Knight Rider - transformation dreamscene

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Viper1121
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Knight Rider - transformation dreamscene

Príspevok od používateľa Viper1121 »

zdravim... dnes som si prezeral nejake videa na youtube a strasne sa mi zapacilo toto pozadie na pracovnu plochu... tam je to sice na Win Vista, ale isto sa nieco najde aj na Win 7... bol by som vam vdacny keby niekdo nieco podobne nasiel :)

posielam link na video :

zacina to nejak 0:32 .... je tam sice odkaz na stranku knightrideronline.com ale tam nic take nieje :(
1C3
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Knight Rider - transformation dreamscene

Príspevok od používateľa 1C3 »

to mi pride ako nejaka aplikacia neverim ze by hentak dokazalo pracovat pozadie...:)
Viper1121
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Viper1121 »

no vraj to je pozadie .wmv .... vraj vista to vie prehrat na pozadi...ale uz som vydel nieco podobne aj na 7 ale nikde niesu linky na download
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

až niečo vypátraš daj vedieť obzerám sa aj ja ale nič som nenašiel.. :(
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Viper1121: Sleduj ten jeho kanál na youtube http://bit.ly/d90fSN vraj tam postne ten link. Aj keď nechápem, prečo okolo toho robí také "cecky" a už ho tam dávno nedal. Alebo mu napíš na to fórum http://bit.ly/aB98sn , nech ti ten link pošle alebo povie kde to stiahnuť.
Ja som to cez dve hodiny hľadal a nenašiel som. Našiel som síce kopec linkov, ale všetky mŕtve. Vlastne som našiel animovaný screensaver, vytvorený z toho videa ale bol otrasnej kvality.

Ešte na okraj jedno upozornenie. Keď nemáš dostatočne výkonný CPU, dostatok RAM alebo ti vadí vyššie vyťaženie CPU počas nečinnosti, tak by som porozmýšľal, či si vôbec dreamscene ako wallpaper dať.
Ja som na Win 7 namiesto dreamscene použil DeskScapes 3 a pri ňom je moje CPU i5-750 počas nečinnosti o cca 5-10% viac zaťažené (pri rozlíšení 1920x1080).
Na videu je ukážka aj so zaťažením CPU. Použil som pozadie (dream) optimalizovaný pre nízke zaťaženie CPU.
Napísať odpoveď