Koľko poldecákov ste najviac vypili za jeden večer ?
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Koľko poldecákov ste najviac vypili za jeden večer ?
Koľko poldecákov ste najviac vypili za jeden večer ? // jaka kua mi dala k- 
-
Kibo
Hardcore addict
tiez neviem kolko toho bolo, ale viem ze som absolutku brzdil bielym vinom, finlandiu dakou ochutenou modrou vodkou a az smirnofku som brzdil kolou. zmizlo to behom hodiny vsetko (boli sme 4) a vyzeral som strasne
a este si raz pamatam matne ked okolo nas prebehla fernetova smrst a vypili sme vsetok fernet na bare s kamaratom...
raz bola vodka za 10,- a fernet za 13,- tak sme vypili dvaja za 500 sk a piva sme mali kazdy dve, cize minus 50 sk (to stalo 12,50,-
) to boli casy...

a este si raz pamatam matne ked okolo nas prebehla fernetova smrst a vypili sme vsetok fernet na bare s kamaratom...
raz bola vodka za 10,- a fernet za 13,- tak sme vypili dvaja za 500 sk a piva sme mali kazdy dve, cize minus 50 sk (to stalo 12,50,-
podľa toho čo pijem a od kedy pijem. Fernetu vypijem dosť a za celý večer až do rána bez problémov 20, 25. Borovička, hruška je niečo iné toho veľa nevypijem, ale 10 bez problémov, myslím, že maximálne bolo okolo 10. To je ak som s partiou v bare, vtedy sa vždy ovládam. Samozrejme na chate je to niečo iné a pije sa nonstop dokým nezaspím.
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hlasoval som za 1-5. V podniku mám tradíciu pivo, pivo, pivo, keď sa oslavuje, tak k tomu pivu nejaké tie poldecáky pribudnú, no nepamätám si, že by som dal viac ako 5.
-Na chatách, bytoch a podobne sa pije z fľaše, takže tam nie je o čom
Určite keby sa to rozlievalo do štamprlíkov by ich bolo na mraky, ale o tom anketa nebola.. 
-Na chatách, bytoch a podobne sa pije z fľaše, takže tam nie je o čom
No ale tak to sa da rozratatFrikso napísal:Hlasoval som za 1-5. V podniku mám tradíciu pivo, pivo, pivo, keď sa oslavuje, tak k tomu pivu nejaké tie poldecáky pribudnú, no nepamätám si, že by som dal viac ako 5.
-Na chatách, bytoch a podobne sa pije z fľaše, takže tam nie je o čomUrčite keby sa to rozlievalo do štamprlíkov by ich bolo na mraky, ale o tom anketa nebola..
pfúúú 
nuž na stužkovej od 17:00 do 5:00 sme DVAJA vypili 3L koňaku 38%..
To činí 1,5L na jedného... bez srandy 3 dni som sa liečil ( kto neverí nech navštívi Ondríka z Krnej )
Inak na opitie keď som už v slušnom delíriu vypijem 1 L borovičky čo je tých 20 poldeci
kde sú tie časy keď som sa stihol dočmárať za pár korún
na pivá však výdrž nemám, vypijem nejakých 7 pív a už som dobrý
nuž na stužkovej od 17:00 do 5:00 sme DVAJA vypili 3L koňaku 38%..
To činí 1,5L na jedného... bez srandy 3 dni som sa liečil ( kto neverí nech navštívi Ondríka z Krnej )
Inak na opitie keď som už v slušnom delíriu vypijem 1 L borovičky čo je tých 20 poldeci
kde sú tie časy keď som sa stihol dočmárať za pár korún
na pivá však výdrž nemám, vypijem nejakých 7 pív a už som dobrý