Momentalne nebyvam v Parizi, i ked som tak dlhe roky byval.
Dochadzam z BA do TT denne. Autom by to bolo dost financne narocne.
V podstate by som si vedel skratit cestu o nejaky cas tym, ze by som chodil v Trnave busom, avsak 2x 20-25 min prechadzka je zdraviu prospesna.
Koľko dochádzate za prácou / do školy?
Re: Koľko dochádzate za prácou / do školy?
3-5 minut..podla toho, ako trafim semafor:) blbe je len to, ze motor na aute sa nestihne zahriat a dieselu to velmi neprospieva
No to sa tyka mhd, ale taka medzimestka dobrava chodi na cas. Problem je, ze chodi raz za hodnu, niekedy aj menej. Cize prisposobovat sa tomu je strasne zle. Nehovoriac o tom, ze to trva niekolkonasobne dlhsie. Ak idem busom, musim odist z domu 11.55. Ak by som isiel autom, tak staci aj 13.20 aby som na 14.00 prisiel aj s nejakou rezervou.wladas napísal: Vygulaj si ako funguje doprava napr v takom Tokiu. Nedavno som davne cital ze odskodnovali cestujucich lebo metro (ci jak to volaju) malo meskanie 3 minuty. Vtedy je to super nahrada auta.
v konečnom dôsledku je to aj pravda na druhej strane, že je to blbosť, pretože aj tak sa tá naša dnešná mládež na tých školách už nič neučí, známky dostávajú už aj zadarmo, ako za riadne podané výkony, tak prečo by to potom malo ísť z našich daní, keď dávame tým mladým na niečo, z čoho aj tak žiadny užitočný výsledok pre Náš národ?hoci napísal:aspoň, že už zaviedli ten režim, že študenti a dôchodcovia majú vlaky zadarmo od 17. 11. 2014, lebo Slovenský národ je viac a viac zadlžený, že už ani na cestovné niet peňazí, aby vôbec mali doma Slováci čo jesť, ale to je len môj úsudok(názor) konkrétne na túto problematiku . . .
hoci: Neškatuľkuj. Školstvo sa zmenilo radikálne, ale stále sa učia rovnaké veci. Ak niekde dostávaš známku zadarmo, asi by si sa nemal zameriavať na predpotopné školy. Ja mám mnohokrát pochybnosti o školstve pred 20-30 rokmi, keď vidím niektoré predošlé generácie. Ale práve pre toto nemôžme škatuľkovať.
Od zajtra redukujeme z 2 hodín na 20 minút 
2 tyzdne som dochadzal do novej prace, lebo som nemal ubytovanie. rano sa dalo stihnut za 2.5hodiny (ratam aj sa cakanim na prestup + MHD ), vecer to kvoli spojom bolo uz horsie cca 3hodiny (teda o 17:00 padla a o 20:00 som bol doma v kuchyni) ... aj ako docasne riesenie to bolo dost narocne..
nastastie, uz to mam za sebou, a teraz byvam oproti praci
5 minut aj s obuvanim topanok.
nastastie, uz to mam za sebou, a teraz byvam oproti praci