Pokiaľ chcete dake knihy o programovani chodte sem, http://www.gorila.sk/t/home.php je to tam po kope a nemusim zhaňať po 3 obchodoch, okrem toho kurier je rychly, za par dni som ich mal doma:)
//audiotrack: referal link upravený
Knihy
Re: Knihy
Takto vôbec sa nečudujem aký veľký podiel K- máš, to že spamuješ s primitívnymi otázkami, kt. sa dajú nájsť cez google OK.
Ale to, že si kúpiš knihu a chceš profit z ref linku, sory ale nemôžem.

P.S. : sú aj lacnejšie stránky, len to by nemohol byť cenzurovaný ujko Google však?
Ale to, že si kúpiš knihu a chceš profit z ref linku, sory ale nemôžem.
P.S. : sú aj lacnejšie stránky, len to by nemohol byť cenzurovaný ujko Google však?
-
black evil
Light Star
jojinkho napísal:Takto vôbec sa nečudujem aký veľký podiel K- máš, to že spamuješ s primitívnymi otázkami, kt. sa dajú nájsť cez google OK.
Ale to, že si kúpiš knihu a chceš profit z ref linku, sory ale nemôžem.![]()
Karmu mam zniženu za to že som stral nos do toho čomu som riadne nerozumel.
A teraz nemam veľa € lebo ešte my pridu knih a za to budem musieť dať 90 €.žno si niečo zarobim
No mo
Slovensko - K- sa opláca K-. Teda aspon tým, čo sa podpíšu.
Ja to beriem. Len zapamätaj si:
Okrem toho, že reff linky sú zakazané. Myslíš si, že niekto z tohto fóra sa pod teba regne?
No vidíš, ani ja nie.
A každý normálny, buď používa veľke kníhkupectvo - osvedčené, kde je všetko, alebo si najde najlacnejšie...
Ja to beriem. Len zapamätaj si:
Okrem toho, že reff linky sú zakazané. Myslíš si, že niekto z tohto fóra sa pod teba regne?
No vidíš, ani ja nie.
A každý normálny, buď používa veľke kníhkupectvo - osvedčené, kde je všetko, alebo si najde najlacnejšie...
-
black evil
Light Star