlasovacich udajov na stranky.
Ak chces ochranit dieta na internete, tak funguju rozne rodicovske filtre, obmedzenie prav v operacnom systeme, firewall a podobne, moznost definovat si nevhodne slova, ktore budu blokovane ak su obshiahnute v url adrese (napriklad sex, erotika). Viac k filtrovaniu a ochrane sa docitas prave tu - http://technet.idnes.cz/poradime-cim-oc ... ternet_dvr
Ak chces ochranit dieta na internete, tak funguju rozne rodicovske filtre, obmedzenie prav v operacnom systeme, firewall a podobne, moznost definovat si nevhodne slova, ktore budu blokovane ak su obshiahnute v url adrese (napriklad sex, erotika). Viac k filtrovaniu a ochrane sa docitas prave tu - http://technet.idnes.cz/poradime-cim-oc ... ternet_dvr
nie je to v poriadku
ci keylogger nanho vybafne "suhlasite so sledovanim veskerej komunikacie a jej naslednym odosielanim na xy@xy??"
1. je to nelegalne 2. je to proti etike po 3.je to hnusne
1. je to nelegalne 2. je to proti etike po 3.je to hnusne
-
vladenko007
VIP
Heker troška by som ťa poopravil ale len troška. V dnešnej dobe programy na ochranu detí majú funkcie ako keylogger. Napríklad. http://www.slunecnice.cz/sw/juniorwatch/Keylogger nesluzi ako ochrana deti pred nebezpecim na internete
JuniorWatch je užitečný nástroj pro sledování a logování činnosti dětí s počítačem a Internetem. Program umožňuje například provádět lokalizaci počítačů, vytvářet a odesílat snímky obrazovek nebo z webových kamer, sledovat a logovat stisky kláves a mnoho dalšího. Program nabízí i základní online servis zdarma, pokročilejší je pak za poplatek
To je len doplnok, ze ide aj o dohlad nad detmi. Principialne je keylogger o tom istom, zachytava stlacene klavesy vratane pristupovych hesiel, robi snimky obrazoky a teda kontroluje celu cinnost na pocitaci. A to, ze tam niekto dopise, ze je to ochrana pred detmi, tak to je len taka slovna hracka.
-
r0pe123456
Amateur
Nepovedal som že to chcem na ochranu detí, ale dal som ti jeden príklad na čo sa legálne môže používat. Chezter, nechcem vediet tvoj názor, chcem radu kde zohnat taký keylogger.
-
vladenko007
VIP
Áno máš pravdu. Ale tak isto to môže byť program na ochranu detí, ktorý ma ako doplnok funkciu keyloggera.
Vcelku máš pravdu. Ide o to že firmy ktoré niekdy vyrábali len keylogger si doplnili možnosť sledovať deti a takto si to akože viac zlegalizovali.
Vcelku máš pravdu. Ide o to že firmy ktoré niekdy vyrábali len keylogger si doplnili možnosť sledovať deti a takto si to akože viac zlegalizovali.
-
r0pe123456
Amateur
Vladenko ty nejaký taký keyloger ako je ardamax nepoznáš? Nejaký čo má engine builder.
-
vladenko007
VIP
Ja som dávnejšie cca 5 rokov dozadu nainštaloval do môjho PC na ktorom sa hrali moje deti jeden keylogger. Volal sa nejako kgb spy. Išlo o to že som si nebol istý ako moje deti využívajú internet a tiež ma zaujímalo či nenavštevujú erotik stránky. Tiež som chcel vedieť aký používajú slovník v chate.
Monitoroval som ich mesiac. Moje podozrenie sa nepotvrdilo a slovník mali v celku fajn, až na zopár slov, ale ja som bol tiež v ich veku takže v pohode. Tak som ho odinštaloval.
Ďalšie skúsenosti s keyloggerom osobne nemám. Od vtedy som žiadny nenainštaloval. Takže som poznal osobne len ten KGB SPY, ale od vtedy sa dosť zmenil.
Monitoroval som ich mesiac. Moje podozrenie sa nepotvrdilo a slovník mali v celku fajn, až na zopár slov, ale ja som bol tiež v ich veku takže v pohode. Tak som ho odinštaloval.
Ďalšie skúsenosti s keyloggerom osobne nemám. Od vtedy som žiadny nenainštaloval. Takže som poznal osobne len ten KGB SPY, ale od vtedy sa dosť zmenil.
-
r0pe123456
Amateur
Alebo neviete mi poradit ako cracknut alebo zistit registrační kluč a meno k ardamaxu? Hladam to pol dna a nič.
Ak je to podľa teba v poriadku a legálne šmírovať komunikáciu a prihlasovacie údaje iných ľudí, tak prečo si ten ardamax nezakúpiš a podporíš tak výrobcu? A s crackovaním ti tu nikto nepomôže.
-
r0pe123456
Amateur
Dobre, tak sa spýtam inak.. Mám problém pri nastavovaní posielania logov na e-mail. Napísal som svoj email, smtp serveru tj. smtp.azet.sk, port number som nechal 25 a nastavil Login taký istý ako e-mail (bez @azet.sk) a samozrejme heslo no stále mi píše unable to connect.