KMPlayer
KMPlayer
Ahojte. Preinštaľovával som w7. Vložil som cez inštalačky všetky programy. Pri KMPlayer ver. 3.6.0.87, ktorá mi bez problémov na starej inštalácii fungovala, teraz pri spustení aplikácia zamrzne a nedá sa s ňou nič robiť. Žiadne video s ňou prehrávať nejde WMP a BS player funguje. Skúšal som inštaláciu viackrát, ale s rovnakým výsledkom. Nevie niekto, kde môže byť chyba? THX
Re: KMPlayer
Skus stiahnut najnovsiu verziu a nainstaluj si tu: http://filehippo.com/download_kmplayer
A musi to byt zrovna KMPlayer? Nechces radsej VLC? Alebo ma ten KM nejake extra featurky, bez ktorych si nevies predstavit zivot?
A musi to byt zrovna KMPlayer? Nechces radsej VLC? Alebo ma ten KM nejake extra featurky, bez ktorych si nevies predstavit zivot?
Používal som KMP, pretože mal veľa kodekov. Teraz používam BSplayer, ktorý vie toho prehrať dosť. Ale aj tak by som chcel zistiť, kde je chyba, keď tento prehrávač mi fungoval a zrazu prestal a nedal sa ani v poriadku nainštaľovať.
A co takto VLC + K-Lite Codec Pack? Ja to takto mam a doteraz sa mi nestalo, ze by som cez VLC neotvoril nejaky subor. 
VLC má svoje kodeky, tam codec pack nepomôže