Koľko si zapýtať? (vizosky max)

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
nejakymarko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Koľko si zapýtať? (vizosky max)

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Zdravim.
Dnes som dostal celkom fajn zakázky, vymodelovať a spraviť vizošky na 3 kuchynské linky, rovné, relatívne jednoduché, aj požiadavka bola nič komplikované a "vymakané" ale tak myslím, že to aký taký štandard spĺňa.
Zadané som to dostal dnes a najradšj by bol, ak by to bolo hotové zajtra, najneskôr v piatok, tak sa s tým mordujem, aby som to stihol čo najskôr.

Chcem sa Vás skúsenejších opýtať, kolko sa zvykne brať sa takýto druh práce? Nejaký rozptyl od do. Je tam potenciál dlhodobej spolupráce, tak nechcem cenu prestreliť, na druhej strane sa nechcem ani podhodnotiť, aby som potom v budúcnosti nemakal za "almužnu".

Dik za rady :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Koľko si zapýtať? (vizosky max)

Príspevok od používateľa uplink »

Záleží v akom rozlišku [dpi] spravíš výstupy, aké textúry použiješ, kde renderuješ, či sa chceš dohodnúť na čase, alebo na hotovej práci. Či pracuješ na dohodu, zmluvu, na čierno. Moc faktorov, ktoré si nepovedal a tak sa to nedá ohodnotiť, len takto. Tak isto kuchynská linka je široký pojem, aj s kuchyňou, alebo len linka na bielom podklade, aj nejaké prostredie, robíš aj nasvietenie, alebo len indirect illumination, atď. na koľko odhaduješ render? Koľko poly. má scéna?
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

si spočítaj, koľko času tomu budeš venovať a vynásob si to nejakou svojou hodinovou taxou, aby si nerobil za 1€/h a máš hotovo :)
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

len pre zaujimavost, ako si to nakoniec vyriesil?
Napísať odpoveď