Knights of the KU KLUX KLAN (K-K-K)

Diskusie na politické témy...
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Knights of the KU KLUX KLAN (K-K-K)

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Čo si o nich myslíte ? Viete o kom je reč ? Prečo si myslíte, že vznikli ? Aká je ich politika a pod... otázky, odpovede...

http://www.kkklan.com/
http://www.k-k-k.com/
http://www.kkk.com/
http://en.wikipedia.org/wiki/Ku_Klux_Klan >>> ODPORÚČAM :)

:) Celkom sympatická organizácia... aj keď si stále myslím, že to je organizácia roľníkov a pod...

Videli ste Forrest Gump :D

Obrázok
Nathan Bedford Forrest
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

su to rasisti ktori nerozmyslali , a zabijali nevynych ludi preto lebo mali nenavist proti cernochom inej pleti !!! boli to velke svine !!! rasisti a fastiti :x :x
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Prezitok doby, sasovia... vyber si co len chces, no nic pozitivne ma na tuto americku pataliu nenapada. Cele desatrocia dovazali ciernych otrokov aby makali na ich poliach a potom ich idu vesat. Niekto sa tazko zmieroval s koncom otrokarskej spolocnosti...
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Nemyslím... je pravda, že súdne procesy boli pri vražde černocha neobjektívne... sudca, ale hl. porota boli biely američania... vraj stáli aj za smrťou M.L.Kinga, ale boli aj informácie, že ho dali zabiť agenti CIA...

Malé OT : Myslíte, že KKK stojí aj za atentátom na J.F.K. ?

//Edit : počkáme na Arynka, on mal raz ( :lol: ) avatar KKK.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Co Ti na nich pripada take sympaticke? :) btw.. Tomasito to celkom fajne vystihol.. ;)
Tomasito
VIP
VIP

r3sp3ct napísal:Malé OT : Myslíte, že KKK stojí aj za atentátom na J.F.K. ?
Bullshit, IMHO. A skus nebyt OT v teme ktoru si sam zalozil :)
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:Co Ti na nich pripada take sympaticke? :)
Ako povedal Forrest Gump : dávali si na seba prostieradla :D a tiež na kone. :)

Imho bol raz film Cela smrti / Cela celkom dobre spracovaný... o tom, ako zabíjali aj židov...
Myslíte, že mali ostať iba pri čiernych ?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

suhlasim s tym ze je to prezitok... v USA nic nedocielili pred 100rokmi, nic nedosiahnu ani teraz....chcelo by to vacsiu podporu sirokych mas
jojcek
Medium Star
Medium Star

politka tu sa ani o nej neda rozpravat mali ciel ako Fasisti ovladnut uzemie zbohatnut na nom a nezdriet sa na tom ako kone mali za nich makat niekto iny ktoreho bili a ked uz nevladal robit len ho zastrelili obesili alebo utopili zakopili boli to bestie !!! a nseldovnci KK su do dnes v USA tak isto ako nasledovnici nacistov v EU :smt034 STOP RASIZMU !!
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Myslím si, že v USA je im niečo také úplne jedno... žiadnu vojnu nepocítli na vl. územi (okrem Pearl Harboru, aj to bolo na ostrove) veci ohľadne nazi znakov, rasovej neznášanlivosti berú na ľahkú váhu... americký podnikatelia počas 2 sv. vojny podporovali Hitlera (písalo sa o tom, niekde v tejto sekcii, asi to pisal Tomasito, alebo Arynko) v pohode tam diskriminujú aj latino populáciu... to je americký sen :wink: KKK je už teraz oslabené... niekedy boli pochody 1000ciek ľudí napr. v D.C. teraz sú len mýtus...
jojcek napísal:politka tu sa ani o nej neda rozpravat mali ciel ako Fasisti ovladnut uzemie zbohatnut na nom a nezdriet sa na tom ako kone mali za nich makat niekto iny ktoreho bili a ked uz nevladal robit len ho zastrelili obesili alebo utopili zakopili boli to bestie !!! a nseldovnci KK su do dnes v USA tak isto ako nasledovnici nacistov v EU :smt034 STOP RASIZMU !!
To si riadne blbosti vypotil... ako by mohli zbohatnúť na vl. územi... oni nerobili výboje do Mexika ani inde... podľa infošiek aj z liniek, ktoré by si si mohol pozrieť je jasné, že im išlo o vyčistenie územia od negrov... a každého varovali... videl si už zapálený kríž ?
Tomasito
VIP
VIP

r3sp3ct napísal:Myslím si, že v USA je im niečo také úplne jedno... žiadnu vojnu nepocítli na vl. územi (okrem Pearl Harboru, aj to bolo na ostrove)...
A co Americka obcianska vojna (vojna Severu proti Juhu)? BTW. jedina vojna, ktora sa tykala uzemia USA.
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:A co Amricka obcianska vojna (vojna Severu proti Juhu)? BTW. jedina vojna, ktora sa tykala uzemia USA.
Zle som definoval moju odp. moja chyba... myslel som medzinárodný konflikt... občianská vojna, no tam bol víťaz jasný, premyselný sever proti poľnohospod. juhu... severu išlo o zbavenie otroctva, kôli manufaktúram a pod... a na juhu potrebovali farebných na prácu.

4 jojcek

// Obrazky do prilohy pls. >>> http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=24652 <<<. Tomasito

//sorry, opravené
jojcek
Medium Star
Medium Star

r3sp3ct napísal:Myslím si, že v USA je im niečo také úplne jedno... žiadnu vojnu nepocítli na vl. územi (okrem Pearl Harboru, aj to bolo na ostrove) veci ohľadne nazi znakov, rasovej neznášanlivosti berú na ľahkú váhu... americký podnikatelia počas 2 sv. vojny podporovali Hitlera (písalo sa o tom, niekde v tejto sekcii, asi to pisal Tomasito, alebo Arynko) v pohode tam diskriminujú aj latino populáciu... to je americký sen :wink: KKK je už teraz oslabené... niekedy boli pochody 1000ciek ľudí napr. v D.C. teraz sú len mýtus...

To si riadne blbosti vypotil... ako by mohli zbohatnúť na vl. územi... oni nerobili výboje do Mexika ani inde... podľa infošiek aj z liniek, ktoré by si si mohol pozrieť je jasné, že im išlo o vyčistenie územia od negrov... a každého varovali... videl si už zapálený kríž ?
pocuj !!! vravi ti nieco koloniia ?? USA severne uzemie je stat zalozeny kolooniou UK cize ako zbohtali ??? bolo tam zlato a nesrastne bohatstvo !!! a vyvrazdovanie indianov a vozenie otrokov z afriky aby robili na poliach a tabakovych platazach to nebolo KK ?? alebo zaciatok rasizmu ??? ci ? comi rozpravas ze co potim ked to je tak !!! ak nemas nieco nastudovane tak studuj ja som sa to este na ZS ucil
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Občianska vojna

Hlavný článok: Americká občianska vojna.

Rozpory medzi otrokárskym Juhom a slobodným Severom viedli v rokoch 1860 - 1861 k secesii (odtrhnutie) 11 južných štátov (Južná Karolína, Mississippi, Florida, Alabama, Georgia, Louisiana, Texas, Virginia, Arkansas, Severná Karolína, Tennessee), ktoré vyhlásili Konfederované štáty americké, a následne k občianskej vojne. Vojna medzi Juhom (Konfederáciou) a Severom (Úniou) trvala do roku 1865 a skončila víťazstvom Severu. Mohutný hospodársky rozvoj po skončení vojny bol sprevádzaný ďalšou expanziou na západ.

Zdroj : http://sk.wikipedia.org/wiki/Dejiny_USA ... nska_vojna

4 jojcek : aj u nás maďari zabíjali ľuď a ako rasizmus sa to neberie... nemiešaj rasizmus ako taký a otázky (fakty) ohľadne KKK.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

Tomasito napísal:A co Americka obcianska vojna (vojna Severu proti Juhu)? BTW. jedina vojna, ktora sa tykala uzemia USA.
trvalo to len 13 dní, ale ja by som asi zaradil aj bitku o Alamo /1836/. 200 mužov bojovalo za nezávislosť a slobodu texasu proti niekoľko tisícovej armáde mexického diktátora Santa Anny. čo následne bolo vlastne vyústením pripojenia texasu k USA v roku 1845. z tohoto dôvodu vypukla vojna medzi USA a Mexikom. mexičania v nej takmer stratili aj trenky.
TT pamätáte sa na rok 1492? rasizmom to začalo, rasizmom to pokračovalo, rasizmus je tam aj dnes, a verte mi bude aj zajtra. či s K K K, alebo BEZ.
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

krija napísal:TTpamätáte sa na rok 1492. rasizmom to začalo, rasizmom to pokračovalo, rasizmus je tam aj dnes, a verte mi bude aj zajtra. či s K K K, alebo BEZ.
Objavil si Ameriku :D
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

KuKluxKlan mal podporu a mal aj svojich ludi na roznych miestach.. problem je, ze sa k nim radi cast obyvatelstva tzv. rednecks :) a velka infiltracia zo strany FBI atp...

Myslim, ze tam bol (alebo je) aj nejaky "infighting" s inymi, povedzme, pravicovymi organizaciami : )

Inak vylucne americka zalezitost, aj ked som uz videl nieco podobne v Rusku.. :)

ObrázokObrázokObrázokObrázok

Zaujimavy film http://www.whitealert.com/birth_of_a_nation.htm :)
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

r3sp3ct napísal:Objavil si Ameriku :D
vitaj v klube :wink:
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Cela Smrti bol naozaj super film, Gene Hackman je da best herec...moj najoblubenejsi film, aj ked som ho videl len raz :(
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Be-Strong napísal:Cela Smrti bol naozaj super film, Gene Hackman je da best herec...moj najoblubenejsi film, aj ked som ho videl len raz :(
Ten film som použil ako príklad, čo to má s témou ? Trošku sa rozpíš... :wink:
Napísať odpoveď