Dobrý deň prajem,
chcel by som sa opýtať, či ste dostali kiahne v neskoršom veku - po 18-tke, ak áno, tak ako dlho ste sa liečili a čo Vám najviac pomáhalo?
Kiahne - Varicella
Re: Kiahne - Varicella
No jasne, paradicka to bola
Kiahne som dostal ked som mal 26 a bol som v Irsku, takze sup na pohotovost kedze som ani nevedel co mi poriadne je. Tam mi zdelili tuto veselu spravu s tym, ze mi mozu dat nejaku mast za 190 Euro, s ktorou to bude trvat tak 7 dni alebo sa mam pekne krasne zavriet doma do izby a vyjst (kvoli spolubyvajucim, ktori kiahne nemali) o takych 9 dni haha. Tak som si nakupil cigy, este rychlo zbehol do kniznice a stravil "paradnych" 10 dni doma.
Inak musim povedat ze mna osobne to vobec nesvrbelo, takze pohoda, a v podstate som to mal iba na tvari (ked uz tak uz), ale bol to dobry masaker. Chvalabohu mi po tom nic na tvari neostalo. Ejj, bodaj sa tomu klientovi paradna zackalo, z ktoreho ten virus skocil na mna, pozdravujem do Irska
Inak musim povedat ze mna osobne to vobec nesvrbelo, takze pohoda, a v podstate som to mal iba na tvari (ked uz tak uz), ale bol to dobry masaker. Chvalabohu mi po tom nic na tvari neostalo. Ejj, bodaj sa tomu klientovi paradna zackalo, z ktoreho ten virus skocil na mna, pozdravujem do Irska
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Minule som bola s kamoškou, ktorá mala kiahne minulý rok, čiže v 21ke. Vravela, že jej to začalo nenápadne pár vyrážkami, keďže si myslela, že je to na tvári akné, tak si jednu krásne rozrýpala a má chrastu a že celkovo jej to trvalo 5 dní a bola s tým v nemocnici. Ale čo jej na to dávali neviem.
Minulý rok na Mikuláša som ich dostala.. 20. ročná.. liečila som sa z nich skoro 4 týždne, dostala som mastičku, teda tekutý púder a potierala si s ním telo, našťastie to nesvrbelo až tak hrozne... najhoršie však boli tie vyráštičky vo vlasoch, teda v hlave..to strašne svrbelo, a ani za boha si to poškrabkať... a mne sa vyhádzali aj ďasná, podnebie a hltan.. neviem ako Vám, ale skoro dva týždne som nemohla nič papať, lebo som nemohla poriadne prehltať, a tým že som mala v hrdle niečo cudzie, ma stále napínalo... neprajem nikomu.... 
a ešte som zabudla, našťastie som tvár nemala veľmi vyhádzanú, takže nemala som jazvy...ale na prsiach a bruchu mi pár ostalo, a to som sa seba ani nedotkla, proste boli také veľké tie pluzgieriky, že po odpadnutí chrastičky, tam ostala jazvička
a ešte som zabudla, našťastie som tvár nemala veľmi vyhádzanú, takže nemala som jazvy...ale na prsiach a bruchu mi pár ostalo, a to som sa seba ani nedotkla, proste boli také veľké tie pluzgieriky, že po odpadnutí chrastičky, tam ostala jazvička