Dobrý deň,
Vedeli by ste mi poradiť pri kúpe klávesnice? Bude určená primárne na hry a cena by mala byť do 100 € .. Moc sa v tom nevyznám takže iné požiadavky nemám .. Ďakujem
Klávesnica do 100€
-
Lord ANAKIN
Professional
Re: Klávesnica do 100€
CM Storm Quickfire - ta by sa mala zmestit do rozpoctu ... mechanicke spinace , podsvietenie , original hracska klavesnica , vecsinou recenzii co som cital tak si ju chvalili...
alebo:
SteelSeries Keyboard 6Gv2 - tam mne osobne chyba podvesvietenie na ktore som si silno zvykol ale ja niesom najlepsi priklad hraca
... inak neviem ktora to klavesnica bola lebo v tom zacinam mat mierny neporiadok tak vyrobca silno podvadza s tymi mechanickymi spinacmi a nepouziva ich na celu klavesnicu toto si este ked tak pozri
a podla toho co chces hlavne hravat lebo ja som si vedel silne vyuzitie u mna na stole aj :
Logitech G13 Gameboard - len sa bojim ako by mi to sedlo do ruky z dlhodobeho hladiska a predsa to niej vec za 5 eur ze ked by nevyhovovala tak moze sediet v skrini alebo skonci v kosi .., najlepsie niekde vyskusat
alebo:
SteelSeries Keyboard 6Gv2 - tam mne osobne chyba podvesvietenie na ktore som si silno zvykol ale ja niesom najlepsi priklad hraca
a podla toho co chces hlavne hravat lebo ja som si vedel silne vyuzitie u mna na stole aj :
Logitech G13 Gameboard - len sa bojim ako by mi to sedlo do ruky z dlhodobeho hladiska a predsa to niej vec za 5 eur ze ked by nevyhovovala tak moze sediet v skrini alebo skonci v kosi .., najlepsie niekde vyskusat