Knihy Marketing

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Michio11
Amateur
Amateur

Knihy Marketing

Príspevok od používateľa Michio11 »

Ahojte :) Idem písať rigorózku ohľadom marketingu nehmotných produktov, kaviarní.
Chcel by som sa spýtať či by mi niekto vedel poradiť nejaké dobré, novšie knihy z marketingu. Hlavného šéfa Kotlera samozrejme mám :)
Ale ak by mal niekto nejaké dobré tipy, či už názvy alebo aj linky, budem veľmi vďačný. Hlavne niečo od kolegov Čechov, kedže oni určite taktiež majú niečo dobré, čo nepoznám :)
Ďakujem :)
DEVZYO1G
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Knihy Marketing

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Choď do knižnice - tam pracujú ľudia ktorí sú za poskytovanie takýchto informácií platení.
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Ja si myslim, ze v knizniciach budu vediet skor o Danke a Janke ako o knihach ohladom marketingu. :)
DEVZYO1G
Addict
Addict

píšem o knižniciach, nie o kníhkupectvách

na mysli mám hlavne tie univerzitné, kde naozaj sedia ľudia ktorí sú za rešerš platení :roll:

Teda za predpokladu že niekto kto píše rigorozku sa pohybuje v akademickom prostredí, má prístup k databázam a knižniciam ... pokiaľ neštuduješ niekde v Skalici, myslím že by to problém byť nemal.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Paradoxne v tom kníhkupectve toho bude viac. :wink:
Mladá, keď písala diplomovku z podobnej oblasti, tak v univerzitnej knižnici síce boli tie knihy, ale vydané pred x-rokmi a teda z veľkej časti neobsahovali aktuálne dáta.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Áno, to sa môže stať, že majú neaktuálne vydania, ale ak sa jedná o referenčné knihy/učebnice tak myslím že nie je problém si dohladať posledné vydanie s aktuálnymi dátami - neviem ako na Slovensku, ale zatiaľ každá univerzitná knižnica s ktorou som mal možnosť pracovať mala prístup aj ku knihám v elektronickej forme.
Michio11
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Michio11 »

No väčšinou sú tie knihy staré a na tú tému potrebuješ nové a v tejto situácií, ktorá práve trvá, je dosť obmedzený prístup do univerzitnej knižnice :/
DEVZYO1G
Addict
Addict

Elektronicky prístup k databázam ako jstor, web of science, EBSCO ti tvoja univerzita neponuka?

popr. open access sluzby ako google scholar

Jeden zo sposobov ako najst uzitocne zdroje je vyhladat si aktualne journal articles ktore sa zaoberaju tvojou temou, pozriet si ich referencne listy a zoznamy pouzitej literatury. Takto sa vies dopracovat k aktualnym publikaciam.
Napísať odpoveď